- 15 Ekim 2008

- 1.451

- 265

- 163

- Konu Sahibi speedy-gonzales
 - #64.761

zybd senin ismin ne?sen ist'da nereye gelin gideceksin?
ismim zübeyde istnbul anadlu yakasına kuzum uğur mumcuda evmz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zybd senin ismin ne?sen ist'da nereye gelin gideceksin?
ismim zübeyde istnbul anadlu yakasına kuzum uğur mumcuda evmz...
Batıkent'te de dayım var kuzenim varbenim de çenem düşüktür ben de anlatırım merak etme ben de anlatıyım ank unv mezunuyum radyo,tv ve sinema 3 senedir tanısıoruz 1 senedir de nişanlıyım henüz dügün tarihim belli deil :)
bende ankara'dayım kızlar....elvankentte...ve bende istanbula gelin gidicem ALLAH ın izniyle... he bide bende 23 yaşındayım
şule hoşgeldin canım benim...hemşerim
zeynepcim sende hoşgeldin canım benim....:97:
Nişanlıyım yazdım ya 1 senedir nişanlıyım die henüz dügün tarihim belli degil yani tarih almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz çünkü biz ev aldık o yüzden şu anda salon takımı,oturma takımı almamız gerekiyor yatak odamı babam aldı çünkü bir de dügün yapacagız tabi bu süre zarfında benim ögrenim kredisi borcum vardı onu ödedim Allah'a çok şükür de borçsuz evlenecegiz bu yüzden uzadı
çook tesekkür ederim Allah razı olsun hepimiz için insallah siz Ank'da dügün için nereyi tuttunuz?benim dügünüm ist'da olacagı için ancak kına için yer bakıorum kınada Altınpark havuzbası hosuma gidiyor ya da lokallere bakarız
Canım benim nişanlım Polatlı'da oturuyor, düğün salonu orada olacak o yüzden. Ben de kına için yer bakıyorum, ama öyle çok masraf olacak bi yer istemiyorum, uygun yerlere bakıyorum o yüzden. Aslında burada evimize yakın İlayda Eğlence Merkezi diye bi yer, orası güzel gibi de fiyat uçuk da olabilir, konuşmadım henüz orayla, Benim nişanım evimize yakın bi site içinde lokal gibi bi yerde oldu, hem fiyatı çok uygundu hem de gayet güzeldi içi falan, ama bu sene site dışına kiralamıyruz dediler, yoksa kına gecesini de orda düşünüyodum benAma ayın 24ünde yönetim toplantısı olcakmış, belki verme ihtimalleri varmış, verirlerse dışarıya orayı düşünüyorm bakalım hayırlısıyla, eğer bi yer tutarsanız bana da haber ver
![]()
benim kuzenimin kınası da batıkentte bir sitenin lokalinde oldu açık havada güzeldi ben veririm de canım sen çoktan evlenmiş olursun o zamana kadargelinligini filan ne yaptın izmir caddesinde bir moda evinde begendim fiyat olarak da uygun geldi kese,duvak,çiçekler 1.500 tl ama ben bakmaya devam ediorum nişanlım gelince de akay gelinlik'e gidecegiz onlar randevulu çalısıolar çünkü bindallımı çıkrıkçıklar yokuşundan almayı düşünüorum seçenek orda çok fazla yaptıgım hazırlıkları filan da paylasırım burdan
Gelinliğimi aldım canım ben, 14 mayısta ikinci provam var, mayıs sonuna doğru da teslim alıcam inşallah. And çarşısına baktım ben sadece, ordan da beğendim aldım. Ben sade bişi istiydm, fazla kabarık da istemiyodum, begendiğim model kabarık ama dikilirken kabarıklığını indiricekler inşallah, rengi de kırık beyaz. 1300 liraydı pazarlıklı fiyatı ama kayınpederim öyle bi pazarlık yaptı ki hepsi bin liraya anlaştık. Bindallı konusunda da hiç bi fikrim yok :S Kına elbisesi de aynı şekilde daha almadımnapcam bilmiyorum :S
İyi günlerde kullan canım o kabarıklıgı tarlatana göre ayarlıolar ben 5 numara istiorum bölee kabarık olsun valla helal olsun kayınpederine :))benim kayınpederimin nerde oldugunu bilmiorum hiçbir konuda yardım göremedigimiz için :)))çıkrıkçılar yokuşuna mutlaka git yenilediler biliosundur çok güzel yaptılar bir de ilk ankara :))ankara evleri filan çok güzel olmuş kına alışverişimi ordan yapacagım kına sepetleri kına gülleri kına malzemeleri en çok çeşit orada çünkü kına kıyafetini de eger bedenin kolay bir bulunan bir bedense haziran sonu al derim abiyeni çünkü şu an da yeni sezon açıldıgı için fiyatlar biraz yüksek :))ayyy önceden öyle har vurup harman savurdum ki çok güzel bir ders aldım şimdi paramın hesabını biliorum
36 beden giyiyorum canım, sıkıntı olmaz sanırım beden konusunda, ya aslında ben bindallı olarak sadece abiyemin üstüne kına yakılcağı zaman ceket tarzı uzun üste giyilen var ya onu giymeyi düşünüyorum, terliği, içine giyilen üstlüğü, altlığı falan giymek istemiyorum, o kadar para verip abiye alıp da bi saat sonra çıkarmak istemiyorum şahsen :S ayy ben para konusunda çok dikkatliyimdir, yani ucuzunu ama kalitelisini her zaman bulmuşumdurŞanslıyım da sanırım biraz
![]()
aynen ben de o konuda çok sanslıyım nişan elbisemi roman'dan almıstım çok da uygun fiyata aldım geçen hafta da bir baktım kızılaydaki adil ışık tadilata girmiş elbiseler 10 milyona düşmüş ordan da elbise aldım ama normal zamanda giyilebilecek elbiseler bakk benim de çenem düştü nişanlımı da yatırdım sen yat dedim burda çene çalıorum bazen çok sıkılıorum biz de uzaktayız ya göremiorum üzülüorum tel kırmadan runner yapıyım dedim onu da elime aldım sıkıldım bıraktım
Yaa kahretsinnn çok üzüldümmmhala devam ediyo mudur ki tadilat, indirim falan
çok seviyorum ben adilışıkın ürünlerinii :84::84::84::84::84:
Ayy çok iyi olur canım yaa :S:S nasıl üzüldüm bak şimdiresmen yıkıldım, nasıl kaçırdım ben bu indirimi :S:S Gerçi genelde yakalıyorum indiirm zamanları da bu piyango gibi olmuş
![]()
Mango'ya da bakabilirsin sen optimum'a yakınsındır ya da acity'de de çok güzel indirimler oluyor evlenmeden önce alışverişini yap yeni gelin görmeye çok gelen olurben aldım daha etiketleri bile duruo çogunun istanbulda giyerim dedimm
İyi geceler sulecimmm![]()
bende ankara'dayım kızlar....elvankentte...ve bende istanbula gelin gidicem ALLAH ın izniyle... he bide bende 23 yaşındayım
şule hoşgeldin canım benim...hemşerim
zeynepcim sende hoşgeldin canım benim....:97:
dogma büyüme Anklı olunca Ank'nın muhtarı gibi her yeri bilince unv bile ben burda okudum ist biraz beni korkutuyor :))ama Allah gönlüme göre verdi hep ist'da yaşamak istedim hep de karadenizli biriyle evlenmek istedim inş Allah tamamına erdirir![]()