• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

:nazar:
konuyu biraz dağıtıcam ama kızlar fikrinizi almak istiyorum şu iki koltuk takımını beğendim ama karar veremiyorum en çok 1. yi beğendim ama oda yatak olmuyor. 2. takım daki 3'lü yatak oluyo daha mı kullanışlı olur diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 176372 Eki Görüntüle 176373

Birbirine çok benziyorlar canım bence yatak olanı tercih etmelisin.
Bir misafirin geldiğinde rahat edersin.

sağolun kızlar bencede yataklı olması daha avantaj ben bu takımı salon için düşünüyorum çok sade değil dime. Bi arkadşıma gösterdimde çekyat gibiler dedi:44: salon takımı daha ağır olmalı falan dedi sizcede çok mu sade?

yoo bence çok sade değil canım bende sade severim.. zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta:34:

ne bileyim kızlar ya biz ankaralıyız git babana sor büyükler daha iyi bilir diyince direk üstüme aldım yani...birde ben demiştim ya hani anne ben bunları begenmedim deseydin diye direk o cümle kullanılınca üstüme aldım normal olarak...

ama dediğiniz gii herkesin kendi düşüncesi tabi saygı duymak lazım..

ben yinede belirteyimde kimseyi kırmak yada üzmek istememiştim:31:

bence üstüne alınma canım seninle alakalı bi durum değil yani
herkesin adeti geleneği göreneği farklı
melteme katılmıyorum ben bu konuda
onlarda adet olmayabilir yapmak zorunda olmayabilirler ama
burda benim yaşadığım yerde yapılması gerekli olan adet haline gelmiş bişey yani
benim takacağım bişey sonuçta benim istediğime göre bişey olması gerekirdi
bizim burda böyle oluyo yani en azından
öyle gördüm öyle biliyorum
öyle olmasını beklerdim ama olmadı

sağolun kızlar bencede yataklı olması daha avantaj ben bu takımı salon için düşünüyorum çok sade değil dime. Bi arkadşıma gösterdimde çekyat gibiler dedi:44: salon takımı daha ağır olmalı falan dedi sizcede çok mu sade?

valla canım kişiden kişiye göre değişir bu tarz şeler.
salonun büyükse daha büyük oturma grupları alabilirsin.
salan büyükse bende biraz daha büyük grupları filan seviyorum. derili filanda olabilir veya kadife.
ama bunlarda güzel. güzel kırlentler minderler oluyo renkli onlarlada renklendirirsin.
açık renk herşeyle gider.

herkesin zevki farklı canım
bende salon için sade bi takım aldım
tarz meselesi
kimisi saray koltuğu gibi alır salonuna
kimisi de bizim gibi çekyat tipi :1:
boşver sen nasıl seviyosan öyle al bence
kullanıcak o evde yaşıycak olan sensin

Hom sana yazmak isteseydim zaten yazardım ben kimseyi memleketlerine göre yargılamam seni tanımıyorum o yüzden dikkat ettiysen de hiçbir seyine yorum yapmam ne diyelim Anklılar öyleymiş...

Ben Aylini tanıyorum onun neler yasadıgını biliorum ben ona yorum yapmıstım ayrıca olumsuz bir elestiri okudugun zaman da küstüm oynamıyorum moduna girme lütfen tamam mı?

valla canım kişiden kişiye göre değişir bu tarz şeler.
salonun büyükse daha büyük oturma grupları alabilirsin.
salan büyükse bende biraz daha büyük grupları filan seviyorum. derili filanda olabilir veya kadife.
ama bunlarda güzel. güzel kırlentler minderler oluyo renkli onlarlada renklendirirsin.
açık renk herşeyle gider.

canım daha ortada ev yok şimdilik kiraya çıkıcaz ama ev almak istediğimiz için kira çok olmasın diye ben 1+1 ev istiyorum yani muhtemelen küçük olur ev. Alıcağımız yerde opsiyon var istediğin kumaştan istediğin renkte yapıyolar takımı. Ama bende bu tonlarda istiyorum dediğin gibi kırlentlerle falan renk katmak için

Hom sana yazmak isteseydim zaten yazardım ben kimseyi memleketlerine göre yargılamam seni tanımıyorum o yüzden dikkat ettiysen de hiçbir seyine yorum yapmam ne diyelim Anklılar öyleymiş...

Ben Aylini tanıyorum onun neler yasadıgını biliorum ben ona yorum yapmıstım ayrıca olumsuz bir elestiri okudugun zaman da küstüm oynamıyorum moduna girme lütfen tamam mı?

ayy benim yüzümden tartışma çıkmasın ama şimdi yaa
zaten üzgünüm daha da üzülürüm :2:

selam kızlar
sabah işe vardım diye yazamadım
yazmışsınızda yazmışsınız

maşallah :nazar:

Aylincim sıkma canını canım
yakın zamanlarda olur öyle şeyler.
sen sabret herşey güzel olacak inşallah

herkesin zevki farklı canım
bende salon için sade bi takım aldım
tarz meselesi
kimisi saray koltuğu gibi alır salonuna
kimisi de bizim gibi çekyat tipi :1:
boşver sen nasıl seviyosan öyle al bence
kullanıcak o evde yaşıycak olan sensin

Öyle canım ama biyerden sonra insanın kafası duruyo gerçekten. Bende bu düğün arifesinde zayıflayan herkesi gördükçe acaba bendemi gariplik var diyodum bende değişim olmuyo diye ama son 10 günde 4 kilo vermişim

ay hoşgeldin zeynepcim meltem sayesinde gördüm yoksam görmemiştim:1::1: iyiyiz sen nasılsın

bende iyi olmaya çalışıyorum canım.. senin iyi olmanada çok sevindim güzel şeyler olmuş belliki :)
canım valla bilmiorum kendimi iyi hissediyrm.
ya da güzel gelişmeler var ama sadece benim adıma.
kimsenin ahı kimsede kalmıo bu mutlu etti beni sadece :1:
akşamdır moralim süper.

konuyu biraz dağıtıcam ama kızlar fikrinizi almak istiyorum şu iki koltuk takımını beğendim ama karar veremiyorum en çok 1. yi beğendim ama oda yatak olmuyor. 2. takım daki 3'lü yatak oluyo daha mı kullanışlı olur diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 176372 Eki Görüntüle 176373
cnm markası ider mi anatolia divanı mı
ikisinde benzio modelleri
birbirinden pek farklı değiller yatak olanı al. bence.
birde ilk olana bizde baktık sanıorum model çok benzio
ama yatak olmuo die almadık

Son düzenleme:
Aylin hayır tartısılacak bir durum yok sadece kızgınım ben birine birsey söylemek istedigim zaman direk söylerim zaten laf oyunu yapmam beni kızdıran bu oldu ...senin üzülmene gerek yok senin canın zaten sıkkın....ama üzerinde durma bekle küçük altınlarını filan da birleştirir kendi istedigini alırsın...

Öyle canım ama biyerden sonra insanın kafası duruyo gerçekten. Bende bu düğün arifesinde zayıflayan herkesi gördükçe acaba bendemi gariplik var diyodum bende değişim olmuyo diye ama son 10 günde 4 kilo vermişim

benim düğünüme 25 gün kaldı ama ben hala aynı kilodayım
bende kesin bi gariplik var zaten

Aylin hayır tartısılacak bir durum yok sadece kızgınım ben birine birsey söylemek istedigim zaman direk söylerim zaten laf oyunu yapmam beni kızdıran bu oldu ...senin üzülmene gerek yok senin canın zaten sıkkın....ama üzerinde durma bekle küçük altınlarını filan da birleştirir kendi istedigini alırsın...

küçük altınlarım bende kalmıycakki
onları k.validemler alıp mobilyaları ödiycek
tabi ki sadce nişanlıma takılanları

canım daha ortada ev yok şimdilik kiraya çıkıcaz ama ev almak istediğimiz için kira çok olmasın diye ben 1+1 ev istiyorum yani muhtemelen küçük olur ev. Alıcağımız yerde opsiyon var istediğin kumaştan istediğin renkte yapıyolar takımı. Ama bende bu tonlarda istiyorum dediğin gibi kırlentlerle falan renk katmak için

Kesinlikle çok doğru düşünüyorsun.
Bizde ev almayı düşündüğümüz için bende 1+1 istiyorum.
O yüzden de yatak olan modelden alman daha mantıklı olur canım.
Bende öyle yapacağım inşallah.

Back
X