• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sinirr oluyorumm kübra öyle kızlara ne oldu senin yanında görüncemi kıymete bindi daha önce aklın nerdeydi ...sen emek veriosun zaman harcıyosun ilişkini rayına oturtuyorsun...

Kızlarrr belkii batıll inanç nazardan bahsetttik sonuçta biz birbirimizi tanıyoruz ziyaretçisi de oluyor okuyanı d oluyor düğün resimlerinizi koyun düğün olmadan önceki gelinlikle resimlerinizi paylaşmayın

evet canım biz görücü usulü tanıştık 1 ay boyunca yabancı gibi acaba doğru insan mı değil mi diye düşünceler sonra nişan süreci belki 1 yıl oldu ama çok emek sarfettim. ve benim nişanlımın garip bir yapısı var onu suçlarsanbir anda o melek adam gidiyor huzursuzluğa hiç gelemiyor. içime attım sıkıntımı ona yansıtmadım bu yüzden.

evet kızlar albüm yapsak sadece izin veridğimiz insanlar görse bu forumda öyle bir imkan yok mu

Aslıı Ank'ya gelebilseydin seni burdaki gelinlikçime götürürdüm o kadar tatlı bir ablaki biz en yakın arkadsımla gittik düğün tarihlerimiz aynı gelinlik 21'de arkadasım bir gelinlik begendi fiyatını aradık sorduk 3.500 tl ve kumaşı fabrikadan lazer kesimli bir kumaşmış Türkiye'de yapılmasının imkanı yokmuş ben yapamam dedi aldı bizi karsısına vucut tipimize göre nasıl gelinlik olacagına kadar tek tek anlattı kaç bedensin canım?

en güzel gelinlik yarışmasında 2. olan gelinlik mi meltem bitiyorum o gelinliğe ben:69::69:

Edoşş gelinliğin çok hoş canım...

Üst kısmı yoğun işlemeli olduğunda daha hoş duracakdır kesinlikle.
Etek kısmına gelince ilk defa böyle bir model gördüm vede çok hoş.
Sende boy var fizikde çok yakışır bence.Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

hoş :60::60: evet canım bunda işleme azdı ilk giydigim daha yoğundu..kadın o şekilde yapıcak bu sade duruyo..begendiğine sevindim..çok teşekkürler.darısı senin de başına inallah.meltem resim yüklicezki fikrimiz olsun..Allah kourusun nazarlardan hepimizi

evet canım biz görücü usulü tanıştık 1 ay boyunca yabancı gibi acaba doğru insan mı değil mi diye düşünceler sonra nişan süreci belki 1 yıl oldu ama çok emek sarfettim. ve benim nişanlımın garip bir yapısı var onu suçlarsanbir anda o melek adam gidiyor huzursuzluğa hiç gelemiyor. içime attım sıkıntımı ona yansıtmadım bu yüzden.

evet kızlar albüm yapsak sadece izin veridğimiz insanlar görse bu forumda öyle bir imkan yok mu

var tabi canım ben fotolarımı hep o şekilde paylaşıyorum

hoşbuldum kübracım nasılsın iyisin inşallah...

ben hergün beni seviyormusun diye soruyorum:1::1:

benimki artık bana yok sevmiyorum sadece evlenmek istiyorum senle diyo:1::1:

bu arada aramamakla iyi yapmışsın canım ben olsam çoktan kavga meşalelerimi çıkarmıştım:1::1:

:9::9: benimkide o espriyi yapıyor seni eve atmak için bu evi eşyaları aldım diyor :9::9:

öyle deme bende sakin biriyimdir ama böyle bir durum olsa onu orda bırakır giderim diye düşünürdüm. hatta o kızı arar ................... derdim.
ama nasıl bişey bilmiyorum belkidehayırlısı böyleydi rabbim beni o an sakinleştirdi. ben kızıp bişey deseydim o benden daha çok kızacaktı. ne bileyim istemiyorum düğün üstü kırgın olmak uyardım inşallah beni yanıltmaz nişanlımda. ayhhh bunalıma girdim yaaa :58::58:

allahım sana sığınıyorum hepimizi kötü niyetli insanlardan uzak tutttt.huzurumuzu ağzımızın tadını kaçırma

