- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.421
o gelinlerden biri benim![]()
canım çok az kaldı ya az önce seni andım heyecan tavan yapmıştır şimdi diye. umarım her şey yolundadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o gelinlerden biri benim![]()
valla kübra sen napıyosun yabenim 1 ay var uyuyamıyorum yiyemiyorum boyuna içiyorum
ya bende öyle olacağım diye korkuyorum zaten çok zayıfım birde düğün üstü kilo verirsem gelinliğin içinde gözükmem
ya bende öyle olacağım diye korkuyorum zaten çok zayıfım birde düğün üstü kilo verirsem gelinliğin içinde gözükmem
kaç kiloson şekerim bak ben 64 kiloydum 56 ya düştüm şu an 54üm gelinliği teslim almıştım geri görürdüm
ne olduysa şu son iki ayda oldu canım ya lokma girmiyo azıma su soda kahve çay akşam vallahi zorla annem bir kase balıklı tavuklu peynirli falan değişik salatalar tıkıyo ağızımagüllll ne zaman 64 tün 54 oldn bnde 60 kiloyum 54 le gelnlk gysem süpr olr hatta daha az ble olblrm :))
ne olduysa şu son iki ayda oldu canım ya lokma girmiyo azıma su soda kahve çay akşam vallahi zorla annem bir kase balıklı tavuklu peynirli falan değişik salatalar tıkıyo ağızıma
ne olduysa şu son iki ayda oldu canım ya lokma girmiyo azıma su soda kahve çay akşam vallahi zorla annem bir kase balıklı tavuklu peynirli falan değişik salatalar tıkıyo ağızıma
tam olarak 10 kilo hemen hemen 2buçuk ay canımyani iki ayda 10 kilomu verdn tam olarak
tam olarak 10 kilo hemen hemen 2buçuk ay canım
tam olarak 10 kilo hemen hemen 2buçuk ay canım
Malesef ama canım 2011 değil 2111 bile benim için karanlık gibi
çok tabi ellerim sürekli üşüyo ideal kilom 57 60 arası biri vermedikçe yemiyorum yemek falan adet dönemine girince çok fazla kaybediyorum kilo... bu gidiş iyi değilcanım sana tavsiyem b12 vitamini içmen. hem yorgunluğu alır, sinirlere iyi, hemde iştah açar. kabızlık problemine kesin çözüm ayrıca. vitamin olduğundan tabiki zararı yok. canım benim 10 kilo vermen çok değil mi bu kadar kısa sürede.