• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Senin içine sindiyese sorun yok canım.İçinde kendini rahat hissetmen önemli.
Sonuçta giyecek olan sensin.Fotoda mutlaka çekerler anı kalacak sonuçda değil mi mutlaka bekliyoruz ona göre :34:

benim çok içime sindi canım mağazada benim üstümde kim gördüyse denedi elbiseyi yakıştı gerçekten ama birazcık abiye duruyor diye isteme için abartımı dedi annem dur ben aşkıma söyleyeyimde foto makinesini getirsinler:)

Son düzenleme:
benim çok içime sindi canım mağazada benim üstümde kim gördüyse denedi elbiseyi yakıştı gerçekten ama birazcık abiye duruyor diye isteme için abartımı dedi annem dur ben aşkıma söyleyeyimde foto makinesini getirsinler:)

Hem isteme olacak hemde yüzük takılacaksa abartı olmaz canım.
Hem bir kez oluyor için nasıl rahat ediyorsa.Annenin fikirlerinede güveniyorum ben gerçi paylaştıkların kadarıyla tanıyoruz anneni.Yinede gün senin günün tadını çıkar :34:

estuğ sizde güle güle kullanın inş.
ne şanslısınız bize kimse hiçbişiy almadı :19:[/QUOTE]

esra hayırlı olsn cnm bak skılıodn geçti çk şükür hep böyle olsn inş.

Günaydın esroşş ne güzel kız şanslısın gerçekden.
Bizde nişanlıma düşen tarafı birlikte yapacağız pek fayda yok ailesinden ama olsun.
Zaten gece kabus gördüm nişanlım artık görüşmeyelim diyordu :53: Sabah tel sesine uyandım bir bakdım nişanlım arıyor dedim şükür rüyaymış.Ama uyuduğum halde resmen acısını kalbimde hissettim.Allahım sen koru yarabbim:nazar:

sağolun kızlar amin inş. Biz de kız tarafı olarak üstümüze düşen herşeyi alıyoruz babam yatak odamıda alıyo benim. Bulaşık makinemide kendim aldım. Fırınımı ocağımıda ben alıcam. İşte erkek tarafına düşenleride taksitle akıp nişşanlımla ödeyecektik. Zaten sizede yakınmıştım onların ilgisizliklerinden. Ama başka kimseye bahsetmedim. Birdenbire herkes seferber olmaya başladı bende anlamadım halası aramış neyiniz eksikse alayım demiş gitmiş tv almış. Teyzesi demiş buzdolabınızı ben alayım buzdolabını kayınvalidem alıcaktı ama teyze benim istediğim modelden alıcak. Dayısı diyomuş şimdide neyiniz eksik diye valla birden tamamlanıcak herşey bende çok şaşırdım ama dilimi ısırıyım bari:1::nazar:

tünaydın kızlar,

cuma öğleden sonra mobilyalarımız geldiği için sabah baktım ki mailler birikmiş
onları temizledim şimdi siz bakayım dedim
geçmişin tümünü okuyamadım ama aslı'cım ayakkabı almış güle güle giy canım
buket elbise almış, sende güle güle canım benim
sonra bi koltuk alan arkadaşımız var sende güle güle kullan canım
şimdi yazarken ismini unuttum maalesef :37:

bizim mobilyalarımız cok güzel oldu kızlar:nazar:
biraz daha eşya gelsin, yani perdeler ve halılar ondan sonra foto çekip
sizlerle paylaşacağım.....

Hem isteme olacak hemde yüzük takılacaksa abartı olmaz canım.
Hem bir kez oluyor için nasıl rahat ediyorsa.Annenin fikirlerinede güveniyorum ben gerçi paylaştıkların kadarıyla tanıyoruz anneni.Yinede gün senin günün tadını çıkar :34:

Sağol canım ya aldım o kadar giyeceğim artık evet canım yüzükte takılacak

tünaydın kızlar,

cuma öğleden sonra mobilyalarımız geldiği için sabah baktım ki mailler birikmiş
onları temizledim şimdi siz bakayım dedim
geçmişin tümünü okuyamadım ama aslı'cım ayakkabı almış güle güle giy canım
buket elbise almış, sende güle güle canım benim
sonra bi koltuk alan arkadaşımız var sende güle güle kullan canım
şimdi yazarken ismini unuttum maalesef :37:

bizim mobilyalarımız cok güzel oldu kızlar:nazar:
biraz daha eşya gelsin, yani perdeler ve halılar ondan sonra foto çekip
sizlerle paylaşacağım.....

