• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

küpra bize hemen cevap ver bizi hemen aydınlat benim paçalarım tutuştu 1 ay kaldı uyku yok yemek yok... son günlere geçiyo mu hepsi hemen bilgi sun bize:86:

güllll ne zaman 64 tün 54 oldn bnde 60 kiloyum 54 le gelnlk gysem süpr olr hatta daha az ble olblrm :))
ne olduysa şu son iki ayda oldu canım ya lokma girmiyo azıma su soda kahve çay akşam vallahi zorla annem bir kase balıklı tavuklu peynirli falan değişik salatalar tıkıyo ağızıma

ben nişanlımla tanışınca 1 yılda 10 kilo aldım kızlar :84::84::84::84::84::84: çok üzülüyorum michelin lastiklere dönecem ya ne demek 1 yılda 10 kilo

ben komple alıp komple veririm bölgesel kilo olmaz zaten bende sefkilim hiç sevmedi böyle:) çok şükür doğum kontrol göğüs büyütüyo da ordan yırttık biraz

tam olarak 10 kilo hemen hemen 2buçuk ay canım

canım sana tavsiyem b12 vitamini içmen. hem yorgunluğu alır, sinirlere iyi, hemde iştah açar. kabızlık problemine kesin çözüm ayrıca. vitamin olduğundan tabiki zararı yok. canım benim 10 kilo vermen çok değil mi bu kadar kısa sürede.

canım sana tavsiyem b12 vitamini içmen. hem yorgunluğu alır, sinirlere iyi, hemde iştah açar. kabızlık problemine kesin çözüm ayrıca. vitamin olduğundan tabiki zararı yok. canım benim 10 kilo vermen çok değil mi bu kadar kısa sürede.
çok tabi ellerim sürekli üşüyo ideal kilom 57 60 arası biri vermedikçe yemiyorum yemek falan adet dönemine girince çok fazla kaybediyorum kilo... bu gidiş iyi değil

Back
X