2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar güzel geçen hızlı bir hafta geçirmenizi diliyorum hepimizin hafta sonu yoğun geçmişşş hadi bakalım bundan sonra durmak yok yola devammm :1: züleyha çok güzel olmuşsunnnn rabbim tamamına erdirsin canım nazarlardan korusun sizi denizciğim kına tepsin ayakkabıların ve hediyeliklerin çok hoşşş canım

benimde nikahım düğünde olacak .o yüzden o kadar nikah şekeri yaptıramayız :(:(
bende anı kalsın istiyorum belli miktardayaptırayım ama nerde dağıtacağıma kararveremedim :( :(

Ona daha bende karar veremedim ama düğünde olmaz.
Kınada olabilir belki.Bir ihtimal nikahım düğünden önce olcak kalabalık olmıcak tabi o zamanda verebilirim daha kararımı vermedim.Ama kesinlikle anı kalsın istiyorum bakalım.

Hoş gelmişsin edoşummm :3:
Aminnnn inşallahhh :nazar::nazar:

Kızlar ben belli miktarda nikah şekeri yaptırıcam.
Tam nikah şekeride değil aslında sadece anı kalsın istiyorum.
Belki kınada verebilirim arkadaşlarıma.Sizce nasıl?

ay ay ay kız bunları nerden buldun çok cici hepsi varmı satış siteleri

züleyhacım ben fotoyu göremedim:S

evet canım az kaldı yaa
inşallah bulabilirim
yeni sezon abiyeler 15 nisan dan sonra gelicek dediler
bu hafta sonu bakarım belki bende
sende diğer resimleri alınca albüm yap bak tamam mı bekliyoruz mutlaka

tabi kuzummm eklerimmm
stüdyo olanlarda çıksınn eklerimmm

ben 15 nisanı bekleyemezdim :1::1::1:
Daha güzelleri senin olsun canımmm :70:

nurgüldü sanırım tşk ederim canım çok sağol

kız toprak :nazar::nazar::nazar: nede güzel olmuşun kız sen kırmızı yakışmış nişanda kırmızı giymiştim bende :))

Ay kızlar hızınıza yetişemedim. müsait bi zamanda okucam tekrar yazdıklarınızı. Gözüme ilişenlere yorum yapmadan geçmim :)

Aylinciğim perdelerin hayırlı olsun canım. o koyduğun resimler çok güzel. seninki benzerleriymiş.
evin perdelerin çok güzel oulcak inşallah.

o Ayıcıklı arabalı şeler çok hoşmuş yaaa. ama maliyeti yüksek olabilir onların :((

Superisi züleyha canım çok güzel olmuşsun. deniz kızı gibisin aynı maşallah :nazar:

gereksizce senide ekledim listeye canım.

kızlar başka gözümden kaçan bişiler varsa kusura bakmayın. uygun zamanda okumaya çalışıcam gene.
iki günde hepinizi burayı özledim yaaa

günaydın kızlar güzel geçen hızlı bir hafta geçirmenizi diliyorum hepimizin hafta sonu yoğun geçmişşş hadi bakalım bundan sonra durmak yok yola devammm :1: Züleyha çok güzel olmuşsunnnn rabbim tamamına erdirsin canım nazarlardan korusun sizi denizciğim kına tepsin ayakkabıların ve hediyeliklerin çok hoşşş canım

sağol kuzummmmm amin amin inş..
Hemencik geçti bitti sabaha kadar oynayabilirdim :32::32::32:

ay ay ay kız bunları nerden buldun çok cici hepsi varmı satış siteleri

züleyhacım ben fotoyu göremedim:s

fıstığımmm 2-3 sayfa gerideee:61:

canım ben şu aralar bişe yazamıyorum çünkü işler çok yoğun ama takip etmektende kendimi alamıyorum:61: hepimizin haftasonları yoğun yetmiyo valla hazırlıklar tam gaz şuan çok fazla konulara dahil olamıyorum ama dönüşüm muhteşem olacak:42::66:

meltem merhaba hani kınada koltuk gibi oturacağım demiştin ya bende minder istiyorum yerde etrafımda kızlar otursun annem dedi hiç dediğin gibi olmaz millet üçüşür başına sandalyede otur bende istemiyorum sandalyede oturmak birde kınada kızı havaya kaldırıp damadın ismini söyletiyorlar minderden nasıl kaldırsınlar dedi seni
nasıl olacak

napayım kız mecbur bekliyorum
istediğim gibi bişey bulamadım ki
bulsam hemen alırdım zaten :1:

aylincimm benim 1 günde oldu alışverişimm
biliyosundur babam rahatsız o yüzden ço acele oldu
ama o yola girince buluyosun istediğin gibii

züleyhaa çok hoş olmuşsun, seni küçük olarak hayal ettikya küçük çocuk gibi bişey bekliyordum :1:

Edaa sen naptın canımcım, barıştınız dime?

:1::1::1: Büyümüşümmüüüüüüüü

Back
X