• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

esram ben yer sofrasını gereksz buluyrm ama sen bilirsin
ayy birde sebzeliğim eksikk :52:

bende yer sofrası almayacağım masanın üstünde açarım hamuru tabi becerebilirsem:1: Bizde zaten kimse yerde yemek yemez çok kalabalık misafir olurda mutfak masasını salona getiririm. Sebzelikte almam heralde mutfak çok küçük koyacak yerim yok büyük bir saklama kabı alıp onların içine koyarım artık soğanı patatesi o kabıda balkondaki kombinin altındaki dolaba koyarım:)

esram ben yer sofrasını gereksz buluyrm ama sen bilirsin
ayy birde sebzeliğim eksikk :52:

Bakıcaz artık, eksik soran olursa aldırırım yoksa almam :))
Nişanlımın arkadaşları kalabalık oluyor o nedenle sıkıtı olur diye düşündüm, olmazsa masayı açıp mutfaktan sandalye koyarız artık...

mutlaka gelin beklerim ağırlarım sizi evimde :) eskiden daha kokoştum canım şimdi spor şık şeyleri beğeniyorum

Ahh Bursa, evlenmeden gitmek isterim oraya, baya gezdim Bursa'yı botanik park'tı ismi sanırım orayı çok sevdim...

.))) hoşgeldin ayşee :71:

Hoşbulduk denizim

ayşe'cim nasıl oldun?
toparlandın mı biraz

edacım iyileştim dün 5 e kadar uyudum dinlendim.
Kocam akşam iyi baktı bana.

yok canımcım p.tesi çeyizler gitcek
boş odaya koyucaz mutfak ıvır zıvır yerleşcek
beyaz eşya gelcek
mobilyalar sonra gelcek diğerleri yerleşcek
amann ne çok iş varrr :52:

Zeynebim kolay gelsin canım
Kızlar yine hatırlatıyorum, eksikleriniz kalsın evlenince günler çuvala mu girdi daha çok araştırarak alırsınız.
Kendinizi sıkmayın daraltmayın.
Çok güzel günleriniz koşturarak zindan etmeyin kendinize.
Ayşe ablamız dedi dersiniz

Hoşbulduk denizim

Zeynebim kolay gelsin canım
Kızlar yine hatırlatıyorum, eksikleriniz kalsın evlenince günler çuvala mu girdi daha çok araştırarak alırsınız.
Kendinizi sıkmayın daraltmayın.
Çok güzel günleriniz koşturarak zindan etmeyin kendinize.
Ayşe ablamız dedi dersiniz

Ayşecim hoşgeldin canım arkanızdan yeni yeni gelinler yetişiyor sizin taraf kalabalıklaşıyor:1:

Ayşecim hoşgeldin canım arkanızdan yeni yeni gelinler yetişiyor sizin taraf kalabalıklaşıyor:1:

buketcim bizim taraf daha zevkli para harcamak falan yok.
bekleriz
:nazar::1:

Hoşbulduk denizim

Ahh nazar değmesin :nazar: kıskandım şimdi...
Benimde kocam olsaydı öksürüğüme çözüm bulurdu belki
:69:

esracım yakındır günler.
bu arada kocan değilim ama naçizane önerim zencefil&bal karıştır canım. :74:

başka topiklerde neler oluyor sizede haber edeyim ajan gibi dolanıyom ortalıkta :51:
milletin derdi bitmiş salıver gitsin be kızım :1:

Bu takıntı herkeste var mı?

üniversitedeyken yurtta odada 3 kişi kalıyorduk...bir arkadaşımızın rahatsızlığı vardı galiba.aslında ne olduğunu tam bilmiyorum ama sindirimle ilgili.sınav dönemleri filan gece kalktığımızda diğer arkadaşımla ,o kız uyurken gaz kaçırırdı.biz de rahatsız diye pek bir şey demez güler bazen dalgaya vurup onunla dalga geçerdik...ondan mı nedir bilmiyorum...şimdi bende takıntı oldu.odada birileri var da uyumuyorlarsa ben asla uyumuyorum yanlarında veya bir otobüse bindiğimde gece yolculuğu yapacaksam yine uyumuyorum.ya bende de olursa rezil olursam diye...buraya kadar önemli değil çünkü ben bekarım ayrı bir odam var rahatça uyuyorum.ama nişanlıyım.evlendiğimde ne olacak.sizde de bu takıntı var mı acaba? evli bayanlar nasıl alıştınız?amaaaan olağan şeyler bunlar kaçarsa kaçar mı diyosunuz yoksa benim gibi olan var mı?

başka topiklerde neler oluyor sizede haber edeyim ajan gibi dolanıyom ortalıkta :51:

üniversitedeyken yurtta odada 3 kişi kalıyorduk...bir arkadaşımızın rahatsızlığı vardı galiba.aslında ne olduğunu tam bilmiyorum ama sindirimle ilgili.sınav dönemleri filan gece kalktığımızda diğer arkadaşımla ,o kız uyurken gaz kaçırırdı.biz de rahatsız diye pek bir şey demez güler bazen dalgaya vurup onunla dalga geçerdik...ondan mı nedir bilmiyorum...şimdi bende takıntı oldu.odada birileri var da uyumuyorlarsa ben asla uyumuyorum yanlarında veya bir otobüse bindiğimde gece yolculuğu yapacaksam yine uyumuyorum.ya bende de olursa rezil olursam diye...buraya kadar önemli değil çünkü ben bekarım ayrı bir odam var rahatça uyuyorum.ama nişanlıyım.evlendiğimde ne olacak.sizde de bu takıntı var mı acaba? evli bayanlar nasıl alıştınız?amaaaan olağan şeyler bunlar kaçarsa kaçar mı diyosunuz yoksa benim gibi olan var mı?

:60::60::60::60: Bu ne eda ya hiç güleceğim yoktu

ben de koptum :24::2:

buketcim bizim taraf daha zevkli para harcamak falan yok.
bekleriz
:nazar::1:

esracım yakındır günler.
bu arada kocan değilim ama naçizane önerim zencefil&bal karıştır canım. :74:

İyi fikir canım, müstakbel nişanlım bana Kars balı getiriyor boğazıma iyi geliyor diye, ondan içeyim :)) Kendisi yok ama getirdikleri çözüm olacak inşallah...

Bugün diyorki iş yerinde kötü olursan öğlen izin al annene git. Belki ben bakamıyorumdur.
Dedim bakamaz olur musun hiç

Oyy onların yaptığı ıhlamur bilem şifa olur bee :))
Anneme haksızlıkmı yapıyorum ne...

Back
X