Evet Eda o konuda çok haklısın ben zaten o konuda tebrik ediyorum onları çünkü bu zaman da kira da oturmak çok zor ama biz zaten kendimiz hazırlanıyoruz benim ailem bana destek bu konuda ama biz bunları yapmaya çalışırken bizden para beklemelerine kızıyorum ....ben zaten evlilik düşünen birisi degildim benim evim olsun 1 odam da oturuyum ama sadece huzurum olsun hiçbir zaman ne aşırı isteklerde bulundum bulunmam da ama bunu gel de çevrendekilere anlat senin ailen seni anlar ama dışardan dar görüşlü komşun seni anlayamıyor işte ....
ev aldıkları için mi sizden para bekliyorlar?
valla eğer öyle ise cok sinir bozucu

ya yapacaksın karşılığını istemiceksin ya da yapmicaksın
yapmıyorsanda hiçbişeye karışma hakkın da yoktur
benim kayınvalidem sağolsun hiçbişeye elini sürmüyor, daha tuttuğumuz salonu bile görmedi
o öyle davrandığı icinde biz onu hiçbişeye karıştırmıyoruz sadece bilgi veriyoruz
1 battaniye, 1 tek kişilik yorgan, 1 çift kişilik yorgan 4 adet de yastık ile erkek evlendiriyor kadın
he bi de bohça yapmıştı işe

bişey aldığı zaman ayyy anne Allah razı olsun çok sağol çok teşekkür ederim diyorum, mutlu oluyor
parası mı yok? Var, hem de çok var ama içinden gelmiyor ve diyor siz kendiniz yapın yetişemediğiniz yerde bize seslenin
önceleri çok kızıyordum ama şimdi hak veriyorum