- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.461
Kızlar şimdi bernardoda 100 liralık üstü alışverişlerinizde harcadığınız tutarın yarısını hediye çeki olarak geri veriyorlar. Yarım elma kampanyanın adıda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr siz yemek takımlarınızı ne kadar aldınız yaaa 1.000'tl den baslıyorr yemek takımlarııı![]()
cnm o tarz istemiorumyarın bim'e geliyor sebzelik ama hasırdan olanlar daha güzel sankim
sağolasın canımcım.Hoşbulduk denizim
edacım iyileştim dün 5 e kadar uyudum dinlendim.
Kocam akşam iyi baktı bana.
Zeynebim kolay gelsin canım
Kızlar yine hatırlatıyorum, eksikleriniz kalsın evlenince günler çuvala mu girdi daha çok araştırarak alırsınız.
Kendinizi sıkmayın daraltmayın.
Çok güzel günleriniz koşturarak zindan etmeyin kendinize.
Ayşe ablamız dedi dersiniz
Kütahya porselende 280 tl ye 12 kişilik yemek takımı var canım. Anasayfa - Açelya 12 Kişilik Yemek Takımı
bir bak istersen çok uygun.
benim 3 yıl oldu alalı, aldığımda erkek arkadaş bile değildik. misafir takımını kütahyadan. gündeliği bernardodan almıştım. 1 yıl taksiti ödedim. Şimdi iyiki almışım diyorum. şuan o kadar ihtiyaç varki onlara fırsat olamayabilirdi.
Kızlar şimdi bernardoda 100 liralık üstü alışverişlerinizde harcadığınız tutarın yarısını hediye çeki olarak geri veriyorlar. Yarım elma kampanyanın adıda.
ama bernardonun da her takımını önermiyorlar Aslı sen çok arastırmıstın bu konuyu almadan sana danısırız artık
kızlar bu kampanyanın son günü bugün. haberiniz olsun :)
evet almadan önce çok araştırdım tereddüt ettim.
olumsuz şeyler duydum kk danda :)
Ama benim aldığım takımda hiç bir sorun yoktu.
Hepsini gelince açıp tek tek kontrol ettim.
Alıcağın zaman gene konuşuruz ama bone china setlerinde sorun çıkmıyormuş.
diğer porselen setlerinde sorun oluyormuş sanırım. desenlerinde kaymalar filan.
Ben kare düşünüyorum günlük yemek takımım da kare...
Beytepe en iyisini yaptın canımm şu anda o kadar çok eksikle boğuşuyoruz ki....
Canım kareler çok güzel oluyor di mi? Bende kare almak istemiştim; ama çok yakın arkadaşım benimkiler kare bulaşık makinesinde sorun yaşıyorum, köşeleri o yıkayan şeye çarpıyor demişti vakti zamanında bunun üzerine ben yuvarlak almıştım. Şimdi baltalamak gibi olmasın ama bulaşık makinesi ile uyumuna dikkat etmeni tavsiye ederim canım.
kızlarr dekoratif nar arıyrm nerden bulabilirim ????
seramik nar
kızlarr dekoratif nar arıyrm nerden bulabilirim ????
seramik nar