• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bu arada yerime eleman aruyoruz zaman zaman duygulanıyorum :((
Ayy dün bir kız geldi annesiyle beraber, yaşı 22 olmuş patronun odasına bile annesi geldi sinir oldum yaa...
Kızla beraber ben girecektim odaya, bayana siz burada oturun dedim oturamazmış, patronla kızdan çok annesi konuştu :)) Keşke annesini alsaydık işe :))

öle insanları anlayamıyorum ben de cidden ..
üniversitede gezi yapılırken hocayı arayıp turla ilgili bilgi alan babalar..
okula öğretim görevlileri yada pref.larla öğrenci durumu görüşmeye gelen veliler bile vardı :37:

öle insanları anlayamıyorum ben de cidden ..
üniversitede gezi yapılırken hocayı arayıp turla ilgili bilgi alan babalar..
okula öğretim görevlileri yada pref.larla öğrenci durumu görüşmeye gelen veliler bile vardı :37:

Bir yönden iyi ama fazlası zarar.
Çocuklarının hayatla yüzleşmesine mani oluyorlar ve çocuklar tek başlarına kaldıklarında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar...

nilay'cım
kürkcü handa kesin gitmişsindir ama paşabahçe de cok uygun
bende mutfağım icin birçok şeyi ordan aldım
kevgir, nihale, sabunluk tuzluk vs
bi de oradaki aryıldız çok uygun, çaydanlığımı ordan almıştım

Gitmem mi edacımm her gidişimde uğruyorum.
Bende ordan limonluk aldım,pasta saklamak için borcam aldım,çerez tabağı takımı aldım,kavanozlarımı ordan aldım ki hem uygun hemde herkes bayıldı.Bardak takımı aldım.Daha alacağım bir çok şey var ara ara uğruyorum.Aryıldız'a gitmedim bir sonrakinde orayada bakınayım.Bende günlük için çaydanlık istiyorum.Yemek takımında var ama o iki kişi için büyük.

Bir yönden iyi ama fazlası zarar.
Çocuklarının hayatla yüzleşmesine mani oluyorlar ve çocuklar tek başlarına kaldıklarında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar...

ya şimdi ailesinin güvenini kaybeden biri için tamam yapılır ama bari gizli saklı yap..
rezil oluyorlar yaa..
ben şahsen utanırdım..çünkü aklıma gelen " kesin bi işler karıştırmıştır yakalnmıştır da ondan böyledir " diye..

üni bitip işe girince saf saf oluyorlar yaa..

evet evet nilaycım sen evlen hemen inş :1::69:

nevresim takımım la dantela canım. Lale kabartmaları var üzerine saten. Ama lastikli etrafı hiç kaymıyor öyle denildiği gibi.
Niye söylemeyeyim tatlım. Orada görmemişimdir
sabah yazıyrm işe yeni gelmiş oluyrm acele ile yazınca eksik kalıyor kusuruma bakma :)

teşekkür ederim sonbahar. Bakacam mutlaka ;)

dün nişanlımla konuşuyorduk da kızlar..
şu nikahtan sonra ayağa basma mevzusunda ikna olamadı beyefendi bir türlü :16:

sonra dedim ki " evet demeyelim sonsuza kadar evet diyelim " bir gülüyor tatlım..
" sen çok film izliyorsun " dedi :1:
bir nikahta görmüştüm çok hoş olmuştu..
bir de " duvağı açınca beni alnımdan öpeceksin dimi ? " dedim.
" alnından da öperim dudaklarından da " dedi. :17:

deli ya o kadar büyükler var ayıp dedim..karım olacaksın millete ne dedi deli aşkım :37::52::69:

:60: bende aşkımı tuzlu kahveye ikna edemiyorum muhtemelen ayak basmayada edemem:)

Back
X