• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nesrincim takip ediyoruumm sizleri:))) son çeyizleri görmedim sanma dilim tutuldu yorum yapamadım dermişim:)) vaktim olmadı canım hepsi birbirinden güze.l su setine bayıldım cıvıl cıvıl uyumlu şeyleri nasıl denk getiriyorsun şaşırıyorum valla ben bardak takımı almaya kalsam kesin biri kırılmış olur :86:arkadaşlarının hediyeleride çok güzel hepsini çok güzel gümlerde kullan:nazar::4: konyada hava nasıl bu arada burası yağmurlu buz gibi dağın etekleri :37:

betüşşşşş baharat setimde güzel beklediğimden daha şık :69: senin baharatlığı görüp bi anda aldım nasıl olduysa enerji geçti senden ne oldu:86:

güle güle kullan zuzuşum

nesrin kına gecesi fikrine bayıldııım hemen çaldım fkride etiketleride :)) aslışım sağolsn

gülcüm çk geçmş olsn canım

ben çok hasta oldum safra kesesi ile ilgili sıkıntım var ama çözemediler hala hastanede kaldım pzar gününden beri. felaket geceleri azap oldu mahvoldum.. pazartesi taramalar var yandım ben düğüne 3hafta kala belimi daha bugün doğrultabildim:58:

geçmiş olsun canım dikakt et kendine düğün arifesi merak etmiştik seni

ya kızlarrr siz böyle konuştukça benimde kına gecesi yapasım geldi çokkk özendimm çoook:69:

eski köye yeni adet getirmeyin sende buko gibi yapmıcam deme..1 kere oluyo kınamız kızlar halay çekicez bindallılarla :64::64:

ben nedense hiç özenmiyorum ya sevmiyorum kına gecelerini ömrü hayatımda toplam 2 kınaya gittim ikisinde de çok küçüktüm annem zorla götürmüş:) kuzenimin bile kınasına gitmemiştim

Son düzenleme:
Birgün bir ku$ soğukdan donar ve hzla yere dü$er.Tam soğukdan öleceğini dü$ünürken.İneğin biri üstüne sıçar.
Ku$ küfrederken bokun sıcaklığı ile kanatları ısınır. Ku$ çok sevinir fakat bokun içinden çıkamaz ötmeye ba$lar.
O sırada bir kedi gelip onu çıkarır Ku$ tam tşk edecekken kedi onu yer.

Yani Neymiş
*Her üstüne sıçanı düşmanın sanma!
*Seni her bokdan çıkaranı dostun sanma!
*Bokun içinde mutluysan ses Çıkarma:)

geçmiş olsun güle güle kirletin :)
Fatmagülü izliyorum bende bitaraftan :)

doğal gaz girdi eve onun ince ince tozlarını temizledik ama öldüm yaa..
bardakları toplamadığıma pişmanım..
içlerine kadar girmiş taa dolapların içinde :(

ama şükür şimdi dinleniyorum..
ben de veda var fox.ta ona bakınıyorum arada..

hoşgeldin canım akşamcı aysunda gelsin kadro tam olsun bende bayılıyorum öyle sessiz doğa yerlerine tam kafa dinlemelik birde yanında sevdiceğin olsa:69:

Back
X