toki den başka bi yerden alamazdık zaten kredi de çekemezdik zaten 18000 kredi çekmiştik onu ödüyoruz şuanki eve 500 kira + 70 aidat verince ağır geliyo normalde 3 yıl burda ikamet şartı arıyorlardı ama fazla talep olmayınca o şartı kaldırmışlar..9000 peşin verip gerisini kira öder gibi ödeyelim dedik hem kendi evimiz olur sonuçta gidersek burdan satarız olmazsa kira veririz daha olmaz devredebiliyormuşsun yatırdıgın ana parayı alıp hiç olmazsa öle yaparız elalleme her ay 500 vermektense dedik bakalım buün eşim bi dersine girsin çıksın bamaya gidicez 10-12 binlik de bi araba aldık mı tamamdır.. çünkü bu tokiler baya bi uzakta yürüyerek gelemem
Canım ya, hepimiz yaşıyoruz aynı sıkıntıları, ay dediğin hemen geliyor...Alahtan ben akrabamın evindeyim de 300 kira ödüyorum, daha çoğunu zaten mümkün değil ödeyemezdim...İnşallah olur,şartlar da uygunmuş...Ev evdir, dediğin gibi satılır da, devredilir de gitmek zorunda kalırsanız eğer...İnşallah oolur canım...Çok sevindim şimdiden, güne güzel bir haberle başladık...