- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #68.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ege ünv de mi okudu canım ? banada beklerim yolun düşerse :)
Ben izmire dönüş yapalı 2 ay oluyor. ünv için istanbula bi gittim 11 yıl kaldım ama daha fazla dayanamadım ve geri döndüm çok şükür. şimdi çok mutluyum seviyorum izmiri çok :)
ege üni.edeb.fakültesi canım..3 kere gittim..hatta orada kalmasını istedim izmire yerleşmek istedik ama kısmet olmadı..çok sevdim izmiri konağı alsancağı ..hatta kızlarağasında kahve bile içtim..o nasıl bir kahve söylermisin emine o nasıl bir tat..metrosu rahat minübüsü rahat..hatta havalimanına gidicektik gaziemirdeydi sanırım..şoför hemen eğilin polis var sağda dedi..ama istanbul öylemi..sıkış pıkış olmaktan akrabam kalmadı memlekettekıcasası izmiri çok seviyorum eminecim
![]()
çk tatlymş bnde aksesuar olrk düşünüyodm bi anlamıda varmş grrsem bnde alayım beyaz yada cam alırım
Hem Allah nazardan korusun hemde uğur getirsin dimi ama![]()
Aynen canım bende çok seviyorum ve bende ünv den sonra burda iş bulup dönmeyi çok istedim ama kısmet olmadı vakit saat 11 yıl sonraymış demek.gitmedende çok severdim ama heleki istanbuldan sonra burası cennet gibi geliyor bana.:) Allah sizin içinde inşallah ilerde burayı nasip eder canım. İzmirin suyundan içen buradan vazgeçemezki sen kahvesini içmişsin kesin gelirsiniz yine dayanamayıp :))
Aynen canım bende çok seviyorum ve bende ünv den sonra burda iş bulup dönmeyi çok istedim ama kısmet olmadı vakit saat 11 yıl sonraymış demek.gitmedende çok severdim ama heleki istanbuldan sonra burası cennet gibi geliyor bana.:) Allah sizin içinde inşallah ilerde burayı nasip eder canım. İzmirin suyundan içen buradan vazgeçemezki sen kahvesini içmişsin kesin gelirsiniz yine dayanamayıp :))
Yani dediğim gibi halam ve teyzemde görmüştüm ve onlar denemişti ikisinde de büyükten küçüğe yani büyük önde olacak şekilde diziliydi canım :)
Ne güzel heyecanlar kızlar darısı bizim başımıza inşallah.
Valla sırf şu sitres bitsin diye günler çabucak geçsin istiyorum.
Buket nişanlılık sözlülük zamanını uzatmamakla en iyisini yaptın.
Şimdiki aklım olca söz yüzüklerinden 1 ay sonra nikah oldu bitti![]()
o zaman ters dizmişim hemen düzelteyim büyükten küçükler gözükmez diye düşünmüştüm ben![]()
günaydın diycektim saat 12:43 olmuş
ben anca geldim işe
bugün sevgiye ve ilgiye ihticayım var beni sevin kızlar![]()
günaydın diycektim saat 12:43 olmuş
ben anca geldim işe
bugün sevgiye ve ilgiye ihticayım var beni sevin kızlar![]()
yinede çokta yakın olmayacak canım 30 nisan söz olursa haziran başı nişan düşünüyorum ama düğün ekimden önce olamaz:S
gel gell gelll yanıma oyyy kuzummm saçları mis kokulu kuzum..kimcikler üzdü kuzumu..:86:
Oy oy oy kim gelmiş zübüşüm gelmiş fıstık hatun gelmiş gel yamacımıza gül bakayımmm heh şöyleee ne kadan da fıstık olmuşsun sen buğün yesin enişde seniBirde çiçek vereyim sana dur
Gel birde sarılayımm
Ohhh şimdide oynuyalım yandan yandan
![]()
Evinde fil olursa ve dediğim gibi hortumları kapıya bakarsa o kişi evi sahibi olur derler.
siziiii varya mıncıra mıncıra sevesim geldiiiii zilliler sizii yerim sizi severim sizi sarılırım kocamann siz beni güldürüp mutlu ettiniz rabbim sizi bizi hepimizi mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhh