• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

saoll canımm benimm bir sekilde hayat devam ediyor ...size tek tavsiyem hani insan bazen dertleşmek ister de arkadasına o yakın olan arkadasına içini döker ya benim arkadasım o kadar kıskanmıs ki ...:nazar:parmagımda yüzük olmasına ragmen amannn biri giderr biri gelir diyebilen birisi ...o yüzden kızlar arkadaslarınıza da dikkat edin ...kıskanç insanları çevrenizden uzak tutun

:20: nefret ediyrm böyle insanlardan
pek kimseyle görüşmem dertlerimide sevinçlerimide anlatmam ben
insanlar çok fesatt.

Hepimiz çok keyifli ve telaşlı ama bi o kadarda sıkıntılı ve stresli bir dönemden geçtik ve hala geçiyoruz... kimimizin 1 ayı kimimizin 5 ayı var düğüne...
burada sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,heyecanımızı ve yeri geldiğinde sırlarımızı paylaşmak o kadar farklı ve güzel bir duyguki... çünkü bizi bitek biz anlıyabiliyoruz...ve herkes birbirine destek oluyor ve yanında hissettiriyorya işte bu paha biçilemez.... iyiki varsınız kızlar... :nazar:

Hepimiz çok keyifli ve telaşlı ama bi o kadarda sıkıntılı ve stresli bir dönemden geçtik ve hala geçiyoruz... kimimizin 1 ayı kimimizin 5 ayı var düğüne...
burada sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,heyecanımızı ve yeri geldiğinde sırlarımızı paylaşmak o kadar farklı ve güzel bir duyguki... çünkü bizi bitek biz anlıyabiliyoruz...ve herkes birbirine destek oluyor ve yanında hissettiriyorya işte bu paha biçilemez.... iyiki varsınız kızlar... :nazar:

evet Aslıya da bu topiği açtığı için teşekkürler :24: ve :42:

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz? :9:

Back
X