• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

:60::60:

Ay ben bunu zamanında yaptıydımm.
Evde çalışmam gerekiyordu hesap makinemi kalemlerimi zımbamı herşeyimi eve taşımıştım.
Kaybalmasın diye kimseyi yaklaştırmıyordum kendimeee :1:

Nurgülüm hoş geldin canımm :70:

hoşbulduk canım

deliyim meliyimde iyi kızım sankim beya:27:

hemde çok iyisin yerim ben seni yer

Oy oy kıyamam.Kalbide çok temizdir benim arkadaşımın herkesciklere yardıma koşarrr :70:

hiç sorma valla hemen herkese el uzatır ya yardımsever vatandaş :1::1::1:

nesrincim takip ediyoruumm sizleri:))) son çeyizleri görmedim sanma dilim tutuldu yorum yapamadım dermişim:)) vaktim olmadı canım hepsi birbirinden güze.l su setine bayıldım cıvıl cıvıl uyumlu şeyleri nasıl denk getiriyorsun şaşırıyorum valla ben bardak takımı almaya kalsam kesin biri kırılmış olur :86:arkadaşlarının hediyeleride çok güzel hepsini çok güzel gümlerde kullan:nazar::4: konyada hava nasıl bu arada burası yağmurlu buz gibi dağın etekleri :37:

betüşşşşş baharat setimde güzel beklediğimden daha şık :69: senin baharatlığı görüp bi anda aldım nasıl olduysa enerji geçti senden ne oldu:86:

canım benim teşekkür ederim
konya buz gibi bugün izindeyim
polisevinde yatıyorum bütün gün yattım valla
ama yarın mahvolucam kesin soğuklarda
daha evimi yerleştiremedimmm bennn:8:

herkese merhabaaa

ben de foruma üye oldum ve 22 temmuzda evleniyorum ben dee. bu yüzden aranıza katılayım istedim :) gelinliğim halloldu fakat nikah şekeri ve davetiye hala ayarlayamadık :(
zor ve güzel koşuşturmalarmış bunlar, alah herkese nasip etsinnn :52:

Hoş gelmişsinn.Daha zamanın varmış ayarlanır hiç sıkma canını.

Eda'm netcem bilmiyorum, patroncum bişey demezde bu kız çok yüzsüz diyecek içinden :))
Niloo alış bacım, düğünde akşama kadar topuklu ayakkabıların üzerinde duracaksın...

selin hoşgeldin aramıza..
hepsi hallediliyor hayırlısıyla...

Kız nesrin senden ilham aldım bende naptım =))
Bunu daha küçük boyutlara getirip renkli çıktı alıp
dediğin gibi kına kesesine tutturunca güzel olur kanımca :1:
Sağol canım fikir için :) :nazar: :70:
$aSlının kınası..webp

slm şekerler naber
valla ben habire brownileri yuvarlıyorum
yuvarlaya yuvarlaya düğünde bende top gibi yuvarlanıcam bu gidişle

bacım çok yuvarlama yaa.
oran buran fırtlamasın. şu son zamanlar şu boğazımıza hakim olmaya çalışalım :))
ben de zor oluyom ama napim. çikolatanın tadını unuttum bir aydır :60: :52:

[QUOsebnem42;18812925]zeynep ekledim dediğin saç modellerini gördün mü?[/QUO

ay işim çıktı kızlar giredim nete.
şebnem görmedim canım eklediklerini ya :(

Kız nesrin senden ilham aldım bende naptım =))
Bunu daha küçük boyutlara getirip renkli çıktı alıp
dediğin gibi kına kesesine tutturunca güzel olur kanımca :1:
Sağol canım fikir için :) :nazar: :70:
Eki Görüntüle 182003

anammmmm bu cok tatlı bişi aslı
bundan mı yapsam bende pek beğendim
ama bunun boş olanını nerden bulucam

adaş bu yaptıklarım niye küçük gözüküyo anlamadım..begendinmi yazıyı ben yazdım..senin hislerinle senin tarzına uydugunu düşündüm :29:

uydu canım uydu cok güzel:31:

bu arada kızlar, mobilyacımız aramış nişanlımı
yarın öğleden sonra mobilyalarımızı getirceklermiş:46:
bende izin aldım müdürümden
çok heyecanlandım bi anda:61:
yarın yemek odam, oturma odamın L koltuğu ve yatak odam geliyor Allah'dan bir mani çıkmazsa

Eda'm netcem bilmiyorum, patroncum bişey demezde bu kız çok yüzsüz diyecek içinden :))
Niloo alış bacım, düğünde akşama kadar topuklu ayakkabıların üzerinde duracaksın...

Kız orda giyeceğin rugan tapuk olcak buğün giydiğim mahfetti beni resmen düşmediğime şükrediyorum.:9:

Bana diyet demeyin kızlar moralim sıfır oluyorr sporamı yazılsam ne yapsam hiç bilmiyorum :84:

Back
X