• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini :(( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım :14:

Aranızda gerçekden sevgi ve saygı yokmuş demek ki.
Acı ama gerçek malesef ki bu.Zaten böyle bir ilişkiden de fazla bir beklenti içinde olmamak lazım.
Nişanlımın bir cümlesi vardır beni hep etkilemiştir.İnsan sevdiği kişiye zarar veremez onu gözünden bile sakınır demişti.Ki senin eski sözlün senden talepde bulunmuş dediğine göre.Yani bunun altında bile bir şeyler arardım ben açıkcası.Aslında kendini belli etmiş ama sen anlamamışsın belkide.

Erkeklerin elbette ihtiyaçları bayanlara göre farklı bunu hepimiz biliyoruz.Ama bu illa ki farklı birine yöneldikleri yada bizden talepde bulunacakları anlamına gelmez.Bu tamamen karakter meselesi.Dediğin gibi sütü bozukmuş.Allaha havele et.

Hoş gelmişsin aylinnn

Konular aldı başını gitti.Hayatta neler var neler bu günümüze şükürler olsun...

hoşbuldum canım az sonra çıkıcam gerçi çıkmadan bi bakayım dedim
çok fazla konuya hakim olamadım ayrıtıları okuyamadım ama
alıntılardan gördüm
allah kolaylık versin ne diyim
allahın sevgili kuluymuş bence
hayırlısı böyleymiş
evliyken çıksa daha zordu
bence öyle avutsun kendini

ben çıkıyorum kızlar
göüşürüz yine

hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini :(( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım :14:

Canım daha 19 yaşındaymışsın sen.
Tahmin ediyorum ki eski sözlünde çok büyük değildir.
Bu yaşlarda insanın kanı deli akar hayattaki öncelikleri farklı olur.
Daha neler göreceksin yaşıyacaksın hayatta kim bilir?
Geriye dönüp baktığında boş yere üzülmüşüm diyeceksin.
Umarım senin için her şeyin en güzeli olur.

Görüşürz aylincim dikkat et kendine.

Son düzenleme:
allah ım sabır versin sana. Düşmanıma vermesin bu yaşadıklarını. Bilemiyorum rabbim sorsun hakkını...

bencede düşmanıma bile vermesin aynı durumu 3 yıl önce ben yaşadım aynı duyguları paylaşıyorum benide ailesi arayıp yalvarmıştı ne kadar benciller ya başımı yakacaklar o adamdan kime hayır gelir ki ama beni düşünen yok ki oğullarını düşündü onlar canları cehenneme Allah'a havale ediyorum

hep diyorum her zaman da diyorum 19 yasında bir kişinin evlilikten beklentisi ne olabilir ki?o yaslardaki erkeklerde yeni yeni cinselligi tanıdıkları için hep akılları fikirleri orda olur sen ne kadardır tanıyosun bu çocugu?demekki sende de bir güvensizlik varki tlfonunu karıstırıyorsun ben bunu söyler buna inanırım basından beri eksik giden birseyler olmuşki sen de aldatılmıssın ....

ben 19 ya$ındayım. o 23 . güvensizlk yoktu asla. tabki güveniyorum imajını vermedim ama ne biliim farklı duygular bunlar yapmaz diyodum. telefonunu karı$tırmadım cnm benm telefonuma sürekli bakardı ,istedim verdi baya bi çekinerek verdi. ben o istedği ztn çıkarp ikiletmeden veriyodum .... zaten niyetm almak deildi sadece gıcıklık yapcaktım. ama çoook tedirgin olunca ısrar ettim sinrlendim birden. içim karardı aldım ,baktığımdada olan olmu$ zatn ...

Son düzenleme:
hep diyorum her zaman da diyorum 19 yasında bir kişinin evlilikten beklentisi ne olabilir ki?o yaslardaki erkeklerde yeni yeni cinselligi tanıdıkları için hep akılları fikirleri orda olur sen ne kadardır tanıyosun bu çocugu?demekki sende de bir güvensizlik varki tlfonunu karıstırıyorsun ben bunu söyler buna inanırım basından beri eksik giden birseyler olmuşki sen de aldatılmıssın ....

Sana aynen katılıyorum.
İstedi ama vermedim cümlesi bile eksik bir şeylerin olması için yeterlli bence.
Ki tahminim doğrusuysa diğer kişide çok büyük değil ve söylediğin gibi hayattan beklentileri farklı.
19 yaş bu sorumlulukların altıan girmek için çok ama çok erken.Allahım hayırlısını nasip etsin.

insanın o anda içine doğuyor meltem

ben 19 ya$ındayım. o 23

Eski sözlünün yaşı büyük olsada olgunlaşmamış belli ki.
Yada hayatındaki beklentileri gerçekden çok farklı.
Ama bu seni yanıltmasın her erkek aynı değiller.
Senin karşına yanlış kişi çıkmış.Ki daha inan çok küçüksün.
Bunu yaşamasan bile ilerisi için çok daha farklı şeylerle karşılaşabilirdin.
Bence hayatının tadını çıkar.Üzülmeye gerçekden değmez.

Mesaide bitti şükür görüşmek üzere kızlar...

Son düzenleme:
istedi vermedim dedin nerden anladın peki adam baya bir sıkıştırdı o zaman seni bu konuda.aklı fikri uçkurunda olan erkeğin sevgisinden hep şüphe duyarım :53:

sıkı$tırdı yakla$maya falan çalı$tı istemedim tabiki. ısrar etmedi ama anladım yani morali falan bozuldu ...... sen beni sevmiyosun ayaklarına yatıyolar ya hemen ,aynısı yaptı kısacası demogji yaptı ama asla tavz vermedm de vermem de :14: gtsn ne bok yerse yesn benm namusun daha önemli Allahma $kürler olsun yanlı$ bi$ey yapmadm $eytana uymadım .... eğer öyle olsaydı $imdi ona boyun eymek zorunda kalcaktım Allah korusn

iyiyim canım senden naber konuyu gördüm daldım anılarım depreşti sinirlerim tepeme çıktı gene:47:

insanız neticesinde herkesin farklı yaşadıkları oluyor allah ıslah etsin buda hayatta bir ders dir
bunları duyunca ne bir güven kalıyor insanalra nede başka birşey şeytanın şerrinden korusun rabbim bizi

geçmişe mazi canımcım boşver allaha havale en iyisi

bende ne yapyım düğnü dernek işi koşturmaca devam ediyor

Buket balımm senin şu anda çok güzel giden bir ilişkin var sen haline şükret Allah korumuş seni ....

Sbalım sana gelince Allah kurtarmış ne diyelim arkadasların dediklerine de katılıorum 1 kere yapan digerini de yapacaktır 19 yasındasın umarım daha uygun bir zamanda karsına çıkan doğru insanla hayatını birleştirebilirsin....

Ya o değilde ben 25 yaşındayım bazen korkuyorum evlilikten cidden, 19 yaşında biri nasıl cesaret edebiliyor?
Yani yaş küçük bir erkek için bence 23'te küçük bir yaş...
Kimseyi eleştirmek istemiyorum ama ne bileyim yaa bir ömür boyu birliktelikten bahsedince bu yaşlar çok küçük geliyor bana...
Kardeşim 23 yaşında ama bana göre en erken 27'de evlenmeli...

Eski sözlünün yaşı büyük olsada olgunlaşmamış belli ki.
Yada hayatındaki beklentileri gerçekden çok farklı.
Ama bu seni yanıltmasın her erkek aynı değiller.
Senin karşına yanlış kişi çıkmış.Ki daha inan çok küçüksün.
Bunu yaşamasan bile ilerisi için çok daha farklı şeylerle karşılaşabilirdin.
Bence hayatının tadını çıkar.Üzülmeye gerçekden değmez.

Mesaide bitti şükür görüşmek üzere kızlar...

beni dinleyp yardımcı olmaya çalı$an herkese çook teskkür ederim sağolun Allah razı olsun hepinizden. kendime geldim ....

Back
X