• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Herkese slm iyi haftalar kızlaar...
Çok yorgunum bu ütüler bitmiyo yaa :((
Ev savaş alanına döndü, hayırlısıyla bi toplasaydık...
Daha kahvlatımı bile yapamadım, işlerde yoğun görüşürüz kızlaar...

evet ütü olayı çok zor oluyo allah kolaylık versin esracım
çokta uğraşma ama ütüyle katlanıp konuyo yine buruşuyo
bide senin türkiyenin öbür ucuna gidicek
o yüzden çok uğraşma bence

Aylin'im evini göremedim ama güzel olmuştur eminim, yeni gelin evleri hep güzel olur, tertemiz yepyeni oh...
Canım ütülediklerimi jelatinlediğim için kırışmayacak, hemde yolda kirlenmez...
Perdeleri falan ütülemicem, yani kırışabilecekler kalacak, onlarıda eve yerleştirirken artık...

hayırlı olsn canım çk gzel

albm yaptım kızlar eşyalarımı

betüşüm yatak odanın aynını alıcaktım..içi süper bunun çok kullanıslı gelmişti bana..aldıgın şeyler tam beni,m tarzım aslında..kahve krem olucak nasip olursa benim evim..
aslıcım teşekkür ederim fıstıgım..bi eminönüne gidelim dedik kayınvalidemle..bunları aldık döndük..daha ev yok eşya yok bende:1:

betüşüm yatak odanın aynını alıcaktım..içi süper bunun çok kullanıslı gelmişti bana..aldıgın şeyler tam beni,m tarzım aslında..kahve krem olucak nasip olursa benim evim..
aslıcım teşekkür ederim fıstıgım..bi eminönüne gidelim dedik kayınvalidemle..bunları aldık döndük..daha ev yok eşya yok bende:1:

zamanla hepsi olur inşallah edacığım.
henüz bende de bişi yok. oturucağımız evin boya badanısı bile olmadı.
kendi kendime stres yapıyorum...

adaş ne zaman ev tutmayı düşünüyorsunuz canikom?
düğüne en az 1 ay kala tutmuş olmanız gerekir diye düşünüyorum şahsen

ya öyle de düşünüyorum da ne bileyim tutsak döşesek diyorum ...
ayy heves yaptım ya :69:

haziran ortası gibi tutacaz sanırım..okullar kapanınca evlerin bir kısmı boşalır diye..

günaydın kızlarr herkesde hareketlenmeler başlamış artık haftasonu yetmiyo. Bizde bu haftasonu birsürü şey hallettik çok mutluyum evimizi tuttuk küçücük kutu gibi çok sevdim evimi:21:. Sevdiceğimin damatlığınıda aldım jakamende %50 indirim varmış çok uyguna geldi çokta güzel. Evimiz ilk eşyalarını aldık dün ikea dan iki tane sehba aldık:66: Bir sürü şey beğendim mobilyalarımızı da az çok belirledik. Paramızı toparlayınca beğendiklerimizi hemen gidip alıcaz. Çok şükür rabbim o kadar yardım ediyo ki ilk girdiğimiz yerde hemen istediğimiz şey oluyo ve bitirip çıkıyoruz. Ayy çok güzel herşey yaaa:nazar::nazar::nazar:

Zeynep,Betüş,Aylin hepinizde iyi günlerde oturun ne güzel yerleştirmişsiniz öylee....

Zeynep sen detaycısın arkadasımm en ufak bir ayrıntıyı bile düşünmüşsün ...ayaklı şamdanın ve beyaz vazolarına bayıldım...

Aylin senin de gelin yatak örtün çok güzel ...

Merhaba arkadaslar Sorum olacak erkek arkadasım erzurumlu (dadaş) ben samsunluyum samsun rize karısık bu sekilde nasıl adetler istemeler söz nişan ne bileyim annesi ile tanıstım bana yol gözüktü

kızlarrr yardımmm

düdüklü tencere alıcam tefalin clipso control plus 6 lt olanı beğendim ama nasıldır tam bilemiyorum.kullanan yada fikri olan var mı?

Eki Görüntüle 179613

Bende aldım henüz kullanmadım ama, çekirdek aile için en küçük düdüklüden almak gerekiyormuş, daha büyüklerin kullanımı zormuş...

Back
X