• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

istanbuuulll işiniz zor canım ankara bile aldı başını gitti sözde memur kenti...[/QUO

evet canım İstanbul hede çok zor. Bende hep şöyle evimizi yerleştrip çaylarımız alıp karşılıklı içelim diye hayallere dalarken hep nişanlımın çay sevmediği aklıma geliyo:1: Bu çocuk ne çay seviyo ne türk kahvesi ne nescafe. Bende çay ve türk kahvesine bayılırım:41:

cnm ya benimkide aynı :) bende bi oturup içemedim çay benimkiyle içmio saolsun :70:

neler aldın paylaş bakalım hemen resimlerini...

:9::9::9:

cemile'den 2 tane peçete aldım:9:

c&a dan pudra renk fiyonklu çok cici babet aldım:9:

foto eklemeyi çok isterim ama inan çok yorulmuşum üşendim netten bulamadım:34:

bideee şu reçellerden:9:
$101122012603354302.webp

İyi günlerde kullan canımm ....ayy ne olacak benim bu halim aseren kadınlar gibiyim sigarayı bıraktım pisbogaz oldum ne bulursam yiyorum....reçellerde çok güzel gözüküo :56: kızzz sizin marketiniz yokmu neden baska yerden alışveriş yapıosun bakım?

kızlar benim eksiklerim az kaldı...

bakın şunlar;

♥ uyku setim yok...
♥ şık yatak örtüm yok...
♥ misafirlik masa örtüm&peçeteleri ve peçeteliğim yok...
♥ küçük ev aletlerim yok

çünküü ev ve odam tıklım tıklım doldu...

bunları da düğüne yakın alırız diye planlıyorum
aklıma başka bişi gelmedi neydi başka eksiğim acaba:69:

Son düzenleme:
İyi günlerde kullan canımm ....ayy ne olacak benim bu halim aseren kadınlar gibiyim sigarayı bıraktım pisbogaz oldum ne bulursam yiyorum....reçellerde çok güzel gözüküo :56: kızzz sizin marketiniz yokmu neden baska yerden alışveriş yapıosun bakım?

bebeğim evet bizim süpermarketimiz var lakin carffeur da çok fazla çeşit var biz markete her cesiti almıyorz ürün gitmeyebiliyor o yüzdenn bende groslardan böle beğendiğim sırf ambalajı için tabii ürünleri alabiliyorum bazı bazı:49:

ay canım ben nşa dasigara kullanmıyorum ama kent swich mi ne var ya mentollü çıtlayan of ne tatlı bişi ya adamı resmen sigaraya başlatır hee

ama tabi içmemek en güzeli...

Benim eksiklerim de;

Elektrik süpürgesi

Ütü

Mixer-blendır

Uyku seti

Silikon Yastık

Bornoz Takımı bunlar için de bütçe ayırdım 1.500 tl dügüne yakın alıcam çünkü arkadaslarım benimle dalga geçiolar kutularından oturamıoruz die :1:ıvır zıvır küçükleri alıoruz da anahtarlıgımı bile aldım ben :1:

bebeğim evet bizim süpermarketimiz var lakin carffeur da çok fazla çeşit var biz markete her cesiti almıyorz ürün gitmeyebiliyor o yüzdenn bende groslardan böle beğendiğim sırf ambalajı için tabii ürünleri alabiliyorum bazı bazı:49:

ay canım ben nşa dasigara kullanmıyorum ama kent swich mi ne var ya mentollü çıtlayan of ne tatlı bişi ya adamı resmen sigaraya başlatır hee

ama tabi içmemek en güzeli...

o süper birseydi ya ben bogazım agrıdıgı zaman ondan içiyordum :1:ona tıklattıgın zaman mentollu tıklatmazsan da normal bir şekilde içebilirsin...sen marketçisin bilirsin ben 1 sene marlbora'da çalıştım nişanlım yüzünden işten ayrıldım ordaki çalışma keyfini hiçbir yerde bulamam...yemekler,eglenceler,egitimler marlbora black çıktı arabalar bile siyahtı ...:1:ben marlbora içiyordum aylık 105 lira kara geçtim bırakarak :1:

bakın size twitter'mdan bazı resimlerimi indrdim eklyimm...

kuşlu tepsi cemile store

günlük kullanım için pembe çatal bıcak setim cemile store

dantelli tepsi zara home...

otandik elbiseli zbyd:69:(kuzenin kınasına giderken:31:

$207056017.webp
$207025513.webp
$207025178.webp

Benim eksiklerim de;

Elektrik süpürgesi

Ütü

Mixer-blendır

Uyku seti

Silikon Yastık

Bornoz Takımı bunlar için de bütçe ayırdım 1.500 tl dügüne yakın alıcam çünkü arkadaslarım benimle dalga geçiolar kutularından oturamıoruz die :1:ıvır zıvır küçükleri alıoruz da anahtarlıgımı bile aldım ben :1:
hemen hemen aynı değil mi canım benim bornozo setimi kayınvalidem aldı sağolsun o alıcakmış bende bişi demedim bende havlu takımı aldım keşke bornoz alaymışım valla 2 takım bornoz takımı alınırmış çok pahalayı aldım home sweet home dan aldım salak gbi...ama varyaa öle şık öle güzel ki...
o süper birseydi ya ben bogazım agrıdıgı zaman ondan içiyordum :1:ona tıklattıgın zaman mentollu tıklatmazsan da normal bir şekilde içebilirsin...sen marketçisin bilirsin ben 1 sene marlbora'da çalıştım nişanlım yüzünden işten ayrıldım ordaki çalışma keyfini hiçbir yerde bulamam...yemekler,eglenceler,egitimler marlbora black çıktı arabalar bile siyahtı ...:1:ben marlbora içiyordum aylık 105 lira kara geçtim bırakarak :1:

evet evet tıklattmadığın zaman mentolsuz ama ben içince çok hastalanıyorum:)

şimdide marlbora touch çıktı:1:

beyazı ama ben sevmiyorum miğdem bulanıyor başım dönüyor :9::9:

şimdi arkadşım dün bize gelirken pembe sigara almış bana violet ama onu da sevmedim en güzeli kent:):9:

Bir de bazı yerlerde adetmiş kınaya gidilirken yeni gelinlerde bindallılarını giyiyorlarmış biz de öyle bir adet yok 1 gelin olcagına göre tek ben giymek isterim :1:

Çkb takımının aynısını Karaca'dan kızkardesime aldık o da pembe manyagı ya sırf rengi için aldı...

Cemile store ne zübeyde ben markafoni'de gördüm orası mı tepsi güzelmiş ne kadara aldın?

Bir de bazı yerlerde adetmiş kınaya gidilirken yeni gelinlerde bindallılarını giyiyorlarmış biz de öyle bir adet yok 1 gelin olcagına göre tek ben giymek isterim :1:

Çkb takımının aynısını Karaca'dan kızkardesime aldık o da pembe manyagı ya sırf rengi için aldı...

Cemile store ne zübeyde ben markafoni'de gördüm orası mı tepsi güzelmiş ne kadara aldın?

Cemile Store'a Hoºgeldiniz canım burası çok güzel bir mağaza tavisye ederim ama biraz tuzlu:17:

kuşlu tepsim 109 lira gbi bişeydi galiba

mağaza ilk açıldığında indirime girmişti:27:

evimizin örnek dairesinden çekilmiş fotoğrfaları var ekleyim miiii:17::17:

Bebişimm ismim meltem hemen özet geçiyim sana k.örende oturuyorum 26 yasındayım Anklıyım nişanlım ist'da yasıyor çekmeköy'e gelin gidecegimm :1:

Home sweet home'da da bazen çok abartı fiyatlar oluyor ben Taç'da bornoz takımı begendim fiyatı da 259 tl'di bu arada benim kaynanam da bana uyku seti almış ama hiç görmedim

Evini de ekle hemen ev gezelim

Bebişimm ismim meltem hemen özet geçiyim sana k.örende oturuyorum 26 yasındayım Anklıyım nişanlım ist'da yasıyor çekmeköy'e gelin gidecegimm :1:

Home sweet home'da da bazen çok abartı fiyatlar oluyor ben Taç'da bornoz takımı begendim fiyatı da 259 tl'di bu arada benim kaynanam da bana uyku seti almış ama hiç görmedim

Evini de ekle hemen ev gezelim

meltemciim bende ankaralıyım ve bende istanbula gelin gidiyorum:69:

kayınvalidemler bostancı da oturuyor bizde nasipse uğur mumcuda:69:

evet fiyatlar pahalı düşün ben 2 kişilk havlu takımı aldım kendime 3 lü paşama üçlü sadece birimizin ki 180 civarı oldu bornoz takımı nişan alışverişimde aldık ben begonville den istedim terlikli merlikle güzel bir set 250 milyon:53:

olsun napalım bi kere olucak diyoruz ama vallah erkek tarafından çok masrafa giryoruz bi yerde:17:

bizimde de giymek isteyen bindallı giyer ama gelin hep özel olur bak bi bindallı resm daha eklycem o da benm ve o da kuzenm kınası ama sanırsın gelin benim başıma duvak türü bişi bile taktım yanii önce o resmi ekleym sonra evime göz atalım:69:

Ya canımm erkek tarafından daha çok masrafa giriyoruz en basitinden el emegi takımlarımız bile çeyizde pikocuya veriyorsun 300 tl dikim ücreti alıyor ....benim kayınpederde ev aldıgı için birsey istemiyorum az çok istanbuldaki ev fiyatlarından haberin vardır ...bizde kına da bindallı giyilmiyor ama kuzenimin kınasını ben karıp ben yakmıstım o zaman tr'de yasamayacaktık hem kına yakıorum kuzenn sen ankdasın ben napıyım yurt dısına gidicem die gelinden çok ben aglamıstım.ekle canım bekliorum..

Back
X