- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #68.181
Xedda seni gördümm canımm dier edaya eklenme gönderdim....Eda kızzz cilvelisin sen ama enişte çok agrasif duruooo....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sobe sobe sobe edoşş seni gördüm
Kız çok tatlısın ve çok güzelsin gözlerine bayıldım.
Valla enişteyede kızdım içden içe böyle bir güzellik üzülür mü yahu.
Ahh işde erkek milleti hepsi aynı![]()
sende cok hossun canım tesekkür ederimmm
Xedda seni gördümm canımm dier edaya eklenme gönderdim....Eda kızzz cilvelisin sen ama enişte çok agrasif duruooo....
ya ben seni, yeyim yeyim yeyimde doymam..fıstıgım senin varya şu tatlı dilin kocayı erir bitiri bende o dil yok işte höyttt diyom millete kaçırıyom herkesi sonra yanlız kalıyom ağlıyomda ağlıyom![]()
Oy oy kıyamam ben sana.Kız valla şapkalı fotonda pek bir cilveli çıkmışsın şapka zaten bir şirinlik katmış.Ama diğer fotona bittim resmen.Valla enişde bilsin kıymetini böyle hatunda herkese nasip olmaz.
Kız ben bu dil sayesinde koca buldum dermişim![]()
Teşekkür ederim nesrincim:)
Benim her resim farklıdır pek çekinmem zaten bulabildiklerimi ekledim.
Zübüş seni gördüm canım çok tatlısın.Bindallıların çok hoş.
Özellikle saçların uzun saçları hep beğenmişimdir:)
Eda senin resimlerinede baktım canım nişan elbisen çok yakışmış.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
bende ekledimm foto :)
maşallah sana da canım
ismini bilmiyorum ama
çok sağol canımm :) nilgün
valla anacım hepiciğimiznki bilsin güzelliğin beş para etmez desin bu bendeki aşk olmasa desin o bana yeter..ama bana naber diyo iyi kanka dicen şapa oturcak
manita işte adı üstünde
ay kuzum sağolsaın ne gzel sevgi pıtırcığı olduk resimlerimizde gördük sevdik birbrimizi:)![]()
Hepinize maşallah kızlar![]()
![]()
2011 in güzel gelinleri bizler olcaz![]()
![]()
![]()
![]()