• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoş geldin nurgüll bende hafta sonu anladım evde çamaşır hiç bitmiyor.Yıka kurut as kuruttuklarını topla katla ütüls yerleştir.Hop beyazlar yıkanıyor onları as kurusun topla katla ütüle yerleştir akşam oldu:1: Ama ben hiç yapamazmışım gibi davranıyorum nişanlımda ben yaparım diyor.Şimdi yapamam diyimde yapınca şaşırsın :27:

:60: aynı taktiği bende uyguluyorum yemeklerim çok güzel olmuyor öğrenmem lazım diyorum ki beklentisi düşük olsun iyi yemek yapıyorum dersem yaptıklarım makbule geçmez beklentiyi düşük tutmak lazım ki makbule geçsin dimi:)

Son düzenleme:
sonbahar sana msj yazdımdı evinin resimlerinin konusunda...

burdanda sorayım şimdi baktımda senin nevresim takımın çok güzel görünüyor markası falan ne sorabilirmiyim? ben sordum gerçi de sen söyleyebilirmisin? :1:

nevresim takımım la dantela canım. lale kabartmaları var üzerine saten. ama lastikli etrafı hiç kaymıyor öyle denildiği gibi.
niye söylemeyeyim tatlım. orada görmemişimdir
sabah yazıyrm işe yeni gelmiş oluyrm acele ile yazınca eksik kalıyor kusuruma bakma :)

ayyy denizciğimmm hiç sorma kız valla bende hiç bişey anlamıyorum bi bakıyorum hemen akşam olmuş bi bakıyorum hemen sabah olmuşşş hadi bakalım hayırlısı geldi kuzum senin düğünde rabbim sorunsuz bir şekilde atlatmayı nasip eylesinnn

sorunsuz dedikçe birşeyler çıkıyor sürekli ben kesinlkle bilseydin bu şekilde stres gerilim kesitrmeden bir nikah bitti ne nişan yapardım nede başka bişey geriliyrum özellikede bemi anlamayan insanlar oldumu karşımda sinir oluyorum

Hoş geldin nurgüll bende hafta sonu anladım evde çamaşır hiç bitmiyor.Yıka kurut as kuruttuklarını topla katla ütüls yerleştir.Hop beyazlar yıkanıyor onları as kurusun topla katla ütüle yerleştir akşam oldu:1: Ama ben hiç yapamazmışım gibi davranıyorum nişanlımda ben yaparım diyor.Şimdi yapamam diyimde yapınca şaşırsın :27:

Nilaycım
sen bi de çeyizler gideceği zaman gör çamaşırı
hele bi de benim gibi huyluysan, vay geldi haline
hurçlardaki yazlıklarımı ykadım dün akşam
evimize gidince dolapda herşey misler gibi koksun diye heves ediyo insan

:60: aynı taktiği bende uyguluyorum yemeklerim çok güzel olmuyor öğrenmem lazım diyorum ki beklentisi düşük olsun iyi yemek yapıyorum dersem yaptıklarım makbule geçmez beklentiyi düşük tutmak lazım ki makbule geçsin dimi:)

:9::9:

Süpersin buket kesinlikle mantık doğru.
Bende öyle yapıyorum çamaşır makinesini hiç açmadım ki diyorum.
Yada yemek yapmayıda pek beceremem ütüden anlamam diyorum.
Annemde diyor ama biz seni baştan uyardık diye.Annem yüzük takılmadan söyledi nilay okudu çalışdı evde zaman geçirmedi diye.Nişanlımda olsun ben yaparım dedi.Bende peki dedim :10:

Nilaycım

ya bendee herşeyimi yıkamak istiyorum ama annem hep tepkili yıkayıp koyduk ne gerek var,ee nevresim takımlarından bi tanseni kullancaksın zaten diğerlerini sonra yıkarsın yine batacak oylamaya çalışıyorelar beni ama herşeyimi yıkayım öyle götürücem.hatta ben abartıp yorganları bile yıklamayı düşünmüştüm ama son anda vazgeçirdiler.

Nilaycım

O konuda bende fenayım edacım.
Valla düşünemiyorum ben o an kendimi.
Şuanda bile uzun zaman olmasına rağmen hep bir telaş içindeyiz.
Allahım yardımcımız olsun.Ay bak ne güzel yapmışsın.
Ben yazı atlatmış olucam kışlıkları çıkarma zamanı gelince evlencem hayırlısıyla bakalım.

Slm kızlaar nasılsınız?
Dünden beri halı beğenemedik, bi kaç model oluşturdum kafamda, nişanlımda aynı Zeynep'in halısından beğenmiş ama kahve tonlarında, rengi pek hoşuma gitmedi...

dün nişanlımla konuşuyorduk da kızlar..
şu nikahtan sonra ayağa basma mevzusunda ikna olamadı beyefendi bir türlü :16:

sonra dedim ki " evet demeyelim sonsuza kadar evet diyelim " bir gülüyor tatlım..
" sen çok film izliyorsun " dedi :1:
bir nikahta görmüştüm çok hoş olmuştu..
bir de " duvağı açınca beni alnımdan öpeceksin dimi ? " dedim.
" alnından da öperim dudaklarından da " dedi. :17:

deli ya o kadar büyükler var ayıp dedim..karım olacaksın millete ne dedi deli aşkım :37::52::69:

selam kızlar...
nisanın bitmesine son 10 gün :69:
mayıs gelsin geçsin..haziran da gelsin geçsin..
temmuzzzzzzzzzz :69: :69:

Hoş geldinn:)

:1::1:

Nisana bitti gözüyle bakıyorum zaten artık.
Mayıs gelsin geçsin haziran gelsin geçsin temmız gelsin geçsin ağustos gelsin geçsin eylül gelsin geçsin ekim gelsin geçsin kasım :16:

Ben anneme geçmiyor diyorum da kızıyor bana kaç ay var daha yahu oy oyyy

Hoş geldinn:)

:1::1:

Nisana bitti gözüyle bakıyorum zaten artık.
Mayıs gelsin geçsin haziran gelsin geçsin temmız gelsin geçsin ağustos gelsin geçsin eylül gelsin geçsin ekim gelsin geçsin kasım :16:

Ben anneme geçmiyor diyorum da kızıyor bana kaç ay var daha yahu oy oyyy

ayy kasım gelse keşke hemen nilay ( yanlış hatırlamıyorum umarım adını ) katılıyorum sana :69:

sen evlenirken 4 aylık falan evli olacağım inşaallah..hayal gibi rüya gibi geliyor ya :)

Bu arada yerime eleman aruyoruz zaman zaman duygulanıyorum :((
Ayy dün bir kız geldi annesiyle beraber, yaşı 22 olmuş patronun odasına bile annesi geldi sinir oldum yaa...
Kızla beraber ben girecektim odaya, bayana siz burada oturun dedim oturamazmış, patronla kızdan çok annesi konuştu :)) Keşke annesini alsaydık işe :))

Slm kızlaar nasılsınız?
Dünden beri halı beğenemedik, bi kaç model oluşturdum kafamda, nişanlımda aynı Zeynep'in halısından beğenmiş ama kahve tonlarında, rengi pek hoşuma gitmedi...

Hoş geldin esroş umarım içine sinen bir model bulursun.
Gerçekden bu hazırlıklar bu sitres hiç bitmicekmiş gibi geliyor bazen.
Allahım yardımcımız olsun.

Kürkçühanda çok uygun hurçlar bizde eminönüne toplu alışverişe gideceğiz ama ben ara ara gittikçe alıyorum bir iki bir şey.

nilay'cım
kürkcü handa kesin gitmişsindir ama paşabahçe de cok uygun
bende mutfağım icin birçok şeyi ordan aldım
kevgir, nihale, sabunluk tuzluk vs
bi de oradaki aryıldız çok uygun, çaydanlığımı ordan almıştım

Back
X