• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar herkese merhaba :)

kına kesesine böyle birşey ekleme fikri valla benimde çok hoşuma gitti siz çok yaşayın emi:kkk::kkk:

bu arada buketcim sende söz havlularına ekle istersen canım tarihte yaz hem hatıra kalmış olur:34:

komutana sorayım eve gidince bakalım ne diyecek ekle derse eklerim:)

herkese merhabaaa

ben de foruma üye oldum ve 22 temmuzda evleniyorum ben dee. bu yüzden aranıza katılayım istedim :) gelinliğim halloldu fakat nikah şekeri ve davetiye hala ayarlayamadık :(
zor ve güzel koşuşturmalarmış bunlar, alah herkese nasip etsinnn :52:

Zuhallll nerlerdesin sen canım hoşgeldinnnn
Bugün benim yatma günüm sen yoksun
Yarında sabahtan geceye kadar ben çalışıyorum...

nesrincim takip ediyoruumm sizleri:))) son çeyizleri görmedim sanma dilim tutuldu yorum yapamadım dermişim:)) vaktim olmadı canım hepsi birbirinden güze.l su setine bayıldım cıvıl cıvıl uyumlu şeyleri nasıl denk getiriyorsun şaşırıyorum valla ben bardak takımı almaya kalsam kesin biri kırılmış olur :86:arkadaşlarının hediyeleride çok güzel hepsini çok güzel gümlerde kullan:nazar::4: konyada hava nasıl bu arada burası yağmurlu buz gibi dağın etekleri :37:

betüşşşşş baharat setimde güzel beklediğimden daha şık :69: senin baharatlığı görüp bi anda aldım nasıl olduysa enerji geçti senden ne oldu:86:

Aminnnn edoşşumm aminnn :nazar:

Ay bak aklıma ben çizelge dediğim anda çizelgemin hazırlayıp bana yolladığın zaman geldii yerim senii dur çiçek vercem dur dur geliyorrrr :71:

sağol bebeğim papatya kokun geldi bana papatyam benim :16: ben ilk geldiğimde bilmiyodum çok üzülmüştüm yapamayınca..aslışım banada yardım etmişti..o yüzden herkese yapmak sanki mutlu ediyo beni :17:

O zaman napıyoruz İŞYERİNDEN ZIMBA çalıyoruz EVDE zımbalıyoruz....ama ertesi gün geri yerine bırakıyoruz..

:60::60:

Ay ben bunu zamanında yaptıydımm.
Evde çalışmam gerekiyordu hesap makinemi kalemlerimi zımbamı herşeyimi eve taşımıştım.
Kaybalmasın diye kimseyi yaklaştırmıyordum kendimeee :1:

Nurgülüm hoş geldin canımm :70:

Back
X