• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın gıslar
nasılsınız?
ben gelinliğimin altına ayakkabı bulamıyorum kızlar ya:(
kadıköyde gezmediğim yer kalmadı ama yok yok yok

kızlar ben geldimmm günaydın hepinize..hadi toplanalım gelinliğimi çektim atayım resimlerini sizeee :1:

günaydın gıslar
nasılsınız?
hoşgeldiniz edalar sefalar getirdiniz:1: At canım at bende burda merakla bekliyorum gelinliğini. Bulursun eda biraz daha bakın nilayın nişan ayakkabısı çok güzeldi nerden aldığını sorabilirsin mesela

Günaydın kızlar...

Meltemciğim gelinlikçin iyi fiyat vermiş. İnşallah içine sinen çok güzel bişi olur.
Ben arkası iplileri ayarlamak daha kolay diye duymuştum. İstediğin kadar sıkıyosun veya gevşetiyorsun. Nişanımda benim yaptırdığım terzide bana öyle demişti fermuar diktirmiştim pişman olmuştum. Üstüme tam oturmamıştı.

Eda haydi bekliyoruz şeker :) Kızlar hadi gelinde eda resim eklesin bize

hoşgeldiniz edalar sefalar getirdiniz:1: At canım at bende burda merakla bekliyorum gelinliğini. Bulursun eda biraz daha bakın nilayın nişan ayakkabısı çok güzeldi nerden aldığını sorabilirsin mesela

canım ben onu çok fazla önemsemedim inan..ayakkabı çok önemli değil..bi mağazaya girdim aldım çıktım.çok düşünme rahatlıgına bak adaş:7:

ayakkabı konusunda hafif bir psikopatlık var bende:27:
öyle her ayakkabıyı beğenmem ama taktımmı da takarım

Günaydın kızlar...

Meltemciğim gelinlikçin iyi fiyat vermiş. İnşallah içine sinen çok güzel bişi olur.
Ben arkası iplileri ayarlamak daha kolay diye duymuştum. İstediğin kadar sıkıyosun veya gevşetiyorsun. Nişanımda benim yaptırdığım terzide bana öyle demişti fermuar diktirmiştim pişman olmuştum. Üstüme tam oturmamıştı.

Eda haydi bekliyoruz şeker :) Kızlar hadi gelinde eda resim eklesin bize

fıstıgım etiket işim çıktı en fazla 15 dakikamı alır hemen geliyorum

günaydın gıslar
nasılsınız?

günaydın kızlar
edacım ben fatihten aldım oraya da bak canım.

kızlar bu arada benim gelinliğin arkası düğmeliydi. kumaştan düğmeler vardı. ve de inciden.
öneririm size de fikir olsun.

günaydın kızlar
edacım ben fatihten aldım oraya da bak canım.

kızlar bu arada benim gelinliğin arkası düğmeliydi. kumaştan düğmeler vardı. ve de inciden.
öneririm size de fikir olsun.

sağol canım,
oralara da bakayım
aslında nette iki model gördüm çok beğendim ama bu marka türkiyede yokmuş :19:
bunların ikisi
$ME311B006-003__default__1.webp
$ME3-fzw-0008-99__default__1.webp

Back
X