- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #49.281
ya yarım kol gibi mi olacak yani .
çok yarım kol olmayacak ama bileğe kadarda olsun istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yarım kol gibi mi olacak yani .
günaydın kızlar nasılsınız ben geldimmm ay hiç sormayın gelinlik meselesi benimde kafama takıldı ya pazar günü nişanlımın halasına da dedim hafta sonu gidip bakacağız diye ama daha var acele etmeyin mahmutpaşada diktiririz dedi![]()
Herkese günaydın kızlar...
Gelinlik, duvak, tac ve çiçeğimi beğendim, perşembe günü nasipse kaporayı vericez.
Herkes çok beğendi gelinliği, bazı değişiklikler yapıcam ama taçta kararsızım, çok farklı bişey annem çok beğendi o tacı takarsam başka aksesuara gerek kalmadan hemde çok uğraşmadan bitecek gelin başı...
Veee toplam 700 lira dedi, marttan sonra 1000 lira civarı olacakmış, tabi yeniden dikerse 1500 olur dedi...
özlemcim fatih e bir gel dudağın uçuklar. ben 6500 e bile gelinlik sordum. hiçte albenisi yoktu işlemeymiş. benim beğendiğim modele 2800 den aşağı fiyat veren olmadı fatih te 1600 e anlaştım.anadolu yakasında arkadaşım kabarık ir gelinlik sipariş verd,i 850 ye yani tutturabildiğine gidiyor fiyatlar. kabarık tüllü gelinlikler daha uygun güpür fiyatı arttırıyor
ay çok ta uyguna halletmişsin canım ya darısı başımıza inşallah. en önemlisi çıkmış arada gözün aydın balım. Hani fotosunu eklemiştin bize üzerindeyken o gelinlik mi bu?
çok iyi almışsın canım.hayırlı olsun şimdiden.
kızlar biz cumartesi günü gittik kayınvalidemlere gelinlikçilere
bitanesiyle anlaştık
boydandı benim beğendiğim model
boydan bi gelinlik denedim yakışıcakmı diye hiç çıkartasam gelmedi![]()
benim beğendiğim modeli dikicek 800 tl ye boydan sırf güpür olucak
bugün gidip kaporasını vericez
Günaydın canım, mat olanı alma, çizilme yapıyormuş. Bana satıcı çocuk önermedi, zaten duymuştum çok uzun ömürlü olmadığını, sen bilirsin ama parlak olanından al canım..
Benim hiç fikrim yoktu size sorayım dedim sağolun kızlar parlak alayım o zaman karar verdim rahatladım![]()
Haklısın canım...
Fatih'e gidecektim ama gerek duymadım, aslında Ümraniye'de de fiyatlar uçuk, uygun olanlar ise çok kötü. Bu gelinlikçi yeni açıldı, müşteri almak adına uygun yapıyor birde işçiliği güzel, yani kadın cahil biri değil, yıllardır bu işi yapıyormuş... Evet gipür ve dantel fiyatı çok arttırıyor, bu arada Farnsız danteli dediğinizde dikkatli olun, çünkü normal bir danteli Fransız olarak yutturabiliyorlarmış, Fransız danteli zaten çok pahalıymış...
Saolun kızlar, hayırlısıyla kaporayı verelimde, provalarımız başlayacak...
Evet buketcim o gelinlik fakat üzerinde değişiklik yapacak, taca uygun bir broş yada gipür koyacak göğüs altına...
bitanesiyle anlaştık
bitanesiyle anlaştık
ayyy aylin çok sevindim canım benim hayırlısı olsun bu arada o gösterdiğin model dimi çok uygun fiyat vermişler kız gönenden mi baktınız
Ne güzel Aylin'cim sevindim senin adına...
İnsan kafasındaki modeli bulunca diğerlerini gözü görmüyor zaten :))
Bu arada bindallıda beğendik, ücretsiz verecek, sizede veriyormu canım?
Canım hayırlı olsun senin içinde.
Seninkide straplezdi dimi.
Kızlar bana gördüğünüz yarım kol veya böle kısa kol falan model görürseniz paylaşın benle ya :))
özlemcim fatih e bir gel dudağın uçuklar. ben 6500 e bile gelinlik sordum. hiçte albenisi yoktu işlemeymiş. benim beğendiğim modele 2800 den aşağı fiyat veren olmadı fatih te 1600 e anlaştım.anadolu yakasında arkadaşım kabarık ir gelinlik sipariş verd,i 850 ye yani tutturabildiğine gidiyor fiyatlar. kabarık tüllü gelinlikler daha uygun güpür fiyatı arttırıyor
evet canım o gösterdiğim model dikilcek gönende baktık canım
ben ordaki hazırı giymiycem esracım sadece boydan farklı bi modeldi deneğim
yakışıcak mı diye denedim ama gene de çok hoşuma gitti gelinlik giymek çok güzel bişeymiş yaa
benim isediğim modeli dikicek kadın
bindallıyı vermiyo canım
veren yerlerde var burda ama gelinlik dikimleri güzel değil
100 tl içinde gelinliğimi mahvedemem yani
seninki de hayırlı olsun canım
evet canım straplez face deki yorum yaptığım gelinlik dikilcek
günaydın kızlaaaarrr,istanbulda kar yağdı bu sabah.benim gibi karla uyanan oldu mu bu sabah![]()
peki anadolu yakasında nerde o taraf daha uygun yaa gelinlikler için, fatih fln hikaye inanılmaz pahalıymış oralar adı var diye herkes orayı biliyo diye
Eki Görüntüle 136050
Eki Görüntüle 136049
Eki Görüntüle 136051
Eki Görüntüle 136052
aslı bak bu modelleri senin için yolluyorum bak bakalım beğenecekmisin o yarım kollu benim çok hoşuma gitti