- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #69.721
2 sene varya beni o kadar güzel jestlerle ayagımı yerden kestiki....ya ne istediysem yaptı birbirimizi özledigimiz zaman ya o uçaga atlardı ya da ben hemen birbirimizin yanına koşardık...her gece telefon açık uyurduk....birbirimizin nefesini dinlerdik....ben de bazen düşünüyorum peki bunları yapan insana şimdi ne oldu?hiçbirisinden eser yooo..adam parmagıma yüzügü taktı ve rahatladı kısa ve öz diyecegim tek kelime bu ...son 1 haftadır çok üzüldüm...gözümde göz yası kurulugu çıktı ama herkes değişiyor erkeklerde değişiyor benim cicim ayım 2 sene sürdü kızlar....babalarımız değişmedi mi?amcam ya evliligin ilk aylarında yengeme ne güzel jestler yapardı şimdi o adamdan eser yok....
Meltem'cim seni kırmak istemiyorum ama bence nişanlın özüne dönmüş.
Çevremde o kadar çok mübalağa erkekler varki, evlendikten sonra özlerine dönüyorlar.
Yani senin gerçek eş adayın bu, bence onu öyle kabul et, çok şey bekleme, Kübra'nında dediği gibi beklenti yüksek olmayınca hayat çok daha güzel oluyor...
Benim hiç cicim ayım olmadı biliyormusun?
Yani nişanlım öyle çok uçuk şeyler yapmadı, ama şuan küçük bir hediyesi bile beni inan o kadar mutlu ediyorki, hatta bir mektubu vardır okudukça beni ona daha çok bağlıyor. Beklentim olduğu zaman hep hayal kırıklığına uğradım, ama hiç beklemediğim zamanlarda ise beni çok duygulandıran sürprizlerle karşılaştım. Belkide beklentim yüksek olsaydı o küçük hediyeler bile beni mutlu etmeyecekti...