• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

EDAAAAA umarımm okursun mu msjımı kuzucumm senii korkutmak istemiyorum ama lütfen ihmal etme;annemi 2 gün önce karın agrısı şikayetiyle hastaneye götürdük apandistten şüphe edildi ancak kist çıktı...bugün kan sonuçlarını aldı 3 gündür agrı çekiyor kan degerleri yüksek çıktıgı için kist apse yapmış o sancı yapıyormuş şu anda hastanede ilaçlı tedavi yapılacak inşallah iyileşir biz yanında kalamıyoruz ameliyat olmadıgı için şimdi hastanede yatıyor o yüzden sen de ihmal etme çok geçmiş olsun canım...

selam kızlar
evin hayırlı olsun canım emayn
meltemcim çok geçmiş olsun canım
geçmişi okuyamadım diğer herkese selam..

kızlar gelinliğe inci set alayım diyorum
ama bugün sorduk bir tek kolyesini 700 diyorlar
çok geldi bana
daha uygun bulurmuyum acaba of canım sıkıldı şimdi

selam kızlar

çok geldi bana

gelinlikle inci çok güzel duruyor gerçekten annemin inci seti var ben onu takmayı düşünüyorum inşallah sende gönlüne göre bulursun canım

selam kızlar

çok geldi bana

Çok teşekkür ederim nesrincim... :)
Hepimiz evlerimizde çok mutlu huzurlu yaşarız inşallah...
İnci kolye bencede çok pahalı yani sonrasında çok fazla kullanılabilecek bişey değil bana göre :)))
Ben emitasyon bişiler almayı düşünüyorum 50/60 a oluyo öle şeyler.

Merhaba kızlar :16:
Bizim hazırlıklar birden hız almaya başladı :66:
Ev bulduk en önemlisiydi, yavaş yavaş mobilyalara bakıcaz,
ama ondan önce birşey kaldı oda davetiye.
Yardımcı olursanız sevinirim kızlar, karar veremiyorum bi türlü :59:
http://www.kadinlarkulubu.com/davet...urmusunuz-kizlar-karar-veremiyorum-turlu.html

Canım geç kalmış olabilirim ama oyladım...
hayırlı olsun şimdiden
bizde evi yeni tuttuk ama mobilyaları 1 ay önce almıştık :9:
davetiyemizide sipariş verdik
işte bu :)
biz biraz çocuk ruhluyuzda :)

$04.06.2011.webp

selam kızlar

çok geldi bana

nesrin ben uğur incinin kolyesini ve 2 tane top inci küpeyi 400tl ye aldım cnm.

kızlar moralım cok bozuk..6 gün sonra düğünüm var acık havada..hava durumları cuma cumartesıyı yagmurlu gösteriyor..:43::43::43::43::43::43:

selam kızlar

çok geldi bana
canımm
bana alınan inci seti kolyesi ve küpesi =1.000 lira ben bide bileklik istedim daha da artar heralde...

700 yine iyi...

ama şöyle bişey duydum bak inciyi inci satan bi yerden altını kuyumcudan yaptrdığın zaman daha uyguna geliyormuş....

bizimki uğraşamam dedi sen bence bak çünkü bende üzüldüm o kadar pahalı olduğu için

veee bir bayanın kesinlikleinci kullanması gerekmiş ki ben zaten çok severim bide çok yakıştırırım kendime çok romantik:69:
kızlar moralım cok bozuk..6 gün sonra düğünüm var acık havada..hava durumları cuma cumartesıyı yagmurlu gösteriyor..:43::43::43::43::43::43:

oy oy uzulme güzelim bak ankarada hava kaç gndr nasıldı ??bugün güllük gülistanlıktı allahın işi hiççç belli olmaz mutlaka bi alternatfleri vardır üzülme

Canım geç kalmış olabilirim ama oyladım...
hayırlı olsun şimdiden
bizde evi yeni tuttuk ama mobilyaları 1 ay önce almıştık :9:
davetiyemizide sipariş verdik
işte bu :)
biz biraz çocuk ruhluyuzda :)

Eki Görüntüle 183125

Hayırlı olsun canım :nazar:
yok ne geç kalması daha tam karar veremedik,
biz sadeliği sevdiğimiz için muhtemelen o asil olan vardı ya siyahlı beyaz kurdeleli o olcak gibi :69:
sizin davetiyede çok güzel, başta bende çubuk adamlardan istemiştim ama nişanlımın akrabalarından kim evlendiyse hemen hemen aynısını yapmış bende kararımı değiştirdim sadelere döndüm :9:

23 nisan mavi önlüklerle sıraya girip rap rap yürürdük şiirler okurduk kürdülerde halk oyunları pom pom kızlar ne kdar büyüdüğümü bir o kadarda içimdeki çocukluğun gitmediğni fark ediyoreum tekrardan

günaydın kızlar

ekonomik olarak sorun yok sende bu yüzden rahatça bakabilirsin
donat mobilya gümüş birde zaman gazatesinde reklamı vardı sade ama çok asil duruyordu bir yatak odası vardı odam.com
gala mobilyada geçen ay gitmiştim ilk girişte 5000 küsürdü bayılmıştım ama yatak baza felan 1000 de öyle olsa beni çok ama çok aştı hani o an gökten para inse direk onu alır çıkardım

ekonomik olarak sorun yok sende bu yüzden rahatça bakabilirsin
donat mobilya gümüş birde zaman gazatesinde reklamı vardı sade ama çok asil duruyordu bir yatak odası vardı odam.com
gala mobilyada geçen ay gitmiştim ilk girişte 5000 küsürdü bayılmıştım ama yatak baza felan 1000 de öyle olsa beni çok ama çok aştı hani o an gökten para inse direk onu alır çıkardım

ah bende öyle ilk görüşte vurup almak istiyorum mobilyalarımı ama sürekli içime sinmeyen şeyler oluyor:S artwin mobilyadaki yatak odası çok güzeldi oda düz beyazdı ben birazda ahşap olsun ki krem renkle kombine yapabileyim istiyorum canım inş. gümüşten hepsini beğenirimde hepsini tk yerden alabiliriz

Back
X