2011 haziran anneleri için geri sayım başladı

benimde son dört gün .bakalım ne zaman gelecek .arkadaşlar valla dayanamıyorum artık.sonbaharda başladık hamileliğe; kışla büyüttük,baharla sürdürdük yaz geldi hala hamileyiz.hayırlısıyla bebişleri alırız inşallah.ama normal doğumu beklemekte sabır istiyor .

uf ya, çok heycanlıyım ben, hadi doğurmuş olsak, hastaneden çıkıp eve gelmiş olsak, yanımızda huzurlu huzurlu uyuyor olsa, emzirsek, anne olsak böyle, film şeridi gibi geçip gitse bugünler : ))

arkadaşlar benim günüm doluyor.ancak küçük hanımın yeri çok rahatki gelmiyor.salıya kadar bekleyip suni sancıya başvuracağız galiba dua edin lütfen kendiliğinden başlasın sancılarım

ya arkadaş doktorumun rahatlığı beni deli edecek, ne desem " bişey olmaz bişey olmaz" deyipduruyor,
ben ne zaman doğurucam, nasıl doğurucam, ne yapıcaz ne edicez bi konuş bi anlat, ben sorduğum zaman, dur bakalım dur daha belli olmaz dur bakalım demekten başka bişey demiyor ki.
istemiyorum normal doğurmak falan, küstürdü beni ya, stresten son haftaların tadı madı kalmadı. yahu hemen hemen herkes başına ne geleceğini az çok biliyor, normal doğurucam yok sezaryen yok suni sancı yok epidurali mepudurali...

nerdeyse çocuk kucağıma doğacak, ben daha halen bilmiyorum... 20 hazirandan sonra kontrole gel diyo bana, yok kucağımda bebekle geleyim bari...
16 sında felan gideyim de, arkadaş ne düşünüyorsun ne alemdeyim ne olcam ben diye bir kere daha sorayım. zaten hormonlar iş başında sinirlilik gerginlik var alla allaah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…