- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #70.501
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize buketçiğimmmmmmmmmmmmmmmmmm sana bir başka günaydın diliyorum nasılsın canım benimmmm valla aklım hep sendeydi hafta sonu nasıl geçti ne yaptın rabbim tamamını erdirsin inş. canım benim en kötü gününüz böyle olsun çok mutlu olun inş. ayyy çok heyecanlandım gene yawww öpüyorum sizi çokkk güzelll gelinlerrrr![]()
sağol fıstığım sen sıranı savdın bana gelmişti sıra bende savdım sıramı başka bekleyende kalmadı zaten

kızlar günaydın herkese iyi haftalar haftasonu yazdklarınızı okudum
denizcim çeyizin gtmiş herşeyin yolnda olmasna çk sewndm canm hayırlısyla tamamına da ersn inşallah
eda sennde üzernden byük bi yük kalkmştr hayırlı olsn cnm perdelerini merak ediyorum :) bde ne kadara patladı sze evn perdleri
veee son olarak taze sözlümüz bukettt canım bnm hayırlı olsn gzel geçmesne senn adına çk sevndm fotoğraflara baktm maşallah çk gzelsn çk yakışıosnz zatenesrann dediğinede katılıyorum damat bey her fotoğrafta çk gzel gülmş Allah hepimizi hep güldrsn inşallah
Sağol canım bende nasıl mutluyum anlatamam dün bandırmadan tebrik etmek için aradılar sözlünle mi geziyorsun dedi kuzeim ay nasıl hoşuma gitti sabahta aşkım günaydın sözlüm diye mesaj atmış o anda dünyanın en mutlu insanı bendim

Son düzenleme: