• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin elçinciğim valla iyice tatil yaptın ne yapalım valla nişanlılığın kötü tarafı sardı sanki bizi hemen sana özeti geçeyim ben nişanlımla deli gibi kavga ediyorum gelinliğimi dikime verdik bu hafta sonu provam var vs.... buketin erkek arkadaşı onlara gitti ailesiyle tanıştı hafta sonu kübranın düğünü var aslı da birşey yok henüz aynı yani gelinliğe takılı kaldı edoşumda ne yapsın provaya falan gitti bu aralar nişanlısıyla sıkıntı içinde biraz ama geçecek ayşeciğimde arada geliyor öyle halimizi hatrımızı soruyor sağ olsun hatırladığımmm o kadar canım benimmm bu arada özlemde sorunlarını halletmiş ama düğünleri ertelenmiş sanırım

Son düzenleme:
ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor

acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor

olmaz mı canımm bizim de kavgalarımız oluyor tam 1 hafta o kadar çok üzerine gittim ki sebepsiz yere kavga ettim ama Allah'ı var herseye tamam dedi alttan aldı nişanlım ....benim size sormak istedigim bir konu var?benim tlfonumun sarzı bitti arkadasımdan çagrı attım aşkım da beni aradı daha sonra arkadasım ...kaydediyim mi?dedi yaa bilmiorum bana mı öyle geldi ama amaç ne ki hyr neden kaydedeceksin ben anlamadım ben de kaydet dedim

olmaz mı canımm bizim de kavgalarımız oluyor tam 1 hafta o kadar çok üzerine gittim ki sebepsiz yere kavga ettim ama Allah'ı var herseye tamam dedi alttan aldı nişanlım ....benim size sormak istedigim bir konu var?benim tlfonumun sarzı bitti arkadasımdan çagrı attım aşkım da beni aradı daha sonra arkadasım ...kaydediyim mi?dedi yaa bilmiorum bana mı öyle geldi ama amaç ne ki hyr neden kaydedeceksin ben anlamadım ben de kaydet dedim

Belki daha sonra aynı problemi yaşarsınız diye demiştir...

ben kötü bir amacı olduğunu düşünmüyorum
yine aynı problem yaşanır diye ya da nişanlın sana ulaşamadığı zaman onu ararsa anlaşılsın diye dir

Meltemcim bizler iyi insanlarız ötü düşünmeye yer yok.
Kaydetsin nişanlımdada vardır benim kız ark numaraalrı kont olmuyor şarjım bitiyor acilen aramam gerekiyor mesela yakınlarım tabi bunlar dostlarım kayıtlı hatta bazen arayıp yanımda çay koy geliyoruz bile diyor ama aradaki samimiyetlik durumu nedir bilmiyorum

Meltemcim bizler iyi insanlarız ötü düşünmeye yer yok.
Kaydetsin nişanlımdada vardır benim kız ark numaraalrı kont olmuyor şarjım bitiyor acilen aramam gerekiyor mesela yakınlarım tabi bunlar dostlarım kayıtlı hatta bazen arayıp yanımda çay koy geliyoruz bile diyor ama aradaki samimiyetlik durumu nedir bilmiyorum

düğündaş
senin çeyizler ne zaman gidiyor evinize?

Canım garantiyse kredi kartınla yapıklarını gördüğün ekranda yükleme seçeneği var, oradan yükleyebilirsin, hem güvenli oluyor...
tmm cnm denicem
ya daha dün bi arkadaşnetten kredi kartı ile alışveriş kurbanı olmuştu anlatıyodu canım git büfeden al valla
cnm mecburen alıcam
zeynepcim hoşbulduk sen naptın bakalım nevar ne yopk nasıl hazırlıklar

elçinimm iyiyim cnm evi tuttuk
çeyizlerim gitti
çarşamba b.eşyalar gitcek.

Kızlar kavgalardan bahsetmişsiniz emin olun biz de çok kavga ettik en sonun da dün akşam aradım .... bu dedim seninle son konuşmam bundan sonra seninle kavga etmek istemiyorum dışarda bir sürü kız var ama bu yüzük o kızların parmagında degil benim parmagımda demekki ben bu yüzügü hak etmişim ki almışım benim de erkek kuzenlerim var bir kız da neler aradıklarını çok iyi biliyorum unv mezunuyum kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ne olursa olsun sen gelmeden önce sevdigin herseyi yapabiliyorum becerikliyim sen ne kadar dagınıksan da ben de o kadar temizim sen de benden iyisini bulamazsın bunu kabul et :)dedimmm ama ses falan gitti Eda'nın da dedigi gibi ilişki denge işidir bazen o nazlıdır sen çekersin bazen de ben :)))ama bayan olarak çok sımartılmak istiyoruz benim nişanlım beni çok şımarttı dışarı çıkmadan önce hazırlanırken bana yalvarır nolur saçını ben tarayım mı die şimdi geçmişe dönü baktıgım zaman biz çok mutlu bir 2 sene geçirdik 1 senedir de nişanlıyız mesela birisini görüyorum eeee dügün ne zaman die soruyor bu sefer çok üzülüyorum çünkü henüz dügün tarihim belli deil arıorum kavga ediorum benim hala dügün tarihim belli deil de falan da filan da....biz onların ailesinden hiçbir yardım görmüyoruz sadece yine de Allah razı olsun evimizi aldılar dügün olucak kaynanam yazlık almaya kalkıo neden benim ailemin var kusura bakmayın basınızı sisirdim sabah sabah...

Back
X