• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübra'cım ben nişanlımla her tartıştığımda seni hatırlıyorum
o da geçti bu yollardan bak sabretti alttan aldı olacak bunlar diyorum
kendi kendimi telkin ediyorum
ev yerleştirmesi konusunda sürekli bir tartışma yaşıyoruz
o oraya olmaz, sen sosyetesin, avrupalı olmak zor tabii, diye laf sokup duruyor bana
ama ben ona bir kere bile dönüp sende köylüsün demedim kırılmasın diye
senin yorumların sürekli aklımda canım

canım benim. rabbim fedakarlıklarımızı boşa çıkarmayacaktır.

Uzakta bile olsak güzeldii canımm ne biliyimm msnde karsılılı film izleyelim karsılıklı kahve içelim sabaha kadar açık kalsın uyuyalım hepsiinin yeri ayrı ve güzel...Ama önemli olan özür dilemesi çok güzel bir davranış ...Aferin enişteye...

Aynen o msn karşısında ay ne güzeldi ya...

bi elde telefon bi taraftan cam açık bakış dur...

her hafta senin dediğin gbi gel herkesi çiğner gelirdi zorla gelridii....özlerdi...

her şeyi alttan alırdı inanamazdım biliyormuusn bu kadar sabır nasıl olur derdim....

bende çok sinirli ve agresfim alınganım çünlü ama inanaın neticede patlak veriyor bi yerde o da insan bi yerde...

ne kadra sabırlı ve sakın olursa olsun...dikkatli olun bence...

şimdi daha rahatiz ondan mı böyleyiz acaba...

kısıtlıyken daha bi özgür daha bi mutluyduk sanki...

bak hafta sonu geliyorlar...günü birliine akrabalrıyla filan sen gitme kal diyorum bi sürü tantana...

o da kalmak istermiş ama duruma göre bakıcakmış....ya ne var bunda kal işte ben senin nişalnlınım kalmanı istiyorum ötesi var mı??

yok anam yok eskisi gbi töbe değil!!!!

evet evet aradı özür diledi...bende dilyvektim güyya ama demedim çok üzüldüm elim ayaım boşaldı valla nasıl üzülmüşüm yaa

adaşım 3 hafta 3 günün kalmıs doldu gözlerim valla..ayy bu ne alışkanlık size böyle :5:

kuzucum seninde az kaldı, biz balayından döndüğümüzde sende evini yerleştirmeye yakın olacaksın Inşallah
2,5 sonra başka konular konuşup farklı telaşlarımı olacak ama hep beraber olacağız:48:

edacığım sabrett cnm
çok az vaktimiz kaldı
insan bu stresten bile etkileniyor.
bir telaşe sürüklenip gidiyorsun gibi.
yorgunluk herşey var.
o yüzden sabret

ya kızlar zaman yaklaştıkça çok panikliyorum bende.acaba nasıl olcak ne olcak neler yaşıcaz diye...anlattıklarım kadarıyla biliyorsunuz.birebir ailelerimizle ilgili sorunlarımız yok ama konu aile olunca adam çok değişiyor...gözümün içine bakan,bir dediğimi iki etmeyen,asla sözümden çıkmayan biri normalde ama değişir mi korkusu sarıyor ?

şu an biri kızım boşver bırak herşeyi gel dese giderim diye düşünüyorum...:( ne kadar stresli işlermiş...gözlerimi kapatsam şimdi açtığımda da herşey bitmiş olsa evimde olsam ne güzel olur...

kızlar alakasız bir konu olucak ama emla kullanan var mı :26:
ben aldımda kullanımı konusunda pek bi bilgi alamadım

biliyorum o kremi sanırım birazda pahalıydı 50 civarı. ilişki içinde öneren olmuştu ama uyuşturan bişey bence sakıncalıdır. ama kızlar kusuruma bakmayın ama tavsiyem ne olur ne olmaz siz kayganlaştırıcı jel alın.

meltemim hepimiz dönem dönem geçiriyoruz sıkıntılı zamnalar..ben diyodumki nişanlıma biz seninle anlaşşamıyoruz..kesinlikle katılmazdı bu lafıma..şimdi doğru diyormussun diyor şakayla..hee bide diyorduki ben anlaşamıyorum deyince..çünkü sen anlaşılmaz birisin diyodu..şeytan diyo eda kalk şunu gırtlakla..oda kurtulsun sende :47:

bizde diyoruz, ne kadar farklıyız değil mi? hiç anlaşamıyoruz diyoruz birbirimize
benim nişanlımda sen geçimi zor bir kızsın insan sana kıyamıyor ama sen cadılık yapıyorsun diyor:1:
yinede beraberiz işte
gün geliyor bana gecenin yarısında mesaj atıyor, şu kadar gün sonra bu saatlerde sana sımsıkı sarılmış olacağım diye
kadınlar venüsten erkeklerden mars'tan gelir miş:61:

zeynep çim insan evinden ayrılmak istemiyor. biz boş evde bile saatlerce dururduk :69:

aynen canım şimdi hatırllamıyorum bile neye üzüldüğümü. geçiyor bütün sıkıntılar. büyük bişey olmadığı sürece takılmayın. bu dönemlerd eolur böyle şeyler

kız kübra merake diyorum evde çetik patikle yelekle mi dolaşıyorsun:1:

daha öncede böyle ip uçları vermiştin ama ben ne olduğunu bilmiyorum canım çok özel değilse özet geçermisin

Canım ben çok sinirli(ydim) birden parlardım.
Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayıydı o zaman bir olay karşısında büyük tepki göstermiştim, gerçi haklı olan bendim ama ağır laflarla kendimi haksız duruma düşürdüm. Nişanlımda o bağırış sırasında "bu böyle gitmez biliyorsun değilmi" dedi, bende "evet gitmez" dedim ve olay orada koptu. 2 gün görüşmedik, sonra aradı korkutuyorsun beni falan dedi, ileride evden bile çıkarmazsın diye korkuyorum dedi, sanki ayrılık daha hayırlı falan filan. Sonra yengeme danıştım, oda ilk adımı sen at dedi ve belki inanmayacaksınız ama hayatımda ilkkez adım attım ve nişanlımda saolsun kendi hatasını gördü. Ama o tartışma bize büyük ders oldu ve daha çok bağlandık birbirimize...

biliyorum o kremi sanırım birazda pahalıydı 50 civarı. ilişki içinde öneren olmuştu ama uyuşturan bişey bence sakıncalıdır. ama kızlar kusuruma bakmayın ama tavsiyem ne olur ne olmaz siz kayganlaştırıcı jel alın.

cnm evet onun içinde kullanıolarmışta ben ağda için aldım
çok cnm yanıyor.
54 tl gibi bişiydi fiyatıda.
kayganlaştırıcı jel eczanedemi satılıor.

ya kızlar zaman yaklaştıkça çok panikliyorum bende.acaba nasıl olcak ne olcak neler yaşıcaz diye...anlattıklarım kadarıyla biliyorsunuz.birebir ailelerimizle ilgili sorunlarımız yok ama konu aile olunca adam çok değişiyor...gözümün içine bakan,bir dediğimi iki etmeyen,asla sözümden çıkmayan biri normalde ama değişir mi korkusu sarıyor ?

şu an biri kızım boşver bırak herşeyi gel dese giderim diye düşünüyorum...:( ne kadar stresli işlermiş...gözlerimi kapatsam şimdi açtığımda da herşey bitmiş olsa evimde olsam ne güzel olur...

erkeklerin genel yapısımıdır nedir daha ağzını açmadan savunmaya geçiyor
lar. diyorum allahtan bir sorunumuz yok birde olsa heralde onları savunur gibi gözüküyor. en iyisi kafaya takmamak.

canım lazer için kullanıyorum onu ben..onsuz asla giremiyorum..ilişki için duymamıstım ama zaten uyusturuyo saçmalık oda..tavsiyelerini dinlicem canım..ne kusuru bizide bilgilendiren yok kübracım..

daha öncede böyle ip uçları vermiştin ama ben ne olduğunu bilmiyorum canım çok özel değilse özet geçermisin

Canım ben çok sinirli(ydim) birden parlardım.
Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayıydı o zaman bir olay karşısında büyük tepki göstermiştim, gerçi haklı olan bendim ama ağır laflarla kendimi haksız duruma düşürdüm. Nişanlımda o bağırış sırasında "bu böyle gitmez biliyorsun değilmi" dedi, bende "evet gitmez" dedim ve olay orada koptu. 2 gün görüşmedik, sonra aradı korkutuyorsun beni falan dedi, ileride evden bile çıkarmazsın diye korkuyorum dedi, sanki ayrılık daha hayırlı falan filan. Sonra yengeme danıştım, oda ilk adımı sen at dedi ve belki inanmayacaksınız ama hayatımda ilkkez adım attım ve nişanlımda saolsun kendi hatasını gördü. Ama o tartışma bize büyük ders oldu ve daha çok bağlandık birbirimize...

sağol canım paylaştığın için bencede iyi olmuş o zaman böylesi kaybetme korkusu iyi geliyor bazen

Son düzenleme:
Back
X