• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Haid ALlah kavustursun adaşım..üzeirnden büyük yük kalkıcak inan bana..tek destekçimiz onlar..sen yine iyi kendi basına toparladın çeyizi..yıka ütüle fln..

ayıptır söylemesi ama herkes cok pratik olduğumu söyler
zaten hemen hemen herşey hazır sayılır
anacum gelince yorulmasını istemiyorum
zaten bir sürü misafir gelicek bi de ben yormak istemiyorum

spicy canım benimki daha ben teklif etmeden söyledi..
" bak tuzlu kahve getirirsen halıya dökerim annen de sana kızar " diye..annem halıyı yeni almıştı ve açık renkti o zaman :69:
benimki de azıcık deli yapar mı yapar hani..
ama ben kıyamam tuzlu kahve falan içiremem zaten terden sırılsıklam olmuştu o gün ve tuvalete bile kalkamadı utanmaktan :69:
oyy ne şekerdi balım benim yaa...

nilaycım yani uzun olur sanırım rob yerine olacağı için ama net bişey düşünmedim..
dün sordu da bana ne alınır vb diye..
ben giymem dedi.boşa da masraf yapmayın dedi..
içimde hevesti ama neyse bakalım :69:

artık sabrım bitmek üzere kızlar ya herşeye sevgilim için katlanıyorum ama bazen gücüm tükeniyo kendimi ne kadar telkin etsem avutsamda yoruldum iyice artık. Bu erkek tarafının umursamazlığı iyice canımı sıkmaya başladı artık. Herkeşi nişanlımla ben yapıyoruz. Onlar sadece izlemekle yetiniyolar nerdeyse yorum bile yapmıyolar yani. Herşeye ben ve benim ailem koşturuyo. Ben hiç şikayet etmedim ama artık yoruldum. Beyaz eşya alınacağı zaman aylarca araştırdım. En uygun fiyatlı en kalitelisi hangisi onları ben buldum. Evlilik işi olunca düğün salonları araştırdım, nikahı, kır düğününü bilmem ne onu ben ayarladım. Balayı işi çıktı günlerce ben koştum peşinde. Hiç körü körüne bişeye takılıp kalmadım hep araştırdım. Bütceme nerde daha uygununu bulurum diye. Tabi sanmayınki ben buluyorum erkek tarafı ödüyo ben buluyorum ben ve nişanlım ödüyoruz. Evlenmemize şurda birbuçuk ay kalmış kimse demiyoki siz ne yapıcaksınız ortada ne ev ne eşya var? Rabbim yardım ettide hafta sonu hemen bir ev bulabildim onu da ben buldum kızlar şimdi eşyaları araştırıyorum ama ev çok küçük olduğu için uyumlu eşya seçemiyorum onada canım sıkıldı. Bide bunların yanında sanki benimki ailenin üvey evladı gibi ve hala onları düşünüyo. o kadar güzel sindirmişlerki paramız yok diye nişanlıma ne desem ama onları parası yok olsa biliyorum yaparlar diyo. Üstüne gitmek istemiyorum ama bizimki ses çıkarmadıkça herkes iyi niyetimizi su istimal ediyo ay bıraksanız daha yazıcam. Havada ki kasvetten içim karardı heralde. Neyse kızlar kusura bakmayın uzun yazdım baya bunalmıştım çünkü

Canım nereden dinliyorsun? bende arıyorum şimdi indiriyim diye ama bulamadım...

google'dan yazdım videosunu çıkardı canım, Mete'nin bestesi yaz çıkacaktır muhtemelen...

sahi ne oldu onun sonu kaçırdım ben bir ara baktığımda cemile evde yerde yatıyordu ali kaptan birşey mi yaptı kaçırdım göremedim:S Birde balıkçıya ne oldu kurtuldu mu

Tecavüz etmiş, ben hepsini izlemedim, en son Berrin Ahmet'in peşinden bağırıyordu onu izledim...
Ayy Ali gibi karaktersiz erkekler varmıdır acaba? Hem başkasını tercih et, hemde eski karının hayatını zindan et...

