• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Herkese günaydın kızlaar...
Bugün topic boş, nişanlım para yatırmış yarın nasipse gelinlik ayakkabı ve iç çamaşırı alıcam.
Bohçada bir dolu çamaşır var ama 85 beden malesef yeni almam şart oldu...
Bi ayakkabı gördüm çook beğendim, belki yarına bile bırakmadan bu akşam alırım
:1:

5tane konuuldu 22 ayar 30gr dan
3 tane nişanda takıldı 2 tane düğünde takılacak
ozamanın fiyatı 1600 tl almıştık bir bilexiği şuan kim bilir ne kadar altın fırlamış çok pahalı

ben aldığımda gramı 69 tl idi 2070 aldım 30 gramını bebişim altın fırlayıp gider daha 4 tane daha var alınacak yusuff yusuff yapıyorr benimkiii yapamasada canı sağolsun 5 ayda göreceğiz bakalım :86:

Herkese günaydın kızlaar...
Bugün topic boş, nişanlım para yatırmış yarın nasipse gelinlik ayakkabı ve iç çamaşırı alıcam.
Bohçada bir dolu çamaşır var ama 85 beden malesef yeni almam şart oldu...
Bi ayakkabı gördüm çook beğendim, belki yarına bile bırakmadan bu akşam alırım
:1:

benim aklımda birşey varsa para bulduğum an alırım onu almasam orta yerimden çatlayacak gibi oluyorum :52:

benim annem bana bilezik alamıyo
aslında çok üzülüyo ama hissettirmemeye çalışıyo

aylincim benim annem bana dantel çeyiz gibi şeyler yapamadı katkısı olmadı çünkü yaşlı bende masrafa sokmam üzüleceğini bildiğim için ona heray bilezik parasını veriyorum yapabilmesi için yani ha o yapmış ha ben ne farkeder.sende üzme anneni yaptığın yardımların altınlara bedel olduğunu hatırlat :61:

resti çektin bakk nasıl geliyorr tıpışşş tıpışşşşş:52:

sağolun kızlar sizlerin gazı ile oldu biraz ama resti ben değil aşkım çekti herkesi arayıp biz cumartesi kız istemeye gidiyoruz gelmek isteyen olursa beklerim demiş :69:

cok heyecanlı buket

pazartesi fotolarını bekliyoruz

siz yaşadınız o heyecanları sıra bende şimdi kızlar şimdi ben onlariçeri giererken kapıda karşılayacak mıym birde içeride mi dışarıda mı duracağım

slm hom
aynı koşturmacalar bendede mevcut benim pazar günü seriliyor evim
kararlı olmak ne güzel baktım aldım beğendim
ben artık onun orası bunun burası sinir geliyor arada bana

yatak oda yollukalrımı sipariş vermiştim 3 lü 300 tl idi takım şimdi 450 çıkmış birden bu ne ya dedim yalancılar kızım bağırdım almadım
dünde başka yere baktım adam çıldırcaktı neredeyse uyuma bakıyorum modele bakıyorum renge bakıyorum hepsi aynı anda olmuyor

:60:aynı sorun bendede var deniz bende gümüş mobilyadaki kızı çıldırttım kız sonunda patladı sen herşeyi değiştirmeye kalkarsam ortaya absürt birşey çıkar dedi sinirlenerek bende sinirlendim tbi esirgemedim lafımı sonra kız aşağı indi başkasını yolladı iyide oldu yoksa kız elimde kalacaktı:9:
çok zorrr

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize

dün düğünden sonra almayı düşündüğümüz ama elimize biraz geçince almaya karar verdiğimiz
TV mizi aldık :32:
hayırlı olsun canım ne model aldınız biz salon tv mizi almıştık ama oturma odasına bakıyoruz sonyin 3d 102 ekran yeni bir gri tvsi çıkmış bayıldık ona onu alacağız galiba

sağolun kızlar sizlerin gazı ile oldu biraz ama resti ben değil aşkım çekti herkesi arayıp biz cumartesi kız istemeye gidiyoruz gelmek isteyen olursa beklerim demiş :69:

iyi demiş :63:

siz yaşadınız o heyecanları sıra bende şimdi kızlar şimdi ben onlariçeri giererken kapıda karşılayacak mıym birde içeride mi dışarıda mı duracağım

beni yengem attı içeri millet oturdu herkes hoşbeş muhabbetteydi..ben assolist gibi sonradan çıktım hoşgeldiniz efendim öpüyüm dedim :12:

hayırlı olsun canım ne model aldınız biz salon tv mizi almıştık ama oturma odasına bakıyoruz sonyin 3d 102 ekran yeni bir gri tvsi çıkmış bayıldık ona onu alacağız galiba

değişken bukocum..hani çok begenerek almıştın..sattın televizyonunu :53:

Back
X