- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.281
kıslar nevar ne yokk önemli bişi varmı bakalımm bana bir özet geçin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim daha belli olmadı onun 70 gün acemilik bu ay soonunda belli olacak kısmetsee
esracımm iyim canım ya gezdim geldimm walla hiç fırsatım olmadı girmeye sizler neler yaptınız bakalımm ev tutulmuş galiba
kıslar nevar ne yokk önemli bişi varmı bakalımm bana bir özet geçin
elçin hoşgeldin bebem nbr?
kızlar netten diom kontor alcammm nasıl alcam
![]()
hoşbulduk buketcimm evet özlemiş kociş beni yaa özlemezmiiihoşgeldin canım sefan olsun gez tabi kocacın özlemiş mi seni:)
ne güzel buketim yaa artık herşey ciddileşiyo desene hayırlısı olur inş.pazar günü erkek arkadaşım bize geldi annemle ve babamla tanıştı canım![]()
![]()
![]()
ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor
acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor
olmaz mı canımm bizim de kavgalarımız oluyor tam 1 hafta o kadar çok üzerine gittim ki sebepsiz yere kavga ettim ama Allah'ı var herseye tamam dedi alttan aldı nişanlım ....benim size sormak istedigim bir konu var?benim tlfonumun sarzı bitti arkadasımdan çagrı attım aşkım da beni aradı daha sonra arkadasım ...kaydediyim mi?dedi yaa bilmiorum bana mı öyle geldi ama amaç ne ki hyr neden kaydedeceksin ben anlamadım ben de kaydet dedim
olmaz mı canımm bizim de kavgalarımız oluyor tam 1 hafta o kadar çok üzerine gittim ki sebepsiz yere kavga ettim ama Allah'ı var herseye tamam dedi alttan aldı nişanlım ....benim size sormak istedigim bir konu var?benim tlfonumun sarzı bitti arkadasımdan çagrı attım aşkım da beni aradı daha sonra arkadasım ...kaydediyim mi?dedi yaa bilmiorum bana mı öyle geldi ama amaç ne ki hyr neden kaydedeceksin ben anlamadım ben de kaydet dedim
Meltemcim bizler iyi insanlarız ötü düşünmeye yer yok.
Kaydetsin nişanlımdada vardır benim kız ark numaraalrı kont olmuyor şarjım bitiyor acilen aramam gerekiyor mesela yakınlarım tabi bunlar dostlarım kayıtlı hatta bazen arayıp yanımda çay koy geliyoruz bile diyor ama aradaki samimiyetlik durumu nedir bilmiyorum
hoşbulduk buketcimm evet özlemiş kociş beni yaa özlemezmiii
ne güzel buketim yaa artık herşey ciddileşiyo desene hayırlısı olur inş.
tmm cnm denicemCanım garantiyse kredi kartınla yapıklarını gördüğün ekranda yükleme seçeneği var, oradan yükleyebilirsin, hem güvenli oluyor...
cnm mecburen alıcamya daha dün bi arkadaşnetten kredi kartı ile alışveriş kurbanı olmuştu anlatıyodu canım git büfeden al valla
zeynepcim hoşbulduk sen naptın bakalım nevar ne yopk nasıl hazırlıklar
düğündaş
senin çeyizler ne zaman gidiyor evinize?
bukooo kız 27 NİSAN 01 NİSAN arasında istanbul tuyapta yapı fuarı var gelcenmi kız