• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslıcım güle güle kullan fıstıgım..çok güzelmiş ayakkabın..fatih enesden arkadasımda aldı 50 tlye..ben oraya bakmadıgıma pişman oldum..

teşekkür ederim canım. evet çok uygun fiyata geldi.
başka mağazalarda da denedim 80 den başlıyodu 120 ye kadar ama inan ayağım en çok bunda rahat etti. Sorun benim ayağımda diğerlerinin kalıplarında mı anlamadım.
Eda sen ayakkabının resmini eklemişmiydin kuzum?

teşekkür ederim canım. evet çok uygun fiyata geldi.
başka mağazalarda da denedim 80 den başlıyodu 120 ye kadar ama inan ayağım en çok bunda rahat etti. Sorun benim ayağımda diğerlerinin kalıplarında mı anlamadım.
Eda sen ayakkabının resmini eklemişmiydin kuzum?

eklemedim canım..sizinkini gördükçe benimkinin koyucak bi tarafı kalmadığını gördüm..:59:

denizcim dün gümüş mobilyaya baktım kızlarla beğendiğimiz yemek odası takımı gerçektende çok güzelmiş:69: tüm evin mobilyalarını seçtik bir tek yatak odası içime sinmedi ama beğendik genede bir tane hepsine toplam 18,5 fiyat çıkardılar bugüne kadar baktığımız mobilyacılardan en uygun fiyatı burası vermiş olsu artwin mobilya 25 bin demişti :S

eklemedim canım..sizinkini gördükçe benimkinin koyucak bi tarafı kalmadığını gördüm..:59:

eda saçmalama canım. gelinliğin altında kim görüyokii ayakkabıyı. inan hiç kimse dikkat etmicek bunlara :)

denizcim dün gümüş mobilyaya baktım kızlarla beğendiğimiz yemek odası takımı gerçektende çok güzelmiş:69: tüm evin mobilyalarını seçtik bir tek yatak odası içime sinmedi ama beğendik genede bir tane hepsine toplam 18,5 fiyat çıkardılar bugüne kadar baktığımız mobilyacılardan en uygun fiyatı burası vermiş olsu artwin mobilya 25 bin demişti :S

ohhh hayırlı olsun canım. of of sizin isteme olmadan herşey halloldu bile ya maşallah valla.
canım kıyafet aldınmı ???

önemli olan içine sinmesi canım inş. olur şimdiden bakmak karar vermek en güzeli daha bir kaç yere daha bakarsınız dediğim gibi izmir yolu üzerinede bak bazıları internette olmuyor kopya olmasın diye gidince ağzın açık kalıyor bende biraz gezindiğim için tecrübeliyim kafand netleşmiş en azından.

eda saçmalama canım. gelinliğin altında kim görüyokii ayakkabıyı. inan hiç kimse dikkat etmicek bunlara :)

ohhh hayırlı olsun canım. of of sizin isteme olmadan herşey halloldu bile ya maşallah valla.

:1: sorma aslı dün siemenstende beyaz eşyalarımı beğendik dün ya boschtakiler yada dün beğendiklerim olacak onlarda hazır yani:) Düğün zamanı telaşe olmayacak tak tak tak alıp çıkmayı planlıyoruz:) Dün aldım canım adilışıktan annem biraz abiye buldu istemede abiyegiyilmez dedi gönmlek pantolon giy dedi ama bn elbisemi çok beğendim:S

bir yakınmızın dğünene gitmiştik gelin masasına yakındı otruduğum yer damadın bir akrabası gelini oynamaya kaldırdı gelin bir sinir oldu damada bir surat sayıyor ne alaka bizden biri seni kaldırdı mı bu ne şimdi gibi ayy ne sinir bi durum sanki yapıştı koltuğa iki dön otur salak bütün gün suratsızdı

artık millet basmıştır dedikoduyu.

işte bende bu yüzden önemsemedim..görünmicek diye..bende 50 tlye aldım ama daha güzel bişi de alabilirmişim seninkisi gibi..sağlık olsun..nişanlımın fotog.makinasını geri verdim..tekrar alınca çekip eklerim size

çok şükür..en stressiz gelinimiz olucak buket:16:

:1: sorma aslı dün siemenstende beyaz eşyalarımı beğendik dün ya boschtakiler yada dün beğendiklerim olacak onlarda hazır yani:) Düğün zamanı telaşe olmayacak tak tak tak alıp çıkmayı planlıyoruz:) Dün aldım canım adilışıktan annem biraz abiye buldu istemede abiyegiyilmez dedi gönmlek pantolon giy dedi ama bn elbisemi çok beğendim:S

resmini çekmişindir inşallah bize göstermek için. :86:

önemli olan içine sinmesi canım inş. olur şimdiden bakmak karar vermek en güzeli daha bir kaç yere daha bakarsınız dediğim gibi izmir yolu üzerinede bak bazıları internette olmuyor kopya olmasın diye gidince ağzın açık kalıyor bende biraz gezindiğim için tecrübeliyim kafand netleşmiş en azından.

dediğin yerlerede bakacağım canım soracağım gene nerelerdi diye isimlerini unutma ben unuturum da:)

dediğin yerlerede bakacağım canım soracağım gene nerelerdi diye isimlerini unutma ben unuturum da:)

tabiki sor canım valla nerede ne var tek tek gezdim çünkü

adil ıışık kent meydanı avm den bir kaç bişey almıştım indirim zamanı elbise tarzı hiç bana göre yok hwp zayıf ve inceler için vardı

günaydın kızlarr ii haftalar herkese

[
betül zuhal hoş geldiniz günaydın

nasıl geçti hafta sonunuz kızlar

hoşbldk denizcimm.. haftasonu cumartesi nevimizdeydk tadilatla ilgili bkaç şey vardı onları hallettk kapılara boyaya filan karar verdk cumrtesi akşamı kayınvalidemlerle bi yakınlarınn düğününe gttk snrada nişanlmla bze geldk pazar sabahı o işe gtti bn uzun zamandan sra koca bi pazar gnünü evde geçrdm
QUOTE=spicy_;18865851]sözde foto çekerlerse onu koyarım diye düşündüm canım fön makyaj etkiliyor çünkü:)[/QUOTE]

buket çk az kaldı sözde mutlaka foto çektr al enşteyi yanına bekleyenlerm var de
:)

tabiki sor canım valla nerede ne var tek tek gezdim çünkü

adil ıışık kent meydanı avm den bir kaç bişey almıştım indirim zamanı elbise tarzı hiç bana göre yok hwp zayıf ve inceler için vardı

bende o zayıf ve ince grubuna girdiğim için benim gardrobumun %80 i adil ışıktır zaten bir sürü mağaza gezdik en sonadil ışığa girdim gene ordan aldım çıktım nedens ordan başka yerde bulamıyorum.

betül zuhal hoş geldiniz günaydın

nasıl geçti hafta sonunuz kızlar

günaydın kızlarrrrr
haftasonu soğuk yağışlı ama bir okadar da sıcak geçti :69: nişanlımla gezdik yedik içtik çatlayıncaya kadar :27: öyle denizcim az kaldı ya heycan dorukta hepimizde sizlerin ev hazırlıklarını izliyorum benim ne zaman olacak ya :52:

Back
X