- Konu Sahibi speedy-gonzales
 - #64.641

Kız buket valla yazdığını daha okumadan mesaj attım beninkinee vicdana geldim.
Ayy bir bilse hatunu neler anlatıyor burda
Dün diyorki fıstığım biz birlikde yaşlanıcaz çocuklarımız torunlarımız olucak dio.
Sana o zaman bebeğim dermişim torunlar bize gülermiş diyor.O zaman sana hatunum derim dio.
Dedim şimdide bebek değilim ama bebeğim diyorsun o zaman neden hatun oluyor muşum?
O zaman benim olacaksın başına bir şey geldi mi,uyanabildi mi,üşüyor mu diye düşünmicem ki hep yanında olucam diyor.Arada anneler çocuklarına kızar ya.Bende sana kızabiliyorum ama hep değil diyor.Sana yanımdayken sıkı sarılıyorum ya o zaman sanki daha çok mutlu oluyormuşsun gibi geliyor diyor.Seni mutlu etmek benim için herşeyden önemli dio.Sen benim fıstığım,bebeğim,hayatım,karım,hatunum yaşama sebebim neşe kaynağım herşeyimsin diyor.
Ben tabi odun sadece hı hı diyip dinliyorum.Sonra saatin alarm sesini taklit ediyor sabah saat böyle çalıyor uyanıyorum seni uyandrmak için arıyorum ama benim fıstığım mışıl mışıl uyuyor koca merak ediyor diyor.Alarm taklidini duyunca zaten kahkahayı bastım.İşde benim fıstığım bu diyor.Kızma bana diyor.Ayy çok özledimm aşka geldim kızlarrr![]()
Hayallere bak bee, ben nişanlımla hayal kurmaya kalksam, hemen az kaldı aşkım der :))