• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımmmmm çok güzellll çok beğendimmm ya inan üstüne neden giymedin yawww anlamadımm ben

ya ne biliyim ikinci kerede gittiğimde giyimmi demiştim kadına..bu ne dicek her geldiginde giyiyo gelinliği :86:[/QUOTE]

canım aldığın çamaşırla denemedinmi sen yaww ne desin kadın ya sende allah allah zaten üstüne nasıl duruyor diye gidiyorsun oraya amannn edoşummm ya alemsin valla :1:

edaa görür görmez keşke üğstü daha yoğun işleme olsun diyecektim yazmışsın çok güzel canımm eteği çok farklı ilk defa böyle bir model gördüm. senin eteğinde böyle mi olacaktı mendil etek istiyorsun sanıyordum.

rabbim huzurla mutluluk la giymeni nasip etsin canımmmm:69:

ay ayy ayy canım benim..çok sağol.Allah hepimize bunu mutlulukla giymeyi nasip etsin..umarım gercekten begenmişsindir..evet canım işlemeler çok olucak..eteği aynen böyle ilk giydigimde o organize çıksın altı tamamen hayal tül olsun diyodum vazgeçtim

ay ayy ayy canım benim..çok sağol.Allah hepimize bunu mutlulukla giymeyi nasip etsin..umarım gercekten begenmişsindir..evet canım işlemeler çok olucak..eteği aynen böyle ilk giydigimde o organize çıksın altı tamamen hayal tül olsun diyodum vazgeçtim

hayır hiç bir yerini değiştirme onun öyle gözükmesini sağlayan tülü zaten bu arada ne kadar tuttu gelinlik o hayal tül dediğin nasıl bi malzeme organze daha pahalı dimi hemen yazın fikirlerinizi kızlarrr

kızlar ben sizden bir tavsiye almak istiyroum dün nişanlımla görüştüm arabaya bindik mesaj geldi nişanlıma açtı baktı ben mesajı gördüm oda şaşkın şaşkn bakıyordu mesaja numara kayıtlı değil -seni özledim- yazıyordu:52: sanırım eski sevgililerinden biri tanıyormusun yok dedi inan bir ilgim yok dedi istersen ara konuş dedi yada ben arıyım bir daha mesaj atmaben eevlendim diyim dedi ama ben izin vermedim gerek yok cevap vermeye dedim. iyi mi yaptım

kızlar şimdi size ne diyeceğim bildiğiniz üzere bende gelinliğimi dikime verdimmm gelinlik kiralık fiyatına kadın 1300 tl dedi bana etekleri saydam organze olacak o pahalıymış sözde ondan olmazsa daha uygun olur dedi ama sanki beni kekledi bu saydam organze pahalımı ya bilginiz varmı sizin

Eki Görüntüle 169285 Eki Görüntüle 169286 Eki Görüntüle 169287 Eki Görüntüle 169288

kızlar üst taraf straplez olucak böyle giyememde giydirmezlerde :1: üst tarafın işlemeleri az yapılmıs benimki çok daha işlemeli olucak..kollarada nişanlım o taşlı kollardan istedi ne kadar kapatırsak kâr diyo sinir oldum :84: Allahtan kötü durmadı..
neyse gelinliğim neticede bu kızlar..yorumlarınızı bekliyorum çekinmeden :1:

Edacığım gelinliğini beğendim canım :)))
eteği böle asimetrik kesimli olucak düzmü olucak.

kızlar ben sizden bir tavsiye almak istiyroum dün nişanlımla görüştüm arabaya bindik mesaj geldi nişanlıma açtı baktı ben mesajı gördüm oda şaşkın şaşkn bakıyordu mesaja numara kayıtlı değil -seni özledim- yazıyordu:52: sanırım eski sevgililerinden biri tanıyormusun yok dedi inan bir ilgim yok dedi istersen ara konuş dedi yada ben arıyım bir daha mesaj atmaben eevlendim diyim dedi ama ben izin vermedim gerek yok cevap vermeye dedim. iyi mi yaptım

valla kübracığım ne desem bilemiyorum ama kavga etmediğine inan çok sevindim yani başka biri olsa kavga ederdi diye düşünüyorum yanlış da gelmiş olabilir bence izin vermemekle ii yapmışsın canım

edacım gelinliğin çok hoşmuş
değişik bi model çokta şık
ben çok beğendim beğendim vallah
sen kapalısın gibi kalmış benim aklımda ama :1:

kızlar hepinize teşekkür ederim..yok canım kapalı değilim ben..ayşecim ilk giydigim daha güzeldi.yoğun işlemelerle daha güzel duruyor gelinlik..neyse idare eder bi gelinlik aldık işte

kızlar şimdi size ne diyeceğim bildiğiniz üzere bende gelinliğimi dikime verdimmm gelinlik kiralık fiyatına kadın 1300 tl dedi bana etekleri saydam organze olacak o pahalıymış sözde ondan olmazsa daha uygun olur dedi ama sanki beni kekledi bu saydam organze pahalımı ya bilginiz varmı sizin

saydam gibi duran organizeler daha adi duruyor bence ucuz gelinliklerde görüyorum ben onu ve hiç beğenmiyorum tabi benim tahmin ettiğim şey saydam organize ise

nurgülüm satenden daha ucuz olduğunu biliyorum organzenin.
tülde ondan ucuz diye biliyorum
fakat kalitelerine göre değişebilir.
birsürü çeşitleri vardır.

bence en iyisini yapmışsınız canım
arama bile yazmış olsanız
dikkate alıp cevap verseydiniz
belki daha çok üsteliycekti
en iyi bence
inşallah bidaha da yazmaz bişey

valla benim hiçbi bilgim yok canım :26:

valla kübracığım ne desem bilemiyorum ama kavga etmediğine inan çok sevindim yani başka biri olsa kavga ederdi diye düşünüyorum yanlış da gelmiş olabilir bence izin vermemekle ii yapmışsın canım

ooo ben olsam cingar çıkardı bak işte bu sefer beni güldürmeyi başaramazdı ilk kavgamızı yapardık çok sabırlı ve anlayışlısın kübra

canım nişanlımı iyi tanıdığımı düşünüyorum mutlaka eski sevgilisi yalnız olduğunu düşünüp mesaj atmış olabilir hani barışma amaçlı. onun dışında beni aldatıyordur gibi bişey aklımın ucundan bile geçmedi. o yüzden nişanlımın dışında gelişen bir olay gibi baktım.

sanırım duyduğum güvenden kaynaklı bir rahatlık vardı bende. rabbim yanıltmasın. şimdi o arasa kim olduğunu öğrenecekti birde onunla konuşacaktı falan istemedim ben arayıp çirkef insanlar gibi olmakta istemedim. zaten dedim ben araya girmem sen kendin halledeceksin bir daha mesaj atarsa benden sakın gizleme sadece mesaj at ben evlendim bu kadar . offfffffffff iyi mi yaptım

Back
X