• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda senin gözün kara... nasıl göze alabiliyorsun kaybetmeyi ben yapamam bir kibrit de ben tutamam hatasını anlatmaya çalışırım anlamazsa elbette yapacak bişi yok hatasını anlatırım ve tekrarlamazsa sorun yok... hepimiz insanız hata bizlere mahsus canım ya bu kadar katı olma

böyle olmak zorunda gülcüğüm çünkü o nişanlısına çok şans verdi ve dayanamaz ararsa ona muhtaç olduğunu düşünecek ipler bizim elimizde olmalı kızlar

eda senin gözün kara... nasıl göze alabiliyorsun kaybetmeyi ben yapamam bir kibrit de ben tutamam hatasını anlatmaya çalışırım anlamazsa elbette yapacak bişi yok hatasını anlatırım ve tekrarlamazsa sorun yok... hepimiz insanız hata bizlere mahsus canım ya bu kadar katı olma

Gül'cüm bir insan bir hatayı 1 kere yapar 2 kere yapar ama 3üncüsünde oturup düşünmesi gerekir
anlaşılan enişte bunları daha önce de yapmış ve biraz da huy edinmiş....
Hatasının gerçekten hata olduğunu anlayabilmesi icin Eda'nın kendini biraz geri çekmesi lazım, allah kısmet ederse ve her ikisi icin hayırlısı ise yakında bir yuva kuracaklar, ileride Allah göstermesin daha kötü şeylerin yaşanmaması icin şimdi kendini rahatca savunup ifade edebilir.... Aynı evde yaşamaya başlayınca herşey farklı olucak

kimsenin kimseye hakaret etme, aşağılama, gururunu incitme gibi bir hakkı yok

canım ben burada yasadıklarımın nişanlımın bana söylediklerinin beşte birini anlattım..artık yoruldugumu görsün..canım yanmıyomu hiçmi düşünmüyorum tabiki hayır..zorunda oldugum şeyleri yapıyorum elimden geldigince

allah razı olsun kızlarrrrr

cuma akşamı kına olacak. pazar günü akşam 7 de düğün nikahta düğün salonunda olacak

Anamm Kübra neydiyon buralarda git evine kıs...
Ah bu patronlar var yaa
:47:

saol canım eda çok kırılmış yoksa böle belirsizlik içinde çok zordur beklemek

günaydın esracım hoşgeldin..canım bu benim son şansım..evlenmeye nasipse eğer az kaldı..ben bunun herseyi önüne serersem affet olmuyo barışalım ben küs kalamıyorum seni merak ettim desem birdahaki kavgada daha beterini yapacaktır bana.ona muhtaç oldugumu düşünmesin..herşeyi yakarsa bi kibritte ben tutarım..o küs kalabiliyosa gücü varsa bende de var..Hiç kimse kızlar hiç kimse herşeyi söyleyebilme cesaretinde olmamalı..kendinizi asla ama asla ezdirmeyin

böyle olmak zorunda gülcüğüm çünkü o nişanlısına çok şans verdi ve dayanamaz ararsa ona muhtaç olduğunu düşünecek ipler bizim elimizde olmalı kızlar

Haklısınız kızlar, bizde genelde ben haksız olduğum için arıyordum, öyle bir durumda sanırım bende Eda gibi yaparım...
Her daim hakkında hayırlısı olsun Eda'cım, ama barışırsınız canımcım, küsmenin ardından barışmalar iyi oluyor, ayrılık birbirimizin değerini anlamamızı sağlıyor...

Öyle olmak zorunda gül.Bende en az eda kadar kararlı olurdum böyle bir durumda.
Ki bana sadece durman gereken yerde duracaksın dediği için bile kıyamet koptu.
Çünkü ben onun için birçok şeyi göze aldım bunun değerini bilmek zorunda bilmiyorsada yolu açık olsun.
Evlilik hiç kolay değil ve burdaki herkes maddi manevi birçok zorlukla karşılaşıyor ve sevgim için göze alıyorum diyebiliyor.Sevgi kadar önemli olan başka bir şey ise saygı..Ben sustuğum zaman yada tepki vermediğim zaman kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.Kimse bizden kendimizden daha değerli olamaz olmamalı.

Çünkü ben onun için birçok şeyi göze aldım bunun değerini bilmek zorunda bilmiyorsada yolu açık olsun.
Evlilik hiç kolay değil ve burdaki herkes maddi manevi birçok zorlukla karşılaşıyor ve sevgim için göze alıyorum diyebiliyor.Sevgi kadar önemli olan başka bir şey ise saygı..Ben sustuğum zaman yada tepki vermediğim zaman kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.Kimse bizden kendimizden daha değerli olamaz olmamalı.

Nilay bacım biz fazla tepki veriyoz bee :))
Ama zamanla öğrenicez artık, öğretecekler
:1:

bu konuda çok haklısın çok doğru laf etmişsin inşallah herşey düzelecek:93:

Nilay bacım biz fazla tepki veriyoz bee :))
Ama zamanla öğrenicez artık, öğretecekler
:1:

Bizde ki durumlar biraz farklı tabi esroşum bizimde kendimize dur dememiz gereken konular var tabi:):)

Ama bizim tek zıtalaştığımız nokda nişanlımın ailesinin tavırları.Nişanlımda bana hak veriyor ama bir yandan da dengeyi kurmaya çalışıyor.Bunu anlatmaya çalışırken kırıcı oluyor hemde fazlasıyla.Çünkü ben aile sahibi olmak istiyorum kendi yuvam olsun istiyorum dedi.Bir ay olmadan evlenme teklifini etmişdi zaten.Ben pat diye ailemin karşısına çıktım açıkladım durumu çok zor da kaldım.Ailesi hiç yanımızda destek olmadı.Ama şimdi herşey yoluna girdiya pat diye hayatımızın ortasına dalıyorlar buda beni çileden çıkarıyor.Ama evet dünde çok düşündüm çok ani tepkiler veriyorum.Bir gün patlıcak görücem günümü o yüzden durmalıyımmm :52:

Bizde ki durumlar biraz farklı tabi esroşum bizimde kendimize dur dememiz gereken konular var tabi:):)

Ama bizim tek zıtalaştığımız nokda nişanlımın ailesinin tavırları.Nişanlımda bana hak veriyor ama bir yandan da dengeyi kurmaya çalışıyor.Bunu anlatmaya çalışırken kırıcı oluyor hemde fazlasıyla.Çünkü ben aile sahibi olmak istiyorum kendi yuvam olsun istiyorum dedi.Bir ay olmadan evlenme teklifini etmişdi zaten.Ben pat diye ailemin karşısına çıktım açıkladım durumu çok zor da kaldım.Ailesi hiç yanımızda destek olmadı.Ama şimdi herşey yoluna girdiya pat diye hayatımızın ortasına dalıyorlar buda beni çileden çıkarıyor.Ama evet dünde çok düşündüm çok ani tepkiler veriyorum.Bir gün patlıcak görücem günümü o yüzden durmalıyımmm :52:

sen şu eniştenin telini ver bakayım bana söyleyeyimde patlasın bir sanada aşkının kıymetini bil yok yere cadılanma:1:

bnm nişanlmda bazen o kadar çıkışlarım oluo bağırıorm ki bikere dediki bizim ilişkmzde iki tane erkek var hatta bazen bnden daha fazla erkek oluyosn olma :1:

kızlar gecmişi okuyamadım kusura bakmayın su an neler oluyor bilmiyorum ama o kadar kötüyüm ki annemle sabah sabah öyle kötü kavga ettik ki hemde o kadar nedeni saçma kii:2::2:

kızlar gecmişi okuyamadım kusura bakmayın su an neler oluyor bilmiyorum ama o kadar kötüyüm ki annemle sabah sabah öyle kötü kavga ettik ki hemde o kadar nedeni saçma kii:2::2:

anneyle kız arasında olur öyle şeyler anneler unutur eve gidince öpersin şımarırsın biraz geçer takma kafana canım

Bizde de pek farklı değil, Allah'tan uzak nişanlım herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.
O benden çok sıkıntı yapıyor, şu düğünü atlatsak diye...
Valla Nilay'cım tecrübeyle sabittir, ben öyleydim şimdi yelkenleri indirdim, daha doğrusu indirdiler
:9:
Yine çıkışlarım oluyor ama eskisi gibi değil, nişanlım kızıyor uyarıyor düzeltiyorum...

anneyle kız arasında olur öyle şeyler anneler unutur eve gidince öpersin şımarırsın biraz geçer takma kafana canım

ben zaten unuturum da ne de olsa ilk kavgamız da değil son da olmıycak...

valla kavga edince hiç düzelmiycek gbi geliyor ama:59:

sen şu eniştenin telini ver bakayım bana söyleyeyimde patlasın bir sanada aşkının kıymetini bil yok yere cadılanma:1:

Kız buket valla yazdığını daha okumadan mesaj attım beninkinee vicdana geldim.
Ayy bir bilse hatunu neler anlatıyor burda :60:

Dün diyorki fıstığım biz birlikde yaşlanıcaz çocuklarımız torunlarımız olucak dio.
Sana o zaman bebeğim dermişim torunlar bize gülermiş diyor.O zaman sana hatunum derim dio.
Dedim şimdide bebek değilim ama bebeğim diyorsun o zaman neden hatun oluyor muşum?
O zaman benim olacaksın başına bir şey geldi mi,uyanabildi mi,üşüyor mu diye düşünmicem ki hep yanında olucam diyor.Arada anneler çocuklarına kızar ya.Bende sana kızabiliyorum ama hep değil diyor.Sana yanımdayken sıkı sarılıyorum ya o zaman sanki daha çok mutlu oluyormuşsun gibi geliyor diyor.Seni mutlu etmek benim için herşeyden önemli dio.Sen benim fıstığım,bebeğim,hayatım,karım,hatunum yaşama sebebim neşe kaynağım herşeyimsin diyor.

Ben tabi odun sadece hı hı diyip dinliyorum.Sonra saatin alarm sesini taklit ediyor sabah saat böyle çalıyor uyanıyorum seni uyandrmak için arıyorum ama benim fıstığım mışıl mışıl uyuyor koca merak ediyor diyor.Alarm taklidini duyunca zaten kahkahayı bastım.İşde benim fıstığım bu diyor.Kızma bana diyor.Ayy çok özledimm aşka geldim kızlarrr :16::69:

Back
X