• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

lemlem naptın yatakodanı..alaca bulaca oldu iyice..kahve krem mobilyan yatak örtün gri perden halın kırmızı kafanda bi canlandırsana canım hiç uyuyormu..kırmızı yatakodanı boğar canım..sen krem tonlarında almaya çalış herseyini..o yatak örtünü çokda kullanmıcaksın ama düğünde gören görücek onuda düşün..kombine etmeye çalış herseyini..farbelalarını kahve yapabilirsin yada gri

günaydın kızlar, bencede canım gri yerine krem olsa çok şık durur. Benimde annem gri abajur yapmış salona salonuda kahve krem düşünüyorum onu nereye koyacağım onun derdine düştüm şimdiden:)

tamam spicy senin gri abajuruda satalım, beyaz yatak odalı birine uyar... :37:

$B28284445-1.webp
kızlar yatak örtm bna bnziyo ama bnm desenleri daha farklı simli gbi gümüş çizgileri var gnlk kullnm için rahat olucak

Eki Görüntüle 180917
kızlar yatak örtm bna bnziyo ama bnm desenleri daha farklı simli gbi gümüş çizgileri var gnlk kullnm için rahat olucak

Günlük için bende böyle bir şey düşünüyorum.
Çeyize sermek için de böyle bir şey düşünüyorum.
Ama benim aklımdaki model daha farklı.Eminönü tarafına gidenler bilir çok çeşit fiyatlarıda uygun

kızlar konu yatak örtüsünden açılmışken
biz nişanlımla cumartesi günleri pazara gitmeyi seviyoruz, taze meyve sebze alırız hep
3-4 hafta önce 40 yamaya benzer bir yatak örtüsü aldık 120 TL ye
hafta sonu çarşıya indim Linens'in vitrininde aynı örtü vardı (tıpa tıp aynısı) 380 TL %50 indirimli fiyatı
şok oldum ya marka adı altında bizi nasıl kazıklıyorlar tekrar anlamış oldum
:19:

kızlar şuan hemn kahv.yapıyor hem sizle konusuyorum..ne yiyorum biliyomusunuz yarım ekmek arası ballı teremyağın üzerine bal sürdüm..ay sonu gelinlik provam var ..Arkadaş sanki ben giymicem ot kafalıyım ott..:57:

benim yatak örtümü gördünüz kızlar
evimin resimlerinin içinde var
yatak örtüsünün altına da daha önce aldığım beyazlı bi nevresim takımım vardı
yatak çarşafı düz beyazdı onu serdik

kızlar şuan hemn kahv.yapıyor hem sizle konusuyorum..ne yiyorum biliyomusunuz yarım ekmek arası ballı teremyağın üzerine bal sürdüm..ay sonu gelinlik provam var ..Arkadaş sanki ben giymicem ot kafalıyım ott..:57:

adaş zaten manken gibisin hiçbişeycik olmaz canımcım
akşamları yemediğin sürece problem yok :68:

kızlar konu yatak örtüsünden açılmışken
biz nişanlımla cumartesi günleri pazara gitmeyi seviyoruz, taze meyve sebze alırız hep
3-4 hafta önce 40 yamaya benzer bir yatak örtüsü aldık 120 TL ye
hafta sonu çarşıya indim Linens'in vitrininde aynı örtü vardı (tıpa tıp aynısı) 380 TL %50 indirimli fiyatı
şok oldum ya marka adı altında bizi nasıl kazıklıyorlar tekrar anlamış oldum
:19:

Aynen katılıyorum sana eda.
Biraz gezmek araştırmak fiyat almak lazım.
Ben o yüzden eminönünü çok beğeniyorum.
Pazarı dolaşmayı bende seviyorum çok iyi fiyata çok uygun şeylerde bulunabiliyor.
Güle güle kullanın inşallah.

aman boşver eda yaa
bende yiyorum yiyorum bişey olmuyo
millet bana habire zayıflamışın diyo
halbuki hep aynıyım ama yüzüm süzülmüş öyle diyo herkes
anlamadım bu işten bişey

Ohhh afiyet bal şeker olsun edoşş benim yerimede ye..
Kız hiç bir şey olmaz akşamları fazla kaçırma suyunu iç yeter.
Ay hem azcık ele avuca gelirsin :D:D

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum sana eda.
Biraz gezmek araştırmak fiyat almak lazım.
Ben o yüzden eminönünü çok beğeniyorum.
Pazarı dolaşmayı bende seviyorum çok iyi fiyata çok uygun şeylerde bulunabiliyor.
Güle güle kullanın inşallah.

sağol nilay'cım
herkes bize kızıyor cok geziyorsunuz diye ama napalım
hem zor beğeniyoruz en güzeli olsun istiyoruz hem de ekonomik olsun istiyoruz

Ohhh afiyet bal şeker olsun edoşş benim yerimede ye..
Kız hiç bir şey olmaz akşamları fazla kaçırma suyunu iç yeter.
Ay hem azcık ele avuca gelirsin :D:D
yok kız benim ki sevmez hiç kiloyo.Allahtan yerimde çok almam..eve gittigimde 7,30 da yine yemeğimi yiyorum..ama doyunca hemen kalkarım..o huyumu seviyorum..

aman boşver eda yaa
bende yiyorum yiyorum bişey olmuyo
millet bana habire zayıflamışın diyo
halbuki hep aynıyım ama yüzüm süzülmüş öyle diyo herkes
anlamadım bu işten bişey

ister istemez vericez galiba aylinim..stresden ya vericez ya vericez..seninde az kaldı canım..ne zaman teslim edilecek gelinliğin

Back
X