• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar şimdi bernardoda 100 liralık üstü alışverişlerinizde harcadığınız tutarın yarısını hediye çeki olarak geri veriyorlar. Yarım elma kampanyanın adıda.

Kütahya porselende 280 tl ye 12 kişilik yemek takımı var canım. Anasayfa - Açelya 12 Kişilik Yemek Takımı
bir bak istersen çok uygun.

benim 3 yıl oldu alalı, aldığımda erkek arkadaş bile değildik. misafir takımını kütahyadan. gündeliği bernardodan almıştım. 1 yıl taksiti ödedim. Şimdi iyiki almışım diyorum. şuan o kadar ihtiyaç varki onlara fırsat olamayabilirdi.

kızlarrr siz yemek takımlarınızı ne kadar aldınız yaaa 1.000'tl den baslıyorr yemek takımlarııı :52:

Kütahya porselende 280 tl ye 12 kişilik yemek takımı var canım. Anasayfa - Açelya 12 Kişilik Yemek Takımı

benim 3 yıl oldu alalı, aldığımda erkek arkadaş bile değildik. misafir takımını kütahyadan. gündeliği bernardodan almıştım. 1 yıl taksiti ödedim. Şimdi iyiki almışım diyorum. şuan o kadar ihtiyaç varki onlara fırsat olamayabilirdi.

yarın bim'e geliyor sebzelik ama hasırdan olanlar daha güzel sankim
cnm o tarz istemiorum
beğenmedim ben onu daha modern bişiy bakcam
tekzende buldum 25 tl di

Hoşbulduk denizim

edacım iyileştim dün 5 e kadar uyudum dinlendim.
Kocam akşam iyi baktı bana.

Zeynebim kolay gelsin canım
Kızlar yine hatırlatıyorum, eksikleriniz kalsın evlenince günler çuvala mu girdi daha çok araştırarak alırsınız.
Kendinizi sıkmayın daraltmayın.
Çok güzel günleriniz koşturarak zindan etmeyin kendinize.
Ayşe ablamız dedi dersiniz
sağolasın canımcım.
ztn ıvır zıvırları bırakıcam artık yetişmicek yoksa

Yuvarlak düşünenlere çok iyi bir takım. Hem fiyatı güzel hem zarif. Bide kütahya porselen.

ama bernardonun da her takımını önermiyorlar Aslı sen çok arastırmıstın bu konuyu almadan sana danısırız artık

evet almadan önce çok araştırdım tereddüt ettim.
olumsuz şeyler duydum kk danda :)
Ama benim aldığım takımda hiç bir sorun yoktu.
Hepsini gelince açıp tek tek kontrol ettim.
Alıcağın zaman gene konuşuruz ama bone china setlerinde sorun çıkmıyormuş.
diğer porselen setlerinde sorun oluyormuş sanırım. desenlerinde kaymalar filan.

evet almadan önce çok araştırdım tereddüt ettim.
olumsuz şeyler duydum kk danda :)
Ama benim aldığım takımda hiç bir sorun yoktu.
Hepsini gelince açıp tek tek kontrol ettim.
Alıcağın zaman gene konuşuruz ama bone china setlerinde sorun çıkmıyormuş.
diğer porselen setlerinde sorun oluyormuş sanırım. desenlerinde kaymalar filan.

benim yemek takımlarımda
çatal & bıçak takımlarımda
herhangi bir problemle karşılaşmadım
çok şükür :nazar:
bi de sağ salim evimize götürüp yerleştirsek
başka bişey istemicem

benim arkadaşım da bernado'dan aldı takımını bir parçası kırık geldi
hemen mağazaya götürdük değiştirdiler
7 yıl yedek parça garantisi veriyorlar zaten

ya yaparlar kampanya tabi gıcıklar biz alırız sonra daha güzel kampanya yaparlar. Şu balayı için otel ayarlamalarda da erken rezervasyon diye aylarca önceden aldık yerleri. şimdi gene kampanya var; daha da ucuza inmiş. gitti paracıklar.. vahhhhh vahhhh vaaaah :14:

Ben kare düşünüyorum günlük yemek takımım da kare...

Beytepe en iyisini yaptın canımm şu anda o kadar çok eksikle boğuşuyoruz ki....

Canım kareler çok güzel oluyor di mi? Bende kare almak istemiştim; ama çok yakın arkadaşım benimkiler kare bulaşık makinesinde sorun yaşıyorum, köşeleri o yıkayan şeye çarpıyor demişti vakti zamanında bunun üzerine ben yuvarlak almıştım. Şimdi baltalamak gibi olmasın ama bulaşık makinesi ile uyumuna dikkat etmeni tavsiye ederim canım.

Canım kareler çok güzel oluyor di mi? Bende kare almak istemiştim; ama çok yakın arkadaşım benimkiler kare bulaşık makinesinde sorun yaşıyorum, köşeleri o yıkayan şeye çarpıyor demişti vakti zamanında bunun üzerine ben yuvarlak almıştım. Şimdi baltalamak gibi olmasın ama bulaşık makinesi ile uyumuna dikkat etmeni tavsiye ederim canım.

Bulaşık makinemi almadım canımm henüzzz onu babannem alıcak bana nasıl aldırıyım peki ben siemens düşünüyorum ama :26:

zeynooo hediyedenizi diye bir site var nişanlım ordan alışveriş yapar güvenili orda bereket narı yazarsan göreceksin canım
Küçük Boy 35,00 TL +KDV (41,30 TL)
Orta Boy 45,00 TL +KDV (53,10 TL)
Büyük Boy 52,00 TL +KDV (61,36 TL)
fiyatlarıda buymuş :27:

kızlar merhaba yorumlarınız okuyorum :)

konu yemek takımından açılmışken bende benimkini eklemek istedim

$87477_1_b.webp

bakalım beğenecekmisiniz ben bilerek vede isteyerek yuvarlak aldım

güral porselenden aldım 350 tl ye :87:

Back
X