• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aldıkların çok hoş zübüşş güle güle kulllan:)

Ayy bende bir ara çeyize takıyorum,bir ara gelinliğe,bir ara evlere bakıyorum şu ara diyetle bozdum kafayı :9:

kuzum napalım amaa aaaa bu bizim en büyük eğlencemiz değil mi?:49::49:

ben senin gbi bşalasam keşke hiç üstüme mal etmiyorum sanki pek zayıfmışım gibi:9:

Aldıkların çok hoş zübüşş güle güle kulllan:)

Ayy bende bir ara çeyize takıyorum,bir ara gelinliğe,bir ara evlere bakıyorum şu ara diyetle bozdum kafayı :9:

Nilay'cım
bende evi tutmadan önce saatlerimi emlak sitelerinde geçiriyordum:1:
milletin çeyizine bakıp bakıp liste yapıyodum :31:
geçenlerde yine söylemiştim şükürler olsun rabbime bize bu güzellikleri ve heyecanları yaşatıyor

Esracım bahsettiğim katlanır kapıları merak edersen bak link yolluyorum:

PVC Katlanır Kapı - Meşe

Fiyatları da çok aman aman bişi deil, bence düşün derim böylece yerden tasarruf edersin. Orda farklı çeşitleri ve renkleri de var incele canım bence.

bizim mutfak çok küçük olduğu için bu kapıdan taktırdık. iyi oluyo baya.

zbyd, sule hoşgeldiniz aramıza.
canım hoşbuldum epeydir aranızdayım zaten:9:
artık geliyorum okuyorum ve YAZIYORUM:31:

Önceden sizleri okuyup sonra giderdim:31:

ama şimdi hep burdayım işleri de hep seriyorum:9:
Çok şirinler canım iyi günlerde kıllan..:nazar:

ay canım çok da özel önemli bişey değil ama başına kurdela filan bağlayınca o kadar tatlı duruyor ki...

süsler sonra içine kurabiye filan yapar koyarım habire yer sonra kocişle yatağa sğmayız:9:

kuzum napalım amaa aaaa bu bizim en büyük eğlencemiz değil mi?:49::49:

ben senin gbi bşalasam keşke hiç üstüme mal etmiyorum sanki pek zayıfmışım gibi:9:

Ben hep nişanı atlatayım öyle diyordum elbise ona göre ayarlandı ya ama artık bu olayı geçiştirmek yok başarmak zorundayım.Şimdi öğle yemeğinden sonra 20 dk yürüyüşüme çıkıcam.Eleman gellsin onu bekliyorum.

bizim mutfak çok küçük olduğu için bu kapıdan taktırdık. iyi oluyo baya.

Evet canım baya kullanışlı, bizim de bi yakınımızın evinde vardı ordan biliyorum. Biz henüz ev kuramıcamız için bişi düşünemiyorum ama , ilerde inşallah ev kurarsak, ve küçük olursa böle düşünürüm o zaman :D

Nilay'cım
bende evi tutmadan önce saatlerimi emlak sitelerinde geçiriyordum:1:
milletin çeyizine bakıp bakıp liste yapıyodum :31:
geçenlerde yine söylemiştim şükürler olsun rabbime bize bu güzellikleri ve heyecanları yaşatıyor

Benim düğüne daha 7 ay var edacım ama ne yapayım insan heves ediyor:)
Evlere bakıyorum ay şurası olsa ne güzel olurdu diyorum.
Bir ara çeyizlere bakıyorum bende şundan şundan alayım diyorum.
Bir ara gelinlik takıntım başlıyor sürekli modellere bakıyorum sonuç olarak yine seçemiyorum:9:
Şimdi diyete taktım haydi hayırlısı hee öğleden öncede yine gelinliklere bakıyordum.
Gözüm avatarına takıldı hemen yazdım gelinlik modelleri diye.

Şükürler olsun rabbimize.Allahım hepimize hayırlısıyla yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallah.

Esracım bahsettiğim katlanır kapıları merak edersen bak link yolluyorum:

PVC Katlanır Kapı - Meşe

Fiyatları da çok aman aman bişi deil, bence düşün derim böylece yerden tasarruf edersin. Orda farklı çeşitleri ve renkleri de var incele canım bence.

Tamam canım bi konuşayımda, yşne ne çıkardın diyecek :1:
Düşünüp düşünüp bişeyler çıkarıyorum, nişanlım bazen kendi evin gibi olsun istiyorsun diyo
r :1:

aslım naber canımm

iyiyim canımcım sen nasılsın. :70:
sabahtan beri okadar yoğundum ki yemeğimi yeni yedim.
anca geldim sayılır buraya :))
çok mutluyum. gelinliğimi seçtim. yapılıyo. üstümden öle bi yük kalktı ki.
şimdi nişanlım arabasını satarsa. diğer eksiklerimizide tamamlıcaz inşallah.
senin evlilik nasıl gidiyor. iyicene alıştınmı?

Ayy ben çok heyecanlıyım balayı konusunda :D Ama ben dönüşte yazamam büyük ihtimal, çünkü nişanlım eylülün başında görev yerine gitcek ben de atanır nereye gidersem artık, o zamana kadar da biraz kayınvalidemlerde biraz da bizimkilerde kalcaz :(:(:(

Back
X