- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #70.281
hoşgeldin balım..cuman mübrek olsun seninde..iyiyiz biz sen nsaılsın??
hoşbulduk edoşummm canımmm allah razı olsun kuzum allaha şükür iyiyim bende ne olsun işte çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin balım..cuman mübrek olsun seninde..iyiyiz biz sen nsaılsın??
Geçmiş olsun Nurgül...
Aynen Esra ben de fiyatı uygun ama kaliteli olmasına dikkat ediyorum ....önceden çok kötü bir huyum vardı marka takıntım vardı Allah'tan o huyumdan vazgeçtim yoksa ne yapardım bilmiyorum![]()
kızlar 1 aydır kaşlarımı uzatıyorum..bugun son gün aldırıcam..orman bakanlığı yazı göndermiş..budamanız lazım diye![]()
kızlar 1 aydır kaşlarımı uzatıyorum..bugun son gün aldırıcam..orman bakanlığı yazı göndermiş..budamanız lazım diye![]()
zuzum sana arkadaşlık isteği gönderdim canım
memnuniyetle kabul ettim bebişimmmm:87:
selam kızlarrrrr,nasılsınızzz?
dişçide randevum vardı oraya gittim sabahtan,bu halimle de işe geldim konuşamıyorum bileeee offfffffffff offffffff
memnuniyetle kabul ettim bebişimmmm:87:
Ne kadar sade ve güzel bir gelin olmuş bizim burda da gelini boya küpüne çevirip abartılı,şatafatlı topuzlar yapıyorlar....bazı düşüncelerini çok seviyorum Batı'nın ...sadece yüzük taktı bakın kızlarr bilezik bile yok![]()
kim bilir ne taşındandır o yüzük kuşum satsan 100 tane bilezik alır herade![]()
Evet canım İstanbul'da yiğit alışveriş merkezinden aldım.
Aynı sandık başka yerlerde 250 lira aman dikkat edin böyle şeylere, nişanlandım nişanlanalı araştırma yönüm gelişti, evlilikte böyle bişey işte![]()