- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #62.761
günaydınnn canlarım nasılsınız ben geldim güzel bir gün diliyorum hepimize 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bennim pc saatimle aynı canım geri değil. Kübraaaa ev tamamen yerleşti dimi fotoları görmedik
aylincim süper canım.
beyaz eşyaların gelişini ben beklemiştim evde şimdi hatırladım.
betüşüm günaydın
benimkide aynı canım.
hadi yaaa
ben akşam deichmann'a gideyim![]()
bennim pc saatimle aynı canım geri değil. Kübraaaa ev tamamen yerleşti dimi fotoları görmedik
günaydınnn canlarım nasılsınız ben geldim güzel bir gün diliyorum hepimize![]()
nurgül günaydın canım.
kızlar çok iş var çalışmam lazım.
edacım resimleri yüklücen mi?
günaydınnn ayşemmm nasılsın canım benim benimde işim çok inan ya
bu arada ayşe dün yatak odanın resimlerine baktım sadece mobilyamız değişik inan odanın şekli aynıhatta bir an aynı apartmandamıyız diye bile düşündüm
![]()
nurgülüm sağol canım
hafiften gribim.
bide evlendim evleneli daha alışamadım işe.
5 ay oldu ama hiç çalışasım gelmiyor.
sebebi şuki evlenmeden önce hazırlıklarla ilgileniyordum sürekli gelişmeler oluyordu ya şimdi bi boş kaldım.
bide evimde olayım istiyorum
inşallah geçer bu his.
çalışalım canım işlerimizi aksatmayalım.
kübracım ciddimisin şimdi yeni evler aynı plan oluyo bazen ondandır belkim.
az kaldı sığmıyordu benim yatak odam evi tutmadan aldık mobilyaları.
sen nerede oturacaksın ben ümraniyedeyim.
bende hiç sığmayacağını düşünmemiştim hatta geri verdik yatak odasını 4 kapılıya yakın bir gardıroplu olan modeli aldık. benim ev güngörende ama bizim bina 28 yıllıkmış
bende aynen senin gibi yerleştirdim kiriş çıkıntılarımız bile aynı![]()
hayırlı olsun canım ev yerleşmenin sırası nasıl oluyor temizlikten sonra beyaz eşyalar sonra?
aylincim süper canım.
beyaz eşyaların gelişini ben beklemiştim evde şimdi hatırladım.
betüşüm günaydın
benimkide aynı canım.
hoşgeldin bebeğim.nasılsın??
.aylincim hayırlı olsun canım ohh eşyalarında geliyo..hayırlı olsun şimdiden..Rabbim hepimize nasip etsin kurulu düzenimiz olsun inş..
adaş ben ikinci ayakkabıyı hiç beğenmedim..ilki daha şık söyliyim..ona benzer bişi al derim ben.
ayşecim selam canım sende hoigeldin..
vee kızlar gelinlik resimlerini yüklüyorum..astar provasında sadece gelinlikle prova yapılıcak sanıyodum anlamadıgım içinAllahtan gelinlik vitrinde vardı..yüklüyorum kızlar
Eki Görüntüle 169285 Eki Görüntüle 169286 Eki Görüntüle 169287 Eki Görüntüle 169288
kızlar üst taraf straplez olucak böyle giyememde giydirmezlerdeüst tarafın işlemeleri az yapılmıs benimki çok daha işlemeli olucak..kollarada nişanlım o taşlı kollardan istedi ne kadar kapatırsak kâr diyo sinir oldum :84: Allahtan kötü durmadı..
neyse gelinliğim neticede bu kızlar..yorumlarınızı bekliyorum çekinmeden![]()
sende mi etajeri başka tarafa koydun
hadi canım olmaz bu kadar.
kızlar üst taraf straplez olucak böyle giyememde giydirmezlerdeüst tarafın işlemeleri az yapılmıs benimki çok daha işlemeli olucak..kollarada nişanlım o taşlı kollardan istedi ne kadar kapatırsak kâr diyo sinir oldum :84: Allahtan kötü durmadı..
Eki Görüntüle 169285 Eki Görüntüle 169286 Eki Görüntüle 169287 Eki Görüntüle 169288