• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay bende bir itirafda bulanayım bencillik belki ama bazen nişanlımın aşırı ilgisinden çok bunalıyorum.
Bilenler bilir her akşam aynı saatte uyuyoruz biz.Dün mesela hemen yatağıma geçmedim mesajlar aramalar hemen meraklanıyor.Sesim biraz üzgün çıksa anında telaşlanıyor.Güldürmeye çalışıyor falan filan.Tartışmak mümkün değil mesela benim nişanlımla.Sinirlenmiyor çocuk çok sabırlı.Dün sen hiç sinirlenmiyor musun diyorum mesela düğünü erteleyelim dediğimde korktuğumda hazır değilim dediğimde diyorum.Bana anlatmıcaksında kime anlatıcaksın fıstığım diyor.Sinirleniyorum mesela buğün bir müşteri aradı canım dedi ona çok sinirlendim diyor.Aldı beni bir gülmek.Sen en önce adam gibi konuşmayı öğren dedim kapadım yüzüne diyor.Çocuk gibi bana şikayet ediyor.Herşeyinide paylaşır benimle.Tamam bu hoş ama bazen de keşke arkadaşları ortamı olsa demiyor değilim.Of of bilmiyorum saçmalıyorum:(

Evet Eminemcimm bu koltugun kuması da ona benziyor o yüzden paylastım zaten ....ya da deri alın kızlar biz evde tam deri ama öyle kullanıyoruz annem evde yokken cifliyorum çok da güzel lekeler çıkıyor :1:

Burda herkesi gördüm şurda kaç aydır konusuyoruz 2 Eda'yı da göremedim kendilierini mi naza çekiyorlar
:1:

Ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?
Bugün hiç evlenesim yok mesela...
O kadar zaman geçti ama özlemde duymuyorum :63:

bende bazen aynı şeyleri hissediyorum
aynı departmanda benden 1,5 sonra evlenecek olan bir arkadaş var
o da aynı şeyleri hissediyor

uzun süreli olmadığı sürece bu düşüncelerimiz zarar vermez de
geçmezse eğer problem var demektir

Ay bende bir itirafda bulanayım bencillik belki ama bazen nişanlımın aşırı ilgisinden çok bunalıyorum.
Bilenler bilir her akşam aynı saatte uyuyoruz biz.Dün mesela hemen yatağıma geçmedim mesajlar aramalar hemen meraklanıyor.Sesim biraz üzgün çıksa anında telaşlanıyor.Güldürmeye çalışıyor falan filan.Tartışmak mümkün değil mesela benim nişanlımla.Sinirlenmiyor çocuk çok sabırlı.Dün sen hiç sinirlenmiyor musun diyorum mesela düğünü erteleyelim dediğimde korktuğumda hazır değilim dediğimde diyorum.Bana anlatmıcaksında kime anlatıcaksın fıstığım diyor.Sinirleniyorum mesela buğün bir müşteri aradı canım dedi ona çok sinirlendim diyor.Aldı beni bir gülmek.Sen en önce adam gibi konuşmayı öğren dedim kapadım yüzüne diyor.Çocuk gibi bana şikayet ediyor.Herşeyinide paylaşır benimle.Tamam bu hoş ama bazen de keşke arkadaşları ortamı olsa demiyor değilim.Of of bilmiyorum saçmalıyorum:(

hakkaten naptın sen de yaaa....

sağolun kızlar
biraz daha iyiyim cok şükür betülcüm
havalardan sanırım halsizlik oluyor ama bugün daha iyiyim
sizlerde ne var ne yok
cok takip edemedim sizleri
yeni işime alışmaya çalışıyorum..

Havalar herkesi etkiliyor sanırım nesrin
Yeni işe alışmakda kolay değil allahım yardımcın olsun
Kendi adıma aynı iş güç hazırlıklar uğraşıyoruz gün sayıyoruz tabi önce sizinkileri siz evleninki sıra bize gelsin.Kilit noktam zuzuş buğün yorum yazmadı yada ben görmedimm :68:

Evet Eminemcimm bu koltugun kuması da ona benziyor o yüzden paylastım zaten ....ya da deri alın kızlar biz evde tam deri ama öyle kullanıyoruz annem evde yokken cifliyorum çok da güzel lekeler çıkıyor :1:

Burda herkesi gördüm şurda kaç aydır konusuyoruz 2 Eda'yı da göremedim kendilierini mi naza çekiyorlar
:1:

eda'lı gelinleriz biz
canım ben pek güvenemiyorum böyle uluorta resim koymaya
sadece forumda biz olsak neyse de bir baksana 2 ziyaretci var

sağolun kızlar
biraz daha iyiyim cok şükür betülcüm
havalardan sanırım halsizlik oluyor ama bugün daha iyiyim
sizlerde ne var ne yok
cok takip edemedim sizleri
yeni işime alışmaya çalışıyorum..
bnde iyiyim cnm eşyalarımızı aldk mutfak dolabımı seçtm parke evin kapıları vs onları seçtm kızlarla kaynatıyoruz sende alışırsn hemen inş.
bende bazen aynı şeyleri hissediyorum
aynı departmanda benden 1,5 sonra evlenecek olan bir arkadaş var
o da aynı şeyleri hissediyor

uzun süreli olmadığı sürece bu düşüncelerimiz zarar vermez de
geçmezse eğer problem var demektir

acaba nişanlılarımzda zaman zaman böyle hissediyor mudur

yaa benimki çok istedi deri koltuk alalım diye ama ne biliyim ben yazın yapışırız rahat oturamayız diye istemedim :)
Şimdiden güle güle kullan canım inşallah hepsi istediğin gibi olur :)

Back
X