• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydınnn herkeseee
ohhhh edddoşşşşş bütün stresi attım desene bağırrr bebiş bağırrrr :52:

günaydın kızlar akşamdan kalma gibi hissesiyorum kendimi..dün arkadaslarımla beraber evde şarkılar türküler söyledik..sesimde gitti, başımda ağrıyo hala :96:

Ohh edoşşş bütün siteresini atmışsındır valla ne güzell :)
Bende bizim kızlarla bir türlü görüşemiyorum hayatımı nişanlım merkezli oldu arada kaçamaklar yapıyorum ama eskisi gibi değil hiç bir şey:(

Günaydın zuzuşşş nasıl baktıysam sayfaya sizi görmedim sonra bir geçmişe döneyim dedimm aa bir bakdım zuzuşla edoşda gelmiş:D

bügün sözlendiğim gün 15 nisan 2010

geçen sene bu saatlerde annemle poğaça felan yapıyorduk :)))

zaman su gibi akıp gidiyor

Hemde nasıl geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor.
Biz sözleneli 4 ay olmuş dün nişanlımla konuşuyoruz da dün gibi:)

Beyaz eşyalarında gitmiş hayırlısı olsun canım şimdiden allahım hayırlısıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.

kızlar günaydın geçmişe bakamadm hemen söyliim size die vatan bilgisayarda bugüne özel %25 indirim var küçük ev altleri ws ihtyacnz varsa bakın sitesine

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlaar...
Başım çok ağırıyo ve erken yatmama rağmen acayip uykum var, sanırım ilaç uyku yaptı bende...
Gerçi iyi oluyor, önceden düşünmekten uyuyamazdım şimdi mışıl mışıl uyuyorum ohhh...

Dün nişanlımla otobüsteyiz.
Düğünden konu açıldı dedim ne yapıcaz hayatım ortada hiç bir şey yok.(Erkek tarafından yana)
1,5 milyar ablasına ödemesi gerekiyormuş.E ehliyeti için sürücü kursuna yazıldı en az 2 milyar da oraya harcıcak.Annesi sayesinde istanbulda kirada oturuyorlar ayda en az 300,400 kiraya veriyor havaya para.Evin diğer eksikleri haricinde.Düğüne kadar biriktirebildiğim kadar biriktiricem dedi.Hiç harcamasa en fazla 5 milyar biriktirir diğer ödemeleri haricinde.Takılar var,gelinlik var,kuaför var,araba süsü var bunlar sadece aklıma gelenler.Daha eşyalar bile ortada yok.Dedim düğünü mü ertelesek acaba?Birden ağzımdan çıktı.Çok üzüldü sen düşünme fıstığım bunları ben her şeyi halledicem dedi.İçim gitti kızlar.Tamam hayatım kredi çekeriz eşyaları takıları alırız kredi öderiz evlendikden sonra eşya taksidi yerine uzun sürer taksitleri ama en azından daha az miktarda öderiz dedim.İyiki varsın fıstığım iyiki benimsin teşekkür ederim dedi.En az 10.000 TL borçla giricez evimize ve evimiz kirada olucak.Ama söyledim takılara kesinlikle dokunmak yok dedim.Borçlar bitti diye salarız kendimizi onlar evimiz için durucak krediyi ödicez sıkıcaz kendimizi dedim.Tamam fıstığım sen nasıl dersen dedi.

günaydın kızlar,
hepinize hayırlı cumalar
bugün hava güneşli ve sanırım cuma olmasının da etkisi ile
kendimi cok enerjik hissediyorum

sabah kayınvalidem aradı
eminönüne gidiyormuş, kına sepeti malzemesi falan alayım mı
siz mi alırsınız dedi
bende anne öyle ağır şeyler taşıma
kendini yormayacak şekilde zevkine göre al dedim
o zaman ben size parasını vereyim siz alın dedi:44:
kadın yeterki bişey taşımasın hiçbişi yapmasın
benim annem herşeye koşturuyo herşeyi taşıyor ediyor
kayınvalidem ama hep hasta hep yorgun

günaydın kızlar
yaa ben bu hapı yutmayı hep unutuyorum yaa
bu gidişle alıcam çocuğu kucağıma 9 ay 10 gün sonra
topiğin ilk bebişi benden olucak bu gidişle teyze olucaksınız:60: :60: :60:

Betüş esroş hoş geldiniz kızlarr:)

Esroş baş ağrısını iki gün önce bende çektim çok zor yahu.
Gerçi ben baş ağrısından uyuyamadım ama şimdi geçti allaha şükür.
Birden tuzu şekeri kesince baş ağrısı yaptı tabi ama şimdi akıllandım :9:

Hemde nasıl geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor.
Biz sözleneli 4 ay olmuş dün nişanlımla konuşuyoruz da dün gibi:)

Beyaz eşyalarında gitmiş hayırlısı olsun canım şimdiden allahım hayırlısıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.

sağol canım gitti 3. kattan indi 3. kata çıktı :)) valla hiç bir duygusal bir durumum olmadı duvarlaştım iyicene .)))

Back
X