• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın günaydın günaydın hanımlarr ben geldimm :)

İşlerim yoğun ama uğramadan edemedim.Hem KK ya hem işlere yetişiri ben ne olacakmış:27:

Hafta sonundan bahsedeyim hemen sizlere.
Cumartesi temizlikle geçti.Evde kimsede yoktu müzikle birlikde terapi gibi geldi nasıl akşam oldu anlamadım.Pazar nişanlımın yurt dışından dayısı geldi.Pazar günüde nişanlımın teyzesine geçicekdi ziyaret etmeden olmazdı.Ama ben kaynanamda orda olacağı için hiç gitmek istemiyordum ama nişanlımıda kıramazdım.Neyse sonuç gittik.Kuzenleri dayıları teyzeleri çok kalabalıktık.Ben direk kalabalıkdan kaçmak için mutfağa girdim bulaşıklara başladım.Her mutfaga gelen geline iş mi yaptırıyorsunuz diyor.Sonra küçük gelinleri geldi.Dedi yerimi almışsın.Dedim bende son gelin olmak kolay değil.Kuzenleriyle mutfakda gırgır şamata yaptık.Hepsi benden büyük evliler çocukları da var ama çok iyi anlaşıyoruz.Dediler bulaşık kalabalıkdan kaçıs yoludur dedim aynen öyle çaktırmayın:) Sonra içeri girdik mecbur.Anlaşmalıyoz ama çok oturmicaz içerde.Sonra kuzeni dedi ki nilay sen yemek yemedin dimi gel hazırlıyim.Hemen geliyorum dedim.Odadan çıktık nasıl gülüyoruz:) Sonra nişanlım geldi mutfaga benim hatunum bulaşık mı yıkıyormuş dedi.Gelin olmak böyle bir şey hayatım dedim gülüştük.Çok güzel geçti.

Kaynanamla mesafeliydim.Hatta öpmem filan diyordum nişanlıma ama benim herşey dilimde kızlar.Bir kez daha anladım ben soğuk olamıyorum dayanamıyorum.Zaten nişanlım mutlu olmayı hak ediyor ailesinin yanında asla üzmem onu.Ki beni tanıdıktan sonra nişanlımla gurur duymuşlar.Sen nasıl buldun bu kızı diye.Nişanlımında yüzünde gülücükler açıyordu.Teşekkür etti bana bu kadar iyi olduğum için.

Teyzesiyle konuştuk.Eşyaları ne yaptınız dedi.Dedim aldık hepsini.Helal olsun sana dedi.Çok şaşırdı vede mutlu oldu.Kaynanamda tam tersi neden aldın demişti.Bazen diyorum teyzen kaynanam olsaydı diye.Teyzesinin gelini damatları kızları torunları hep çevresinde.Beni de aralarına katmaları çok hoşuma gitti.

Kaynanamda tam teyzesiyle konuşurken geldi.Bizi dinliyor anladım.Baya bir bozuldu sanki.Sonrada zaten düğüne gitti kaynanam.Buğünde köye gidiyormuş.Abisi ve yengesiyle iki hafta kadar yokmuş.

Bu arada ilk davetlerinde köye gitmeyi düşünmüyorum demiş.Bakalım durumumuz ne olacak merakla bekliyorum.Ayy çok uzun oldu galiba.Ama sizlerle paylaşmak istedim kızlar.Hatta sizi anlattım azcık nişanlıma.Burayı tam bilmiyor senin ne kadar çok nişanlı arkadaşın varmış hatunum diyor :9::9:

Günaydın zeynep ve betüşş vede umarım yanlış hatırlamıyorumdur nilgün

Buket elbisen hayırlı olsun canım.
Yüzükleri takmaya çok az kaldı heyeccan dorukda resimleri mutlaka bekliyoruz ona göre :7:

Yüzükleri takmaya çok az kaldı heyeccan dorukda resimleri mutlaka bekliyoruz ona göre :7:

gnaydın nilayyunum ne gzel anlatmşsn yne haftasonnn gzel geçmesne sevndm cnm

sağol canım annemin tam içine sinmedi aşkımda popon çıktı biraz arnavut gelinleri gibi geri geri çık dedi:60: ama olsun ben beğendim genede giyeceğim Ben foto çekinelim diyememde inşallah onlar akıl edip çekerler

günaydınn kızlarr herkese selamm bizde bu hafta sonuu misafir odamız için koltuk takımızı aldık :)) çok mutluyum herşey o kadar güzel ilerliyo ve herkes o kadar yardımcı oluyo ki. Nişanlımın halası tv mizi almışlar. Teyzesi buzdolabımızı alıcak :)) herşey şahaneee:))

sağol canım annemin tam içine sinmedi aşkımda popon çıktı biraz arnavut gelinleri gibi geri geri çık dedi:60: ama olsun ben beğendim genede giyeceğim Ben foto çekinelim diyememde inşallah onlar akıl edip çekerler

Senin içine sindiyese sorun yok canım.İçinde kendini rahat hissetmen önemli.
Sonuçta giyecek olan sensin.Fotoda mutlaka çekerler anı kalacak sonuçda değil mi mutlaka bekliyoruz ona göre :34:

günaydınn kızlarr herkese selamm bizde bu hafta sonuu misafir odamız için koltuk takımızı aldık :)) çok mutluyum herşey o kadar güzel ilerliyo ve herkes o kadar yardımcı oluyo ki. Nişanlımın halası tv mizi almışlar. Teyzesi buzdolabımızı alıcak :)) herşey şahaneee:))

esra hayırlı olsn cnm bak skılıodn geçti çk şükür hep böyle olsn inş.

Aslııı ayakkabılarına bayıldımm tam benim tarzımm :21:
Güle güle giyin canımcım isimlerimizi yazmayıda unutmaa :32:

teşekkür ederim canım. yazıcam inşallah :69:

pandomim güzel günlerde kullan cnm çok hoş

kızlar bende nikah ççeğimi aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...38272-pembeli-nikah-cicegim.html#post18866291

çok cici bi çiçek olmuş. gülerek kullan inşallah canım.

pandoşşş çok güzeller ama şu önü açık olan kısımlar genelde parmaklarımı hep acıtmıştır rahat olmasına dikakt et mahfediyor sert olunca..Hayırlı olsun canım

ben onü kapalı aradım canım beyaz çorapta giymek istiyodum ama önü kapalıların kalıpları ayağımı giyer giymez acıttılar.
bunda çok rahat etti ayacıklarım. derisi filan çok yumuşaktı. inşallah o günde acıtmaz.

Günaydın esroşş ne güzel kız şanslısın gerçekden.
Bizde nişanlıma düşen tarafı birlikte yapacağız pek fayda yok ailesinden ama olsun.
Zaten gece kabus gördüm nişanlım artık görüşmeyelim diyordu :53: Sabah tel sesine uyandım bir bakdım nişanlım arıyor dedim şükür rüyaymış.Ama uyuduğum halde resmen acısını kalbimde hissettim.Allahım sen koru yarabbim:nazar:

Back
X