çok güzel heyecanlar bunlar canım ya darısı başıma inşallah. İyi günlerde kullan canım mobilyalarınızı hayırlı olsun

Esroş allahım nazarlardan saklasın canım.

Edoş hayırlı olsun canım fotoları bekliyoruz.

Buket yüzükde takılacaksa canım inan hiç abartılı olmaz tadını çıkar ve çok çok güzel geçsin inşallah;)

Kızlar şimdi ben işlerime döneyim birazcık toparliyim.Bankalardan başlıyacağım için dikkatli olmam lazım sürekli kontrol etmiyim sonra.Yine uğramaya çalışırım görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar, haftaya kötü bir başlangıç yaptım.
Kuzenimdeydim, duş alayım dedim termosifon tüplüydü sanırım etkiledi beni :(( akşamdan beri çok kötüyüm, şirkete geldim bağıran bağırana...

Kuzenimdeydim, duş alayım dedim termosifon tüplüydü sanırım etkiledi beni :(( akşamdan beri çok kötüyüm, şirkete geldim bağıran bağırana...

:((( esra çk geçmş olsn canm dkkat et kendne şirkette neden bağıran bağırana

kızlarrr çok mutluyum çok mutluyumm
nişanlımın iş görüşmesi vardı cumartesi geldii
bugün aramışlarr işe alınmışşş
süper bir haber oldu mutluluktan elim ayağım titrio
Rabbim bütün herkese iş nasip etsin inş.
hiç beklemedik çok şükürr
dün işten ayrımıştı bu iş için alırlarsa diye
bgünde haber geldi ağlıcam neredeyse sevincimdenn

günaydın kızlarrrrrrr sonunda geldim. ilk iş günüm. nasılsınız sizleri çok özledimmm

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, biz de seni özledik:71:
anlat hadi nasıl herşey:31:

esra'cım noldu canım sana böyle
dikkat et kendine

:((( esra çk geçmş olsn canm dkkat et kendne şirkette neden bağıran bağırana

Ay ne bileyim, yine ne olduysa bana patladı bir eleman.
Suratıma telefonu kapadı yaa neffret ederim böyle şeylerden, sakin olmaya çalışıyorum ama gösteririm ben ona gününü...

Ayy Allah yuva kuranın yardımcısıdır diye boşuna dememişler...
Hayırlısı olsun canımcım
Çok şükür bizimde kısmetlerimiz açılıyor, tek beklediğimiz atama oda gerçekleşse süper olacak...

Oy oy oy kübroş gelmişşş hoş gelmiş taze gelinimiz de nasılmış?
Şimdi ben nasıl çıkayım da iş yapayım kızlar bankalar öğleden sonrasına kalsın bari ne yapayım :9:

hoşgeldinn taze gelin. Biz iyiyiz şuan herkes koşturuyo. Senin ne güzel koşturmacalar bitti nihai sona ulaştın :))

kübraaaa hoşgeldn:79::79: hadi anlat herşeyi bize :1:

hoşbuldum kızlar. arada geldim ama tam yazdım müsaitim diye sonra gitmek zorunda kaldım.
valla koşuşturma bitti hamdolsun kınada düğünde sorunsuz geçti. düğünde çok eğlendik. yılın düğünü dediler hatta. balayından sonra bir hafta evdeydim. kızlar yeni ev diyip geçmeyin düzenlemek temizlemek çok zor. halılar devamlı toz veriyor. yorucu ama keyifliydi yinede evde bir hafta geçirmekk

zeynep'cim
bereketli hayırlı uğurlu olur inşallah canım
Allah evlenenlerin yüzüne bakıyor, merhametini eksit etmiyor:nazar:

Back
X