Günaydın hanımlar ben geldim...
Betüş ve eda aldıklarınız hayırlı olsun şekerler güle güle kullanın inşallah.
Benim hafta sonu temizlikle geçti gibi.
Cumartesi günü nişanlım bize geldi kahvaltıya,terziye uğradığı için geç kaldı tabi.
Bende yeniden kahvaltı hazırladım.Annemde cumartesi temizlik yaparız diyordu.
Tabi nişanlım gelince surat düştü.Bizde evde film izleriz diyorduk.
Bende dedim nişanlıma hayatım sen dizini izle.Ben temizlik yapayım.
Nişanlım oturdu dizi izledi ben ona çay kahve meyve ikramında bulundum.
Çok şekerdi sanki evliymişiz gibiydi.

Sonra birlikde alışveriş yaptık.
Bahçede oturduk kahvelerimizi içtik.Akşam yemeğini yedik.
Annem babamla yemeğe gitti akrabalarla.Bizi evde yanlız bırakamaz tabi.Bizde çıkalım dışarı dedik.
Nişanlımda fıstığım saçına fön çekeyim dedi

Tamam dedim.Gelirken bana taraf alır mısın demiştim almış canımıniçi.Neyse ben oturdum sandalyeye annem hazırlanıyor nişanlım saçıma fön çekiyor.O sırada çocukluk arkadaşım bize geldi.Bizi gördü başladı gülmeye.Çok hoşlanmış.Kız nişlay inşallah değişmez benim eşim kuaför hayatta böyle bir şey yapmaz dedi.Sonra annem çocukluk arkadaşımı tembihledi tabi anladım ben yanlarından ayrılma diye annem gitti.Arkadaşımda çıkmayın dışarı oturalım dedi.Peki dedik amenna

Oturduk kahvelerimizi içtik sohbet ettik.Çok çok güzeldi.Arkadaşımda bütün arkadaşlarımın olduğu gibi bak nilay bu çocuk çok iyi biri sakın üzme dedi.Beni hala keçi sanıyorlar halbuki ne kadar uslu bir kızım ben :) Sonra akşam 9 gibi evden çıktık.Nişanlımla yürüyüş yaptık beni eve bırakdı öyle ayrıldık.Dünde yine temizlikle geçti nişanlım çalışıyordu böyle işde.