:9::9: benimkide o espriyi yapıyor seni eve atmak için bu evi eşyaları aldım diyor :9::9:

öyle deme bende sakin biriyimdir ama böyle bir durum olsa onu orda bırakır giderim diye düşünürdüm. hatta o kızı arar ................... derdim.
ama nasıl bişey bilmiyorum belkidehayırlısı böyleydi rabbim beni o an sakinleştirdi. ben kızıp bişey deseydim o benden daha çok kızacaktı. ne bileyim istemiyorum düğün üstü kırgın olmak uyardım inşallah beni yanıltmaz nişanlımda. ayhhh bunalıma girdim yaaa :58::58:

allahım sana sığınıyorum hepimizi kötü niyetli insanlardan uzak tutttt.huzurumuzu ağzımızın tadını kaçırma

amin canım amin... Aman Allah korusun sen içini ferah tut şekerim :34:

canım stresli oluyoruz nedense. kokrular birikiyor dün ben nişanlıma belki kırk kere sordum beni seviyormusun diye. garip bir ruh halim var gereksiz gereksiz kuruntularım çıkmaya başladıç. bunun bilincinde olup o ruh halinden sıyrılmak gerekiyor canım. hiç bişey için birbiriniz kırmayın kolay iileşmiyor kırgınlıkllar

.

Çabuk sıyrıldım canım allaha şükür o ruh halinden.
Gece baş başa kalıp telde konuşmamız yetti.
Cevapda veremedim zaten haklıydı etek kısaydı sanki.
Zaten etek bahanesi oldu.Korkularım gün yüzüne çıkdı sanki.
Biz evlenincede böyle tartışırsak ben ne yaparım dedim.Ya mutlu olamazsak.
Sen tanıdığım kişi değilsin sanki dedim.Hayatım sen duygusalsın anladım ben seni canımsın benim ben uzakda olsamda hep yanımdayım ve çok mutlu olucaz dedi ağladım birde üstüne sakinleştim

Aslıı Ank'ya gelebilseydin seni burdaki gelinlikçime götürürdüm o kadar tatlı bir ablaki biz en yakın arkadsımla gittik düğün tarihlerimiz aynı gelinlik 21'de arkadasım bir gelinlik begendi fiyatını aradık sorduk 3.500 tl ve kumaşı fabrikadan lazer kesimli bir kumaşmış Türkiye'de yapılmasının imkanı yokmuş ben yapamam dedi aldı bizi karsısına vucut tipimize göre nasıl gelinlik olacagına kadar tek tek anlattı kaç bedensin canım?

40 bedenim meltem.
Allah herkesin gönlüne göre vesin.

canım ben nişanlıların birbirlerinin kıyafetlerine karışmalarını gayet normal buluyorum ama gidip pantolon almak banada biraz garip geldi...

evliliğe hazır olmadıgını da düşünme canım hazırsın demekki ki nişanladın sen:34:

Kıskanmış etekle otururken kalkarken rahat edemezmişim.Zaten mont alcaktık birde pantalonlara bakalım istersen dedi.Bakdık olunca direk aldım.Ben pek alışık olmadığım için kıyafet konusuna karışılmasına çok şaşırdım açıkcası.

canım strestendir, nazar boncuğu olmuş sıkma canını:)
yinede nişanlın alttan almış bu çok güzel, özür bile dilemiş sert çıkmana rağmen:nazar:
evliliğe hazırsındır yaa, hemencik koyverme çok mutlu olucaksın inşş.
bizde kavga edip barışınca, evlendikten sonra etmeyelim diye şimdi ediyoruz diyo benimki:27:

:60::60:

Süpermiş yaa.Allahtan iyi bir huyumuz var küs kalmıyoruz.Çünkü her gece aynı anda yatağa yatıp tele sarılıyoruz saatlerce konuşuyoruz günün en güzel saatleri.Yok dünki tek konuşmasından sonra hak verdim zaten mantıklıydı söylediklerinin her bir kelimesi ses edemedim.

Buket korkma kızz ben keçi olduğum için illa lafını edicekdim içim rahat etmezdi.
Ama bu sefer sus pus kaldım tabi,haklıydı.Hatta şey dedi sen çok fenasın fıstığım dedi.Kimse benimle baş edemez diyorsun ya dedi ben ettiğim için kalbine işlediğim için korkuyorsun dedi.Birbirimizi kıskanıyoruz ve bu çok normal dedi.Peki dedim :52:

amin canım amin..eski kırığı adı üstüne ulen bide k ah peler mesaj atıyo..yav sak karı nişanlı oldugunu bilmiyomu..aman nişanlın sana gereken cevabı olması gereken cevabı vermiş kübracım..Gönlünü içini ferah tut..yarın bi adamın koynuna giricek olan o..vicdanına kalmıs hersey..

canımmm zaten gelinlik de standart 38 beden senin begendigin gelinligin üst kısmı çok güzeldi Aslı bence üstünü aynen kullan etegi için de mendil etek kalçadan başlayan ya da enine fırfırlara baksana nesrinin etegi öyleydi .....

canım altını daha düz inen bişi arıyorum.
nişan eteğim boyuna fırfırlıydı benim.
teşekkür ederim tavsiyen için :71:

2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz

Son 9 :64: :64:
08.04.2011 - akasya22 - Kına:64:
10.04.2011 - akasya22 - Düğün:nazar:

08.04.2011 - dorleo - Kına:64:
10.04.2011 - dorleo - Düğün :nazar:

06.05.2011 - daisyrose - Kına:64:
07.05.2011 - daisyrose - Düğün:nazar:

13.05.2011 - ozlmygt - Kına:64:
14.05.2011 - ozlmygt - Düğün:nazar:

14.05.2011 - burakgul - Kına:64:
18.05.2011 - burakgul - Düğün:nazar:

20.05.2011 – kradese – Kına:64:
21.05.2011 – kradese – Düğün:nazar:

19.05.2011 - caffelatte - Kına:64:
21.05.2011 - caffelatte - Düğün:nazar:

21.05.2011 – sonbahar14 – Kına:64:
28.05.2011 – sonbahar14 – Düğün:nazar:

03.06.2011 - emayn - Kına:64:
04.06.2011 - emayn - Düğün:nazar:

03.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:64:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün:nazar:

03.06.2011 - estug3 - Kına:64:
05.06.2011 - estug3 - Nikah:nazar:

09.06.2011 - Pandomim - Kına:64:
11.06.2011 - Pandomim - Düğün:nazar:

09.06.2011 - nysan - Kına:64:
11.06.2011 - nysan - Düğün:nazar:

10.06.2011 - sebnem42 - Kına:64:
18.06.2011 - sebnem42 - Düğün:nazar:

23.06.2011 - hom - Kına:64:
24.06.2011 - hom - Düğün:nazar:

24.06.2011 - Cimcime eses - Kına:64:
26.06.2011 - Cimcime eses - Nikah:nazar:

17.06.2011 - hlmbtl - Kına:64:
19.06.2011 - hlmbtl - Düğün:nazar:

-
25.06.2011 - _seastar_ - Düğün:nazar:

24.06.2011 - xeddax - Kına:64:
26.06.2011 - xeddax - Düğün:nazar:

24.06.2011 - lugruns - Kına:64:
25.06.2011 - lugruns - Düğün:nazar:

01.07.2011 - gülcee - Kına:64:
03.07.2011 - gülcee- Düğün:nazar:

16.07.2011 - M.DİLEK - Kına:64:
17.07.2011 - M.DİLEK - Düğün:nazar:

22.07.2011 – giz09 – Kına:64:
23.07.2011 – giz09 – Düğün:nazar:

10.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Kına :64:
11.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün :nazar:
17.09.2011 - DENİZKOYDUMADINI - Düğün :nazar:

10.11.2011 - ayers - Kına:64:
12.11.2011 - ayers - Düğün:nazar:

20.11.2011 - spicy_ - Düğün:nazar:

Son düzenleme:
amin canım amin..eski kırığı adı üstüne ulen bide k ah peler mesaj atıyo..yav sak karı nişanlı oldugunu bilmiyomu..aman nişanlın sana gereken cevabı olması gereken cevabı vermiş kübracım..Gönlünü içini ferah tut..yarın bi adamın koynuna giricek olan o..vicdanına kalmıs hersey..

:9::9::9: kız edaa öldürdün benii ne güzel yöntem bulmuşunnnn. ohhhsen saydın ben rahatladım vallaa:66:

Back
X