- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #64.861
bende katıldımmm aranızaaa farkedin beni deee :2::2:
işte farkettim hoşgeldin şeker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin gereksizce :)
nerdensin. kaç yaşındasın. nekadar nişanlısın yada nişanlımısın :)
çok güzellermiş aylin.
bende konsolun üstüne alıcam buna benzer bişiler.
kızlar bizim düğün tarihmiz belli değil...
evimiz yapılıyor bitimene göre tarihimiz belirlenicek innşallahh
ama bu yıl sonuna doğru olur gibime geliyor...
ama sanki 1 ay sonra nişanım değilde düğünüm varmış herkes benimle bi ayrı ilgileniyor işe istediğim saatte gelebiliyorum erkenden çıkıyorum zaten kendi iş yerimiz ama ben yne düzenli gelip gideridm kimse ses etmiyo bana:97:
herkes gel konuşalım yanyana duralım yrın gidince özlyceksin bizde özl,ycez filan yapıyo haklılarda sonra ben hüzünleniyorum:97:
bide bizim düğünün muhabbetimiz şöyle olucak...
ankara da nişan-kına -nikah
istnbul da düğün...
ama ben diyorum ki acaba ankara da nikah yapmasak mı çünkü nikah salonuna gttil 15 dk lık olay için 1150 lira diyolar çok gereksi görüyorum ama çok kararsızım
nikah olurs şayet nikah şekeri yerinde şunları yaptrıcaz innşallahh
LOSEV ISPANAK
,
evet canım aynen
bende kimsenin davetiyesni saklamam yakın bikaç arkadaşımın ki dışında
yani kendi ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız dışında da kimse bizimkini saklamıycak
aynen çöpe gidicek
şimdi bugünde konsol üstüne düşündüğüm süsleri alıcam
geçen gün resim ekleyememiştim ekliyim bari şimdi size onlarıEki Görüntüle 173366
Kürkçü hanın içinde paşabahçe varya oraya yakın canım benim aldığım yer.
Birde benim şu avantajım oluyor.Bir arkadaşım var iş yerinden hep onunla gidiyorum.Sıkı pazarlık yapıyor ben olsam ağzımı açamam.Onun düğünü mayısda.O yüzden çeyizlerini kaldıracağı için fazla aldı.Bende onun yanında aldım.Adam da fazladan alınca indirim yaptı.Aldıklarımızda gerçekden çok şık ve kaliteliydi annem bayıldı mesela pek dikkatlidir o konularda.
Daha aksesuar oblelernie başlamadık ya tv ünitesi sehpa üstü ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
al al bitmiyor
hoşgeldin en güzel gelinlerin arasına:))) nerden katılıyon kız tanıt kendini senide kucaklayalım![]()
,
evet canım aynen
bende kimsenin davetiyesni saklamam yakın bikaç arkadaşımın ki dışında
yani kendi ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız dışında da kimse bizimkini saklamıycak
aynen çöpe gidicek
şimdi bugünde konsol üstüne düşündüğüm süsleri alıcam
geçen gün resim ekleyememiştim ekliyim bari şimdi size onlarıEki Görüntüle 173366
senin aldıklarının da üzerinde büyük çiçekler var mıydı
Çok şekerler...
Banada aynı muamele yapılıyor ama ben duygusuzum yaa, niye böyleyim bilemiyorum, zannediyorum kendi sıkıntımdan gitmeyi düşünemiyorum(
Çok güzelmiş kız, gümüşlük aldınmı Aylin'cim?
Daha aksesuar oblelernie başlamadık ya tv ünitesi sehpa üstü ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
al al bitmiyor
istanbuldannn katılıyorumm 25 yaşındayımmm siz gelin adaylarına bir ömür mutluluklar dilerim
çok heyecan bastırdı beni son dönemler olduğu için sizinle birlikte yeneyim dedim![]()
senin aldıklarının da üzerinde büyük çiçekler var mıydı
gümüşlük hangisi oluyoki şeker :26:
yaa valla bunlarda masraf yaa
150 tl falan ayırıyorum bunlar için
çünkü daha yatak odası komidinlerininde üstüne bişyler almam lasım
off battık kızlar ben size diyim![]()
hoşgeldin canım....ismin ne nerelesin düğün ne zman???
evet ya gecc kaldım kuzum...ama şimdi sıcacık simit aldık...
yanına da ekici krem peynirr
bizde ahcı-caycı ablaya adından ziyade hep abla diyoruz
sözlüm işyerimize gelince tanıştırırken diyorum ki -abla bu serhat! -serhat bu abla!![]()
Aynı ben.Nişanlım benim 7'ye 10 kala uyandırmaya çalışıyor.
Ben aramasını meşgule verip 5 dakka daha hayatım diye mesaj atıyorum.
Sonra ikimizde uyuya kalıyoruz ve benim kalkış saatim 07:35 oluyor:)
Bu sefer koştura koştura işe geliyorum.Nişanlımın işi yakın olduğu için o rahat.
Ben işe varana kadar.Otobüse bindin mi,indin mi?Trafik var mı?Rahat mısın oturdun mu?Motora bindin mi?İçerde otur fıstığım.Dikkatli yürü.Karşıdan karşıya geçerken dikkatli ol.İşe gelincede bitmiyor.Kahvaltını yap karnını iyice doyur suyunu ihmal etme.En son kolay gelsin deniyor ve işlere başlanıyor.Hiç şaşmaz bu muhabbett![]()