• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tünaydın kızlar...
Ev bakmaktan geliyorum yine ve hala bulamadık :27:
Sanırım çadır kurucaz biz evlenince :97:

bugün düğünüme tam 90 gün var amaaa benim gelinliğim hazır :69:

terziye verdim 1 saat önce..sanırım bu ay bitmeden elimde olur..
artık kilo almak yasak bana..

ama var yaaa harika bir duyguuuu :69:

benimde düğün 26 haziranda eve bağlı olarak alınacak şeyler kaldı yanlızca halı perde gibi ocakta evlenicem hiçbişeyim yok diyordum sonra herşey birer birer oldu:) en güzeli ise gelinliğide aldık:)

şimdi gelin başı modelleri bakıyorum bakıyorum bulamıyorum:/

Slm kızlaar, nasılsınız...
Bugün çok yoğunum işte olsaydım dinlenirdim.
Bugün herşeyi ortaya döktük koştur koştur perdelerimi aldım.
Çok beğendim ve içime sindi mutfak perdem çok güzel...
Şimdi de ütü yapıyorum gerçekten zor ama tatlı telaşlar, Rabbim sonuna kadar böyle olmasını nasip etsin...
İnşaAllah hepimiz böyle heyecanlı ve mutlu gelinler olalım.
Herkes düğün için çok heyecanlı, ay çok garip yaa komşular bile benim için koşuşturuyorlar çok mutlu oluyorum, bugün komşu sırf işimiz var diye yemeğe davet etti ve bana yaptığı havluları gösterdi
Boşuna dememişler ev alma komşu al diye, komşular akrabalardan iyi çıktı valla...

Slm kızlaar, nasılsınız...
Bugün çok yoğunum işte olsaydım dinlenirdim.
Bugün herşeyi ortaya döktük koştur koştur perdelerimi aldım.
Çok beğendim ve içime sindi mutfak perdem çok güzel...
Şimdi de ütü yapıyorum gerçekten zor ama tatlı telaşlar, Rabbim sonuna kadar böyle olmasını nasip etsin...
İnşaAllah hepimiz böyle heyecanlı ve mutlu gelinler olalım.
Herkes düğün için çok heyecanlı, ay çok garip yaa komşular bile benim için koşuşturuyorlar çok mutlu oluyorum, bugün komşu sırf işimiz var diye yemeğe davet etti ve bana yaptığı havluları gösterdi
Boşuna dememişler ev alma komşu al diye, komşular akrabalardan iyi çıktı valla...

Selam canım, ne güzel telaşlar bunlar, Allah ağız tadınızı bozmasın, sağlıkla mutlulukla kullanmak nasib etsin eşyalarınızı. Doğru söylüyorsun canım, insanın akrabasından daha yakın oluyorlar komşular.. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın..

selam cimcime..
Allahım yardımcın olsun..
biz de kavuşalım o telaşlara bir an önce :69:

evet komşuların iyiyse nerde oturduğunun hiç önemi yok bence..
nişanıma gelmeyen akrabalarım oldu ama komşularım evlerinin her odasını sonuna kadar açıp dört elle çabaladılar nişanım için..
düğün için de öyle olacak eminim..
Allahım bana da böyle komşular versin inşaallah ... :)

ben cesaret edemem riskli Allah korusun saçını kaybedebilirsin de beim düzleştiricim var braun onunla düzleştiririm 10 dkmı bile almıyor ...

Esracımm hayırlı ugurlu olsun bitanem Allah bizede yasatsın...

Dilek gelinliginin resmi varmı sana da hayırlı olsun...

Eminecimm bulursunuz canım sıkma canını

ben cesaret edemem riskli Allah korusun saçını kaybedebilirsin de beim düzleştiricim var braun onunla düzleştiririm 10 dkmı bile almıyor ...

Esracımm hayırlı ugurlu olsun bitanem Allah bizede yasatsın...

Dilek gelinliginin resmi varmı sana da hayırlı olsun...

Eminecimm bulursunuz canım sıkma canını

Canım benim de var düzleştiricim, ama her yıkamdan sonra düzleştiremiyo insan, üstelik her zaman evde de olmuyosun ki rahat rahat otur düzleştir, bi de saçları çok kırıyo düzleştirici, Valla ben aldım malzemeleri yaptım bugün, 4 gün yıkamdan beklicem bakalım,4. günün sonunda yıkayıp kuruttuğumda fönlü gibi düz olcak mı bakalım. Heyecanla bekliyorum :D:D Bi de çok güzel besliyo parlatıyo yıpranmış saçları, deneyen kızlar resimlerini koymuşlar başlığa harika görünüyo uygulama sonrası resimler.

Canım davetiyen tam benim istediğim gibi, hem sade hem de çok şık. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Peki kozada fiyatlar nasıl canım?

cnm beğendiğine sevindim
kozada biraz pahallı diğer yerlere göre
ama en şık modeller orda.
bikaç yeri daha gezdik
ama beğenemedim hiç onları. hem çeşit çok hemde kaliteli zarfı fln

cnm beğendiğine sevindim
kozada biraz pahallı diğer yerlere göre
ama en şık modeller orda.
bikaç yeri daha gezdik
ama beğenemedim hiç onları. hem çeşit çok hemde kaliteli zarfı fln

Nişanlım askerden gelince bakıcaz biz de, ben de böyle dikdörtgen uzun, sade ve şık bişi istiyorum. Öle çiçekli böcekli kalpli vs şeyleri sevmiyorum. Beğenemezsem artık Koza'dan bakarız biz de.

Zeynepcimm iyi günlerde kullan tatlım gelin-damat kadehini ben yaptım demişsin ben onlardan hazır alacaktım yapılışı nasıl kolaysa ben de yapıyım anlatabilirmisin?

İnşallah canım. sağolasın..
Ev kurmucamız için henüz fazla bi telaşımız yok zaten, gelinliğim halloldu, bi kına kıyafetimle nişanlımın damatlığı kaldı, bi de davetiyeler işte :)
ev kurmicakmısınız :53:
kayınvaldenin yanına fln mı gitceksin canımcım
nie ev kurmuyorsunuz

Zeynepcimm iyi günlerde kullan tatlım gelin-damat kadehini ben yaptım demişsin ben onlardan hazır alacaktım yapılışı nasıl kolaysa ben de yapıyım anlatabilirmisin?
canım nikah şekeri yapmıştım ya ben
işte o malz. tek tekti ztn
1 gelin 1 damat şeklinde paketlerdeydi
bende nikah şekeri yapmadım kadeh hazırladım
kadehlere bağlamalı yaptım sonradan çıkıp yıkamsı kolay olsun die
uzun kurdeleye gelini ve damadı yapıştırdıp kadehe bağladım
çook teşk.ederim tatlım.
beğenmen mutlu etti beni.
:16:

Back
X