- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #68.841
bugün 15 te diyorlardı ama bana mesaj geliyor sonuçları daha gelmedi canım
ay açklayamadılar gtti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 15 te diyorlardı ama bana mesaj geliyor sonuçları daha gelmedi canım
zaten duvar ünitesi oalcak canım tv sehpası bende sevmyorum vitrinde almayacağım o takımın duvar üniteside bu
Eki Görüntüle 182910
kızlar ben salonu sütlü kahve veya bej+ turkuaz yapmayı düsünüyorum sizce nasıl olur yakısırmı
(turkuazı dekor yapmada kullanıcam)
mobilya örneklerin varmı bestdream.
beyaz turkuaz olsa daha bi güzel olur sanki![]()
tabi beyazda olabilir ama kimisi çabuk kirlenir bari bi ton koyusu olsun dediler..
Mobilya örneklerim yok biraz nette arastırdm ama bulamadım :97:
gönlüne göre olsun inşallah.
benim bi arkadaşımda beyazı kullanmak daha rahat diyodu
çamaşır suyunu döküp siliyomuş :))
ama bej filanda güzel. açık renkler herzaman iyidir insanın içini açıyor.
Ya kızlar bişey sorucam benim konsola şimdi baktımda 2 bölmeli, 3 rafı var, bir bölmesi çekmeceli, diğer tarafı dolap gibi, bu tabaklarım için yetermi acaba?
Canım sıkıldı yaa, görmeden karar vermeye çalışıyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
acaba çamasır suyu eskitmez mi![]()
Ya kızlar bişey sorucam benim konsola şimdi baktımda 2 bölmeli, 3 rafı var, bir bölmesi çekmeceli, diğer tarafı dolap gibi, bu tabaklarım için yetermi acaba?
Canım sıkıldı yaa, görmeden karar vermeye çalışıyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Buketcim gümüş mobilya sanırım bizzat yakından görmüştüm zenith çok hoş birde aspendos a bak istersen
öyle hatılıyorum yanlış olabilir
Eki Görüntüle 182927 Eki Görüntüle 182928 Eki Görüntüle 182929 Eki Görüntüle 182930
Tabiki tam aklındakiler değildir ölesine ekliyorum :)
bej rengi güzel bi koltuk takımı.
minderleri turkuaz. fon perde turkuaz. bir kaç süs eşyası ve halı bej turkuaz bence hoş olur :)
evet canım gümüş mobilya ben daha bakmadım da bakacağız güzelmiydi kalitesi almaya değer mi canım? zenith koyu renk kremle kombine olmaz ama aspendosta güzelmiş canım
kızlara soralım kızlar bumu yoksa az önce 2. olarak beğendiğiniz mi
Ya annem gümüşlük yok diye bi dolu laf etti, şimdi bunun öyle olduğunu görürse düşünemiyorum onu.
Ateş bastı yeminlen, daraldım iyice yaa, bıktım arada kalmaktan, beni kendi halime bırakmıyorlarki
bana soran yokki, sen bilirsin diyip tavır koyuyor.
buda güzelmiş buket ama o 2 dediğimiz daha güzel bence :)
esra tavır yapsada aldırmamaya çalışcan. şu bir iki ayda.
alınmış yani. sende istememişsin.
annen böle beğenmezse ay küçük müçük derse tabiki senin içine sindiyse açıkça belli et ay acabamı belkiye falan düşme konuşurken.o da ikna olur zaten :)
niye biraz daha anlayışlı olmuyolar ki![]()