- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #66.921
iyi akşamlar kızlarrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbuuulll işiniz zor canım ankara bile aldı başını gitti sözde memur kenti...[/QUO
evet canım İstanbul hede çok zor. Bende hep şöyle evimizi yerleştrip çaylarımız alıp karşılıklı içelim diye hayallere dalarken hep nişanlımın çay sevmediği aklıma geliyoBu çocuk ne çay seviyo ne türk kahvesi ne nescafe. Bende çay ve türk kahvesine bayılırım
![]()
cnm ya benimkide aynı :) bende bi oturup içemedim çay benimkiyle içmio saolsun![]()
ii gecelerrr
geçmişi okudum geldimmm![]()
İyi günlerde kullan canımm ....ayy ne olacak benim bu halim aseren kadınlar gibiyim sigarayı bıraktım pisbogaz oldum ne bulursam yiyorum....reçellerde çok güzel gözüküokızzz sizin marketiniz yokmu neden baska yerden alışveriş yapıosun bakım?
bebeğim evet bizim süpermarketimiz var lakin carffeur da çok fazla çeşit var biz markete her cesiti almıyorz ürün gitmeyebiliyor o yüzdenn bende groslardan böle beğendiğim sırf ambalajı için tabii ürünleri alabiliyorum bazı bazı
ay canım ben nşa dasigara kullanmıyorum ama kent swich mi ne var ya mentollü çıtlayan of ne tatlı bişi ya adamı resmen sigaraya başlatır hee
ama tabi içmemek en güzeli...
hemen hemen aynı değil mi canım benim bornozo setimi kayınvalidem aldı sağolsun o alıcakmış bende bişi demedim bende havlu takımı aldım keşke bornoz alaymışım valla 2 takım bornoz takımı alınırmış çok pahalayı aldım home sweet home dan aldım salak gbi...ama varyaa öle şık öle güzel ki...Benim eksiklerim de;
Elektrik süpürgesi
Ütü
Mixer-blendır
Uyku seti
Silikon Yastık
Bornoz Takımı bunlar için de bütçe ayırdım 1.500 tl dügüne yakın alıcam çünkü arkadaslarım benimle dalga geçiolar kutularından oturamıoruz dieıvır zıvır küçükleri alıoruz da anahtarlıgımı bile aldım ben
![]()
o süper birseydi ya ben bogazım agrıdıgı zaman ondan içiyordumona tıklattıgın zaman mentollu tıklatmazsan da normal bir şekilde içebilirsin...sen marketçisin bilirsin ben 1 sene marlbora'da çalıştım nişanlım yüzünden işten ayrıldım ordaki çalışma keyfini hiçbir yerde bulamam...yemekler,eglenceler,egitimler marlbora black çıktı arabalar bile siyahtı ...
ben marlbora içiyordum aylık 105 lira kara geçtim bırakarak
![]()
Bir de bazı yerlerde adetmiş kınaya gidilirken yeni gelinlerde bindallılarını giyiyorlarmış biz de öyle bir adet yok 1 gelin olcagına göre tek ben giymek isterim
Çkb takımının aynısını Karaca'dan kızkardesime aldık o da pembe manyagı ya sırf rengi için aldı...
Cemile store ne zübeyde ben markafoni'de gördüm orası mı tepsi güzelmiş ne kadara aldın?
Bebişimm ismim meltem hemen özet geçiyim sana k.örende oturuyorum 26 yasındayım Anklıyım nişanlım ist'da yasıyor çekmeköy'e gelin gidecegimm
Home sweet home'da da bazen çok abartı fiyatlar oluyor ben Taç'da bornoz takımı begendim fiyatı da 259 tl'di bu arada benim kaynanam da bana uyku seti almış ama hiç görmedim
Evini de ekle hemen ev gezelim