:60: bende aşkımı tuzlu kahveye ikna edemiyorum muhtemelen ayak basmayada edemem:)

Canım benimkide sakın bana tuzlu kahve yapma herkesin için terslerim bak seni falan demişti...
bende tmm tmm deyip geçmiştim sonra geldiğinde içeri girerken kulağına bu günü bi daha geri getiremeyiz herşeye razı olman lazım,seni çok seviyorum bakalım sende beni yeterince seviyormusun ?dedim güldüm ve yaptım tabiki tuzlu kahve o da paşa paşa içti hatta ilk yudumdan sonra rengi değişti annemde oğlum içemiyceksen ver dökelim falan dedi... o da mertlik bozulmasın diye dibine kadar içti valla :)))

artık sabrım bitmek üzere kızlar ya herşeye sevgilim için katlanıyorum ama bazen gücüm tükeniyo kendimi ne kadar telkin etsem avutsamda yoruldum iyice artık. Bu erkek tarafının umursamazlığı iyice canımı sıkmaya başladı artık. Herkeşi nişanlımla ben yapıyoruz. Onlar sadece izlemekle yetiniyolar nerdeyse yorum bile yapmıyolar yani. Herşeye ben ve benim ailem koşturuyo. Ben hiç şikayet etmedim ama artık yoruldum. Beyaz eşya alınacağı zaman aylarca araştırdım. En uygun fiyatlı en kalitelisi hangisi onları ben buldum. Evlilik işi olunca düğün salonları araştırdım, nikahı, kır düğününü bilmem ne onu ben ayarladım. Balayı işi çıktı günlerce ben koştum peşinde. Hiç körü körüne bişeye takılıp kalmadım hep araştırdım. Bütceme nerde daha uygununu bulurum diye. Tabi sanmayınki ben buluyorum erkek tarafı ödüyo ben buluyorum ben ve nişanlım ödüyoruz. Evlenmemize şurda birbuçuk ay kalmış kimse demiyoki siz ne yapıcaksınız ortada ne ev ne eşya var? Rabbim yardım ettide hafta sonu hemen bir ev bulabildim onu da ben buldum kızlar şimdi eşyaları araştırıyorum ama ev çok küçük olduğu için uyumlu eşya seçemiyorum onada canım sıkıldı. Bide bunların yanında sanki benimki ailenin üvey evladı gibi ve hala onları düşünüyo. o kadar güzel sindirmişlerki paramız yok diye nişanlıma ne desem ama onları parası yok olsa biliyorum yaparlar diyo. Üstüne gitmek istemiyorum ama bizimki ses çıkarmadıkça herkes iyi niyetimizi su istimal ediyo ay bıraksanız daha yazıcam. Havada ki kasvetten içim karardı heralde. Neyse kızlar kusura bakmayın uzun yazdım baya bunalmıştım çünkü

Canım belkide seni en iyi ben anlıyorumdur şuanda... çünkü bende daha beter bi aile var karşı tarafta.. o kadarki düğüne bile gelmiyceklermiş o da sırf takı masrafından kurtulmak için... Allaha şükür ufak ufak yarım yamalakta olsa herşeyimizi yaptık birtek ev bulmamız kaldıki onuda deli gibi arıyorum... aynen bende senin gibi herşeyi kendim yaptım nişanlımda herzaman destek oldu. ailem zaten herşeye koşturuyo sağolsun. ama onların tarafı daha bir iğne bile yapmadılar bırak bişey almayı arayıp sormuyorlar bile... Boşver siz huzurlu olunda onlar dışarda kalsada olur. sonradan biz şöle böle yaptık diye başınızı ağrıtmalarındansa...

canım bu durumda tek olan sen değilsin birçok kişi bu sorunları yaşıyor ama sorun olmamalı sadece can sıkar.düşünki sırt sırta vermişsiniz güçlüsünüz herşeyinizi kendiniz yapıyorsunuz ve düşünki pasif bir kadın değilsin önüne sunuldukça hee diyeceksin ben çok güçlü gördüm seni :81: kadın dediğin güçlü olmalı başarmayı kendine odaklamalı:81:

Canım benimkide sakın bana tuzlu kahve yapma herkesin için terslerim bak seni falan demişti...
bende tmm tmm deyip geçmiştim sonra geldiğinde içeri girerken kulağına bu günü bi daha geri getiremeyiz herşeye razı olman lazım,seni çok seviyorum bakalım sende beni yeterince seviyormusun ?dedim güldüm ve yaptım tabiki tuzlu kahve o da paşa paşa içti hatta ilk yudumdan sonra rengi değişti annemde oğlum içemiyceksen ver dökelim falan dedi... o da mertlik bozulmasın diye dibine kadar içti valla :)))

:1: benim aşkımda bana babama baba kalk gidelim ben vazgeçtim bu kız bir kahve yapmayı bile beceremiyor derim görürsün dedi kötü tehtit etti çok tırstım:1:

spicy canım benimki daha ben teklif etmeden söyledi..
" bak tuzlu kahve getirirsen halıya dökerim annen de sana kızar " diye..annem halıyı yeni almıştı ve açık renkti o zaman :69:
benimki de azıcık deli yapar mı yapar hani..
ama ben kıyamam tuzlu kahve falan içiremem zaten terden sırılsıklam olmuştu o gün ve tuvalete bile kalkamadı utanmaktan :69:
oyy ne şekerdi balım benim yaa...

nilaycım yani uzun olur sanırım rob yerine olacağı için ama net bişey düşünmedim..
dün sordu da bana ne alınır vb diye..
ben giymem dedi.boşa da masraf yapmayın dedi..
içimde hevesti ama neyse bakalım :69:

Yani şimdi canım hevesinde varmış ama bence enişde haklı.
Ben erkeklere bilmiyorum ama uzun kazak hırka yada ceket tarzı şeyleri hiç yakıştırmıyorum.
Evde dahi olsa hoş durmuyor bence.Yada benimki çok uzun boylu onu hayal ettiğim için olmazmış gibi geliyor.Hani onun yerine işden geldikden sonra giyebileceği eşortman takımı alınabilir.

Nişanlım tuzlu biberli kahveyi içti ama kıpkırmızıda oldu sonra amcam dayanamadı elinden aldı.Tabi ben göremedim ama yorumlar o şekilde :1:

:1: benim aşkımda bana babama baba kalk gidelim ben vazgeçtim bu kız bir kahve yapmayı bile beceremiyor derim görürsün dedi kötü tehtit etti çok tırstım:1:

:9: ahh erkekler... biz yaparım dediğimiz şeyi yaparız ama onlar öle değiller.. heleki o anın heyecanı ile belkide kahvenin tuzlu olduğunu bile anlamaz :9:
Ama yinede riske atma istersenn :))

Kızlar bir çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz, öyle bir zamandayızki artık evlatlar düğünü üstlenir oldu.
Ama bunun avantajıda var, bu zor günleri daha sonra hatırlayıp birbirimize bağlılığımızı arttırırız...

Canım belkide seni en iyi ben anlıyorumdur şuanda... çünkü bende daha beter bi aile var karşı tarafta.. o kadarki düğüne bile gelmiyceklermiş o da sırf takı masrafından kurtulmak için... Allaha şükür ufak ufak yarım yamalakta olsa herşeyimizi yaptık birtek ev bulmamız kaldıki onuda deli gibi arıyorum... aynen bende senin gibi herşeyi kendim yaptım nişanlımda herzaman destek oldu. ailem zaten herşeye koşturuyo sağolsun. ama onların tarafı daha bir iğne bile yapmadılar bırak bişey almayı arayıp sormuyorlar bile... Boşver siz huzurlu olunda onlar dışarda kalsada olur. sonradan biz şöle böle yaptık diye başınızı ağrıtmalarındansa...

evet canım bende öyle diyorum bişi yapmasınlarki söz haklarıda olmasın ama aileler olarak yapılması gereken belli başlı sorumluluklar vardır. Ben zaten hakkım olan birçok şeyden feragat etmişim durumları yoksa olmasın diyorum. Benim sadece aile arasında bir söz yapıldı ondada sevgilimin evlenme teklifi ettiği tek taşı taktık sadece. o kadar bi tek beni ilk görmeye geldiklerinde zincirli bi bileklik takmışlardı. O gün bugündür başka hiç bir şey yok. Ve düğündede sadece 2 bilezik takıcaklarmış. Ben gene sesimi çıkarmadım durumları yoksa olmasın diye. Ama bu kadarı iyi niyeti su istimal ne aramak var ne sormak. Görümcem evin tek kızı bide en küçüğü öyle şımartmışlarki dolabını açsanız benden daha çok kıyafeti vardır ve çoğu marka şeyler yıllardır dersaneye gidiyo. Annesi bu yıl yollayamam durumumuz yok diye ayıldı bayıldı krizler geçirdi bi görseniz. Benim kimseden bi beklentim yok. Ama benim ailemde varlıktan yapmıyo sadece sorumluluklarındaki şeyleri yapıyo. Erkek tarafı görmezden geliyo sanki bizi. Mesela haftasonu yengem sana düdüklünü ben alıcam dedi Kadın hemen pazartesi gitmiş almış. Dayımın eşi yani. Nişanlımın dayısı da görümceme gitmiş dokunmatik cep telefonu almış. Duruma bakarmısınız yani

Yani şimdi canım hevesinde varmış ama bence enişde haklı.
Ben erkeklere bilmiyorum ama uzun kazak hırka yada ceket tarzı şeyleri hiç yakıştırmıyorum.
Evde dahi olsa hoş durmuyor bence.Yada benimki çok uzun boylu onu hayal ettiğim için olmazmış gibi geliyor.Hani onun yerine işden geldikden sonra giyebileceği eşortman takımı alınabilir.

Nişanlım tuzlu biberli kahveyi içti ama kıpkırmızıda oldu sonra amcam dayanamadı elinden aldı.Tabi ben göremedim ama yorumlar o şekilde :1:

çok uzun değil benimki 1.72 boyu..
uzun bir kabanı var kışın giyiyor..onu çok yakıştırıyorum ama istemediği bir şeyi de yaptıramam tabi..
çok uzun alınmaz sanırım ..
eşofman takım zaten alınacak..biz rob yerine birşey arıyoruz o da hırka olur sanırım..

tuzlu kahve konusunda hiç korkmayın kızlar
ne kadar tehdit etseniz de dibine kadar içiyolar
benimki kızara bozara içti :)))

esra ve emine hiç takılmayın karşı tarafın ailesine
daha önce de demiştim size
benim kendi babamken bana hiçbişey yapmadı
elalem ne yapsın ki
gerçi nişanlımın ailesi üzerine düüşen herşeyi yaptı
ama benim babam ben 6 aydır nişanlıyım bana bir lirası bile geçmedi
herşeyimi kendim yaptım
annemde çalışmadığı için maddi olarak çok fazla destek veremiyo ama
el işi yapıp bi şekilde az da olsa destek olmaya çalışıyo
manevi destek veriyo en azından o bile yetiyo
onun hakkını asla ödeyemem
o yüzden takılmayın karşı tarafın ailesine
herşeyin zamanı ve sırası gelicek
ben o günleri bekliyorum
sizde öyle yapın

neden kusura bakalım arkadaşım,
yazdığın şeyler birebir benim yaşadıklarımla örtüşüyor
daha kayınvalidem düğün mekanın nerede olduğunu bilmiyo, evimize gelip bir kere baktı sadece sonra da oğlum ben senin yokluğuna alışamam diyip ağladı yol boyunca.
nişanlım kredi çekti de alıyoruz eşyalarımızı, herşeyimizi ama herşeyimizi biz alıyoruz, şimdi biraz açığımız var kuzeninden borç istedik.
doğalgaz faturamız gelmiş açılım bedeli almışlar 177 TL annesi de görmüş onu
kendinin sanmış, nişanlıma diyo ki neden bu kadar cok geldi bize
nişanlımda anne yok o bizim dedi, ohh şükürler olsun dedi
sen öde anne ilk fatura senden olsun dedi, ödeyemem oğlum kına sepeti ve tepsisi aldım dedi
ben boşverdim canım sende boşver, nişanlınla mutlu olduğun sürece dert etme... gün gelir devran döner

Back
X