• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
haydiyin evimin resimlerine koşun albüm yaptım
ama düzenli olmadı yaa
ben aslında odaları sırasıyla yükledim ama buraya yüklenince karışmış
düzeltemedim de
resimlerin altına yazdım gerçi hepsini
idare ediverin gari :)))

betüşüm hayırlı olsun dolapların canım edacığımm seninde avizelerin hayırlı olsun arkadaşım güle güle iyi günlerde kullanın inş.

sağol canım
çok keyifliydi evimizle uğraşmak
bi de gittik cumartesi günü evimize nazar boncuğu aldık:31:
dünyanın en güzel evi bizim evimiz miş gibi geliyo bize nedense:nazar:

Allah'ım hayırlısıyla mobilyalarımız gelse, perdelerimiz alınsa, beyaz eşyalarımız ve çeyizlerimiz yerleşse
hiç evden çıkmak istemicez galiba:31:

günaydın kızlar
ama düzenli olmadı yaa
düzeltemedim de

aylinciğim evinin resimlerine baktım çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin inş. çok mutlu olsun

günaydın kızlar
ama düzenli olmadı yaa
düzeltemedim de

ben göremiyorum Aylin resimleri
arkadaş talebi gönderdim sana:31:

Günaydın hanımlar ben geldim...

Betüş ve eda aldıklarınız hayırlı olsun şekerler güle güle kullanın inşallah.

Benim hafta sonu temizlikle geçti gibi.
Cumartesi günü nişanlım bize geldi kahvaltıya,terziye uğradığı için geç kaldı tabi.
Bende yeniden kahvaltı hazırladım.Annemde cumartesi temizlik yaparız diyordu.
Tabi nişanlım gelince surat düştü.Bizde evde film izleriz diyorduk.
Bende dedim nişanlıma hayatım sen dizini izle.Ben temizlik yapayım.
Nişanlım oturdu dizi izledi ben ona çay kahve meyve ikramında bulundum.
Çok şekerdi sanki evliymişiz gibiydi.:16: Sonra birlikde alışveriş yaptık.
Bahçede oturduk kahvelerimizi içtik.Akşam yemeğini yedik.
Annem babamla yemeğe gitti akrabalarla.Bizi evde yanlız bırakamaz tabi.Bizde çıkalım dışarı dedik.
Nişanlımda fıstığım saçına fön çekeyim dedi :1: Tamam dedim.Gelirken bana taraf alır mısın demiştim almış canımıniçi.Neyse ben oturdum sandalyeye annem hazırlanıyor nişanlım saçıma fön çekiyor.O sırada çocukluk arkadaşım bize geldi.Bizi gördü başladı gülmeye.Çok hoşlanmış.Kız nişlay inşallah değişmez benim eşim kuaför hayatta böyle bir şey yapmaz dedi.Sonra annem çocukluk arkadaşımı tembihledi tabi anladım ben yanlarından ayrılma diye annem gitti.Arkadaşımda çıkmayın dışarı oturalım dedi.Peki dedik amenna :1: Oturduk kahvelerimizi içtik sohbet ettik.Çok çok güzeldi.Arkadaşımda bütün arkadaşlarımın olduğu gibi bak nilay bu çocuk çok iyi biri sakın üzme dedi.Beni hala keçi sanıyorlar halbuki ne kadar uslu bir kızım ben :) Sonra akşam 9 gibi evden çıktık.Nişanlımla yürüyüş yaptık beni eve bırakdı öyle ayrıldık.Dünde yine temizlikle geçti nişanlım çalışıyordu böyle işde.

tamam canım ilk önce ben varıcam tören yerine bir dahakine enişte kovmasın beni ama:) Kapak yazmşım yanlış yazmışım kapakları 2 hafta önce seçmiştim kastamonu mdf renk kartelasından bambu seçtim kapakları da dün kulp seçmiştik onlarıda orda uzunlukta silindir çubuk şeklinde olanlardan seçtim canım

Hayırlı olsun canım ne renge karar verdin? Mobilyalarının var mı fotosu

mutfak dolabıma beyaz ağırlıklı beyaz-gri yaptrdm şu griden beyazı parlak haff simli gbi duruyo grisi bu şeklde arasına da şu mozaiği istediğimi söyledm çizimi yapılıcak son haline karar verdkten snra başlarlar herhalde

Eki Görüntüle 179551 Eki Görüntüle 179550

mobilyalarım
yatak odam
Eki Görüntüle 179552 Eki Görüntüle 179553 Eki Görüntüle 179554

oturma grubu bunun gri beyazlısı beyazlı yerleri deri berjerler sırf gri deri istemedm
Eki Görüntüle 179555
yemek masası ve konsolu aldm sadece konsol üzerndeki raflar dahil

Eki Görüntüle 179557 Eki Görüntüle 179556

küçük bi odamz var aslnda düşünmüyodk ama orayada bu köşeyi aldık kumaşı daha farklı yumuşak leke tutmaz kumaş ve vizon rengi pufuyla beraber
$011_s375_lego_kose_takimi_b.webp

günaydın kızlar nasılsınız..bizde c.tesi eminönüne gittik kayınvalidemle..kına için tepsi sepet kına eldivenleri seti.gelinlik kemeri kınalar ve çerez poşetleri alındı..bide düğün arabası için havlu aldık..bende dün bardak tkm kalon örtüsü tkm aldım..yine borç yaptım..:83:

günaydın kızlar
ama düzenli olmadı yaa
düzeltemedim de

ay ay kızımız gelin olacakmışta evinide yerleştirmiş:nazar: İyi günlerde oturun canım ağzınızın tadı hiç bozulmasın

mutfak dolabıma beyaz ağırlıklı beyaz-gri yaptrdm şu griden beyazı parlak haff simli gbi duruyo grisi bu şeklde arasına da şu mozaiği istediğimi söyledm çizimi yapılıcak son haline karar verdkten snra başlarlar herhalde

mobilyalarım
yatak odam

oturma grubu bunun gri beyazlısı beyazlı yerleri deri berjerler sırf gri deri istemedm
Eki Görüntüle 179555

küçük bi odamz var aslnda düşünmüyodk ama orayada bu köşeyi aldık kumaşı daha farklı yumuşak leke tutmaz kumaş ve vizon rengi pufuyla beraber
Eki Görüntüle 179564

betüşüm sadece son fotoyu gördüm yani köşe takımını diğerleri açılmadı bende oturma odasına o tarzda bir köşe istiyorum

sağol canım
çok keyifliydi evimizle uğraşmak
bi de gittik cumartesi günü evimize nazar boncuğu aldık:31:
dünyanın en güzel evi bizim evimiz miş gibi geliyo bize nedense:nazar:

Allah'ım hayırlısıyla mobilyalarımız gelse, perdelerimiz alınsa, beyaz eşyalarımız ve çeyizlerimiz yerleşse
hiç evden çıkmak istemicez galiba:31:

mobilya ve perdelerden sonra senin evinin fotolarınıda bekliyoruz canım

günaydın kızlar nasılsınız..bizde c.tesi eminönüne gittik kayınvalidemle..kına için tepsi sepet kına eldivenleri seti.gelinlik kemeri kınalar ve çerez poşetleri alındı..bide düğün arabası için havlu aldık..bende dün bardak tkm kalon örtüsü tkm aldım..yine borç yaptım..:83:

günaydın edoşum iyiyiz sen nasılsın hadi bakalım iyi yapmışsınız bizde hafta sonu evimizi tuttuk canımmm

Hayırlı olsun betülcüm benimde cumartesi gelecek mobilyalarım

betüşüm hayırlı olsun dolapların canım edacığımm seninde avizelerin hayırlı olsun arkadaşım güle güle iyi günlerde kullanın inş.
sağolun kızlar çk gzel heyecanlarmş
betüşüm sadece son fotoyu gördüm yani köşe takımını diğerleri açılmadı bende oturma odasına o tarzda bir köşe istiyorum

aa açlmadımı albm yapym o zaman :(

mobilyalarım
yatak odam

Eki Görüntüle 179555

Eki Görüntüle 179564

Betüşş sadece son fotoyu görebildim canım diğerleri bende açılmadı.
Seçim kesinlikle çok doğru çok hoş duruyorşŞayet böyle küçük bir odam olursa bende köşe takımı düşünüyorum.

Aldıklarınız hayırlı olsun edoşş aman battı balık yan gider kız iyi yapmışsın ödenir ödenir hiç bir şey olmaz.

Nugülüm evinizi tutmuşsunuz hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah.

adaşım güle güle kullan aldıklarını
borca girmeden olmuyor maalesef canım
sağlığımız yerinde olduğu sürece öderiz napalım

benim de kayınvalidem aldı kına tepsimi, sepetimi örtümü eldivenleri
ben görmeden aldı ama hoşuma da gitti aldıkları, artık zevkimi az çok anladı
sade şeyler alıyor

Back
X