• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

tabi beyazda olabilir ama kimisi çabuk kirlenir bari bi ton koyusu olsun dediler..
Mobilya örneklerim yok biraz nette arastırdm ama bulamadım :97:

gönlüne göre olsun inşallah.
benim bi arkadaşımda beyazı kullanmak daha rahat diyodu :1:
çamaşır suyunu döküp siliyomuş :))
ama bej filanda güzel. açık renkler herzaman iyidir insanın içini açıyor.

Ya kızlar bişey sorucam benim konsola şimdi baktımda 2 bölmeli, 3 rafı var, bir bölmesi çekmeceli, diğer tarafı dolap gibi, bu tabaklarım için yetermi acaba?
Canım sıkıldı yaa, görmeden karar vermeye çalışıyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

Buketcim gümüş mobilya sanırım bizzat yakından görmüştüm zenith çok hoş birde aspendos a bak istersen
öyle hatılıyorum yanlış olabilir

Ya kızlar bişey sorucam benim konsola şimdi baktımda 2 bölmeli, 3 rafı var, bir bölmesi çekmeceli, diğer tarafı dolap gibi, bu tabaklarım için yetermi acaba?
Canım sıkıldı yaa, görmeden karar vermeye çalışıyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

cnm tabaklarım derken sıgmaz mı yoksa yermi artar anlamında?

acaba çamasır suyu eskitmez mi :1:

bilmem ki malına kalitesine göre değişir heralde.
sürekli de silmek iyi değildir heralde :60:

esracığım resmi varmıydı?
yetmeyenleride fincanları kaseleri filan mutfağa koyarsın.
niye sıkıyosun canını ya bunun için sendee aaaaaaaaaaaaa :51:
Allah başka dert keder vermesin canımcım.

Buketcim gümüş mobilya sanırım bizzat yakından görmüştüm zenith çok hoş birde aspendos a bak istersen
öyle hatılıyorum yanlış olabilir

evet canım gümüş mobilya ben daha bakmadım da bakacağız güzelmiydi kalitesi almaya değer mi canım? zenith koyu renk kremle kombine olmaz ama aspendosta güzelmiş canım
kızlara soralım kızlar bumu yoksa az önce 2. olarak beğendiğiniz mi

Son düzenleme:
Ya annem gümüşlük yok diye bi dolu laf etti, şimdi bunun öyle olduğunu görürse düşünemiyorum onu.
Ateş bastı yeminlen, daraldım iyice yaa, bıktım arada kalmaktan, beni kendi halime bırakmıyorlarki
bana soran yokki, sen bilirsin diyip tavır koyuyor.

.
$untitled4.webp
$untitled5.webp

benim annemde vitrinsiz salon mu olur dedi bende her zamanki gibi ben yaparım olur dedimbirşey demedi sen kimseye bakma canım sen kullancaksın içine sinsin sığmayanı duvar ünitesinin dolaplarına koyarsın canım

evet canım gümüş mobilya ben daha bakmadım da bakacağız güzelmiydi kalitesi almaya değer mi canım? zenith koyu renk kremle kombine olmaz ama aspendosta güzelmiş canım
kızlara soralım kızlar bumu yoksa az önce 2. olarak beğendiğiniz mi

buda güzelmiş buket ama o 2 dediğimiz daha güzel bence :)

Ya annem gümüşlük yok diye bi dolu laf etti, şimdi bunun öyle olduğunu görürse düşünemiyorum onu.
Ateş bastı yeminlen, daraldım iyice yaa, bıktım arada kalmaktan, beni kendi halime bırakmıyorlarki
bana soran yokki, sen bilirsin diyip tavır koyuyor.

esra tavır yapsada aldırmamaya çalışcan. şu bir iki ayda.
alınmış yani. sende istememişsin.
annen böle beğenmezse ay küçük müçük derse tabiki senin içine sindiyse açıkça belli et ay acabamı belkiye falan düşme konuşurken. :1: o da ikna olur zaten :)
niye biraz daha anlayışlı olmuyolar ki :25:

Buketcim kaliteli gümüş mobilya ben zenite bayıldım yatak odasına özellikle harıka kullanışlı idi aspendos da çok hoş duruyordu biraz uçuk fiyattı almadım 3 kere gittim arka arkaya adam fiyatta iner diye ama inmedi hiç

buda güzelmiş buket ama o 2 dediğimiz daha güzel bence :)

esra tavır yapsada aldırmamaya çalışcan. şu bir iki ayda.
alınmış yani. sende istememişsin.
annen böle beğenmezse ay küçük müçük derse tabiki senin içine sindiyse açıkça belli et ay acabamı belkiye falan düşme konuşurken. :1: o da ikna olur zaten :)
niye biraz daha anlayışlı olmuyolar ki :25:

Ay sorma Aslı'cım yaa, anneme göre yaptırmayınca nişanlıma söz geçiremiyor oluyorum.
Beni en çok yaralayanda bu, sanki nişanlım bana zorla yaptırıyor gibi davranıyorlar, oysaki ben istediğim için öyle oldu, ya ben gümüşlük sevmiyorum ve bunu kimseye anlatamıyorum, şimdi bi dünya laf yapacak, Allah'ım sen bana yardım et :((

Back
X