• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bazııı insanlar o kadar rahatki onların rahatlıgına sasırıp kalıyorum seni arayıp sormayan adama sen hangi akla hizmet msj atarsın ki?aranmaktır bu baska birsey değil

ay çok merak ettim resmini nerden bulabilirimki acaba:97:

gelinlik bu fıstık
$adsız.webp

kızlar selam geçmişi okuyamadım bodozlama dalıyorum ama şu ürün nasıl sizce bana çok eğlenceli geldi :1: ama çok mu gereksiz sizce????? $dscn1008.webp

main bu web sayfasındanda bakabilirsiniz

kızlar selam geçmişi okuyamadım bodozlama dalıyorum ama şu ürün nasıl sizce bana çok eğlenceli geldi :1: ama çok mu gereksiz sizce?????Eki Görüntüle 169378

main bu web sayfasındanda bakabilirsiniz

ilk defa böylesini görüyorum çok değişikmiş ama ben rende yapmayı çok severim eğleniyorum rende yaparken o yüzden benim için gerekli değil

Bu gelinliğin al kısmının aynısı benim nişanlığımı aldığım yerde vardı.
Ve inanın gelinlik olsun nişanlık olsun bakmaya gelen herkes en önce bu gelinliğe bakıyordu.
Benimde çok hoşuma gitti ama boydan kaldırmam ben bunu.:43:

fiyatını duydun mu canım ne kadar dediler

ay inşallah kiralamayı düşünecek kadar beğenirsin canım ya:64:

bu tarzda gelinlik bakıyorum işte dikimle uğraşmak sonradan süpriz yaşamak istemiyorum benim düğünüm kışa olacağı için bu senede bu gelinlik çok moda olduğu için bunu illa kiralık yaptıran vardır diye düşünüyorum canım tüm moda evlerini dolaşırım:1:

Back
X