- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.501
ay canim benim ya senle durumumuz hemen hemen ayni.. bize 1 yil ayri kalcaz.. benimde oyuzden pek bi heycanim yok... sadece kinaya gerekli seyleri aldik baska hic biseyim yok..
walla canim dogum kontrol hapini sormussun.. ben zaten bi kac yildir diane-35 kullaniyorum ona devam edicem.. bilmiyorum normalde 2 hafta oncesinden basliyorlar.. hapi kullanmaya basladiginda 2 ci ve 3 u haftasi guvenli oluyo.. dugunune 1 hafta kalirsan hamile kalma sansin olabiliyor.. o yuzden sana tafsiyem basla 2 ay onceden hem vucudun alissin.. cunku yan etkileride oluyor alismak biraz zaman aliyor canim..
Sorma canım benim de öyle düğün ve kınada giyeceklerim hariç bişi yok ortada, hevesim olmadığı için kendi çeyizimi bile hazırlamadım (mutfak eşyaları). Umarım bu ilişkimizi olumsuz etkilemez. Aslında bir yandan da eşya stresinden kurtulmuş olduk diye iyimser düşünmeye çalışıyorum. Ev kuracağımız zaman 1 yıllık evli olacağımızdan ve farklı bir şehirde olacağımızdan kimse karışmadan istediğim gibi döşeyebilirim evi, bu da avantaj olur sanırım
d.k. hapı meselesine gelince, sürekli hap kullanmak hiç bana göre deil, unuturum aksatırım